Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Da, Tzuc. Eu am facut analiza asta la Institutul de Hematologie. Iti trebuie o trimitere de la dr. Eu am O1 si sotul B3.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Gabriela, am zis eu ca am luat ceva? Am fost in cercetare de piata . Astept si eu luna iunie si dupa aia ma pun pe cumparat.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tzucule, baga un PM, daca e treaba in particuler!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tzuc, lasa vrajeala, spune cum a fost cu cina romantica...
Daca vrei site-uri cu prenume, baga o cautare pe google.ro si gasesti milione...
Eu plec la gagici, asa ca ai pierdut ocazia de a te folosi de geniul meu creator. Imi poti da cateva detalii si voi scormoni prin capul meu cel sec...
Mai intru dupe ce revin la domiciuliu.

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc Nana ,tu ai facut comanda si ti-au trimis-o acasa?Ca am vazut ca au si un Uk deci poate putem comanda.Te pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Sim draga , adica cum analiza? inc e consta..recoltare de snage si ce rezulta? te rog fii putin mai explicita ca zau de ma prind

Anito mama...pai nu-i nici un secret cu numele..a aczut de acord amandoi asupra primului nume sa fie MARIA...si i-am pezntat dragutuli meu si pe al doilea, adica DARIA...si a zis..ca ce..ca nu e bine, ca e prea asemnataor cu primul, doar prima litera schimbata bla bla..si m-a si enervat acum.. cica cema grabesc? avem timp..uite asa l-as bate

aaa ce seara romantica..amandoi cu ganduri marete malaiete si ne-a pus naiba sa ne uitam la nea Ilici la TV..si asa interesant a fost ca io am adormit ca valiza...nici macar n-am visat nika.

plus ca eram cam tuflita ca am primit o veste trista de acasa..si maine plec la tara la Gorj la inmormantarea unei matusi...asta-i viata..una calda, una rece..

asa ca ne mai vedem duminica seara pe ciat

aa era sa uit..am fost la magazinul de pe Virtutii...ff faine toate bluzicile etc, erau o rochie alba cu negru din bumbac super..offf si erau numai masuri mici...asa ca mi-am luat vreo 3 bluzite super...desi ff greu m-am hotarat..plus acele rochicioare scurtute..dar alea merg cu colanti..si io nu port, ca nu poci sa umblu chiar asa cu fleicile la vedere..

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana si pe tine Gabriela va astept sa ne plimbam burticile pe malul marii!Majoritatea ati aflat sexul bebelului devin nerabdatoare. Felicitari Flavia pt fetita!Mai fetelor voi acum va plangeti ca va lovesc bebeii in gaura unde erati acum vreo saptamana cand intrasem in crize ca eu il simteam numai in intestine vezica cum ma loveste m-ati lasat sa ma simt ca o ciudata La mine e cu capsorul spre iesire de pe la 17 saptamani dar daca nu ar fi contractiile astea (destule pe zi) poate as sta si eu mai linistita asa ca voi.Myral23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, am revenit de la doctori, am udat gradina si mor de foame. Dar am trecut iar de 70 de kile, adica +7 de la inceput. MUuult. Acum fac si eu ca Annisia si nu mai mananc. La doctor a fost ok ptr Alex, nu e asa rau, o sa mai faca eventual febra dar nu e f grav. Viroza. Eu am fost iar torturata, daca va vine sa credeti imi siroiau lacrimile de durere si s-a milostivit dna doctor si nu m-a torturat prea tare. Oricum era mai putin puroi si numai intr-o nara. Culmea ca aveam febra si habar nu aveam. Acum trebuie sa urmaresc temperatura pana vineri, sa vedem cum e cu durerea si cu puroiul, si eventual sambata ma duc iar la tortura nasului.

Simona, deci ai fost in Unirea. Maine as merge si eu. La toneta aia mica poti cere sa iti arate, pana la urma asta e treaba vanzatoarei. Super ca sunt si body imprimate in 6 capse, acelea sunt sigur mai comode. Luat ceva?

Maruntzika, bine ca e totul ok, sa fie ce o fi, numai sanatos sa fie.

Cecilia, ai grija cu aerul conditionat, sa nu ai probleme cu nasul, ca tare rau este.

Danielle, sa iti fie de bine coafatul.

Flavia, felicitari pentru fetita si vesti bune.

Tzuc, vezi ca fost ok cu TT. Dozare inseamna ca iti ia sange si atat, verifica daca ai anticorpi contra A2. La mine e la fel, ca sotul are B3. Dar nu iti face griji, nu cred sa fie probleme, o sa vezi.

Gabriela, am supravietuit torturii dar cu sechele psihice.

Myral, eu vin la plimbarea de burtici, dar sunt pachet 2 in 1 cu tot cu fie-mea.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Tzuc, e o analiza de sange. Iti da buletinul cu rezultatul in care spune daca ai anticorpi sau nu. Nu stiu ce iti dau sa faci daca ai anticorpi pt ca eu nu am dezvoltat. Da' te lamureste dr tau cand te duci cu buletinul de la analize.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Roxana, sper sa scapi repede de belele cu nasul. Am si eu un pui de sinuzita si stiu ca e nasol. In alta ordine de idei, nu am luat nimic inca de la Z sau RomBaby, am rezistat eroic . Dupa 1 iunie ma pun pe cumparat.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput