Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am uitat sa va rog...sa nu imi dati bice pt atatea cereale...da meniul asta l-am aplicat doar de 2 zile...si dc voi imi spuneti k nu e corect..ma opresc...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

madaluta si mie mi se pare ca dai cam multe cereale. Eu dau cereale la o singura masa, si atunci asa: la 120ml de apa 9 masuri de cereale, pe care le dau cu lingurita. lasa/le pe alea de seara si dimineata, inrest zic sa scoti. Parerea mea, nu sunt vreo priceputa.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

buna ziua,

- iar desteptarea la 6.
Sa ma fi vazut cum ma taram in urma carutzului pe la 9....La noi asta e programul de plimbarit:dimineata 8.30-10, iar seara pe la 5-6.. la o ighetata,un suc la terase cu verdeatza.

Daca nu avem nici un simptom de la capsuni se keama ca am unda verde,nu?

Asiza,Aelita multumim..

Dianocica,ce oki frumosi are d mic!La noi tot nedefiniti sunt okii..

Dia,sunt invidioasa pe scaunelul oanei.Asteptam si noi ca tati a promis unul cadou de 6 luni-adica next week.

Flore26-ce fain sa aveti casa voastra! Tre sa dati de baut!

Bebeii vostri isi mai tin respiratia cand se joaka?
Un fel de icnit..Pe mine ma cam ingrijoreaza cat de des il aud facand asa..nu cred ca e sanatos.Acum mai avem si muci..nu stiu daca a racit putin sau e prea cald si uscat aerul asta,dar in somn e vizibil deranjat de ei..

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

De cateva zile Antonia respira pe nas ca un catelus ma cam ingrijoreaza,cand depune efort sau vrea sa se intoarca la fel face ca Mihaita si eu ma intrebam daca e normal
mamicile cu experienta dati cu parerea

editez ca uitasem si noua ne curge nasucul asa ca apa,deocamdata noaptea nu o deranjeaza

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

madaluta sicer mie mi se par cam multe cereale... uite eu ii dau asa: la 6 dim san, la 10 fructe pulpa cu 1 masura de cereale + suc fructe, la 13 san (de azi ne apucam de legume si cred ca ii voi pune si 1 masura de cereale daca nu ii plac altfel), la 17.30 san si 2-3 masuri de cereala, seara la 21.30 san si 2-3 mas de cereale. deci acum eu ii dau 6-7 masuri, cu posibilitatea de a mai adauga una.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Hello fetele

iaca am mai venit si eu ca sa nu ne dati disparuti.de citit citesc tot....noi ne plimbam zilnic prin parc dupa ora 17,00 cu ANa si cu iezii.cine mai e amator sa ni se alature: Deea, Ralumat, Danutz, etc

Fetelor dragelor am o rugaminte mare la voi: cele care alaptati sau cele care dati formula, nu lasati copiii doar cu lapte pe caldurile astea...saracutii de ei..o fi sanul hranitor si bun dar parerea mea e ca dupa o anumita varsta, 5-6 luni nu le mai potoleste setea..daca nu sunteti adeptele ceaiurilor ( care nu au ce sa strice, doar ii hidrateaza) dati-i apa fiarta si racita..

eu cand sunt in parc beau cam 2 litri de apa...
iar Octavian bea un bibe de 200 ml de ceai pe zi..intre mese...si nu afecteaza periodicitatea meselor...

kokorina ma bucur enorm ca sandokanii sunt bine...

ce de sarbatoriti azi... pentru toti puiutii care azi mai adauga un fulguletz in zapada vietii ( ce metaforica sunt azi!)

Concluzie finala: Miro e suparata pe noi!

Leyla, Welcome! pe englezeste ca pe turceste abia am invatat de la voi cum se zice!

Aelita, imi plac mesajele tale! esti justitiara noastra draga! Pup la Sofia!

Bubu..bravos pentru intoarcere!la mai multe!

am citit ca o piersicutza are deja bebe 2 in burtica!

fetelor, io una sunt fleasca de transpiratie in casa asta..imi vine sa ma las la bustul gol..da mi-e ca imi culeg sanii de pe jos!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

OOOOPPPSSSSS !!!!!

2 stelutze galbene! Ce am facut sa le merit?

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

cereale eu ii pun la 18 ,2masuri si seara vreo 4 ,in biberon.nu ii dau cu lta deloc.deocamdata.!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by desiree

OOOOPPPSSSSS !!!!!

2 stelutze galbene! Ce am facut sa le merit?

desiree si bebe Octavian

Bravo, bravo . Ei fii facut tu ceva sa le meriti

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by madaluta

asiza: masa de cereale cu lingurita la noi este undeva in jurul orei 18. Baita urmeaza mai tarziu si nu in fiecare seara, iar la masa de dinainte de culcare ( adica pe la 22-23)ii dau lapte cu cereale , dar in biberon, pentru k deja e obosit si nu mai are rabdare cu lingurita.

Intrebarea mea ar fi: cam cate masuri de cereale avem voie sa le dam intr-o zi?
Eu ii pun :1-2 masuri in laptele de la 6 dim
1-2 masuri in fructele de la 10
6-7 masuri cu lapte la masa de la 18( cu lingurita)
2-3 masuri in laptele de la 22-23
Singura masa in care nu ii pun este cea de la 14 in care ii dau doar piure de legume. Mie sincer mi se pare k ii dau cam multe cereale, dar singurle variante de unde as putea sa le scot este masa de noaptea si de dimineata.Dar dc i le scot din masa de seara se va trezi peste noapte, iar dc la scot de la masa de la 6 dimnu se satura caci este foarte flamand dupa o noapte...
Voi cum procedati?
(Mentionez k mesele de la 10,14 si 18 nu le mai completam si cu lapte...)

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Daca prin "masuri" te referi la masura aia de la laptele praf, e ok. Eu am masurat si o portie pt o masa de cereale e cam 13 masuri de la Nan (alea 45 de gr). Si cica poti sa dai si 2 mese de cereale pe zi. Eu cred ca difera de la copil la copil. Eu ii dau o masa completa la 18 (cu 13 masuri), ii mai pun vreo 2 in piureul de legume, plus inca cate 2 la cele 2 biberoane de lapte. Singura diferenta e ca sunt de feluri diferite. Si a luat in 3 saptamani 400 de grame, deci iti dai seama ce ar fi insemnat fara cereale?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si acum mi s-a aprins un beculet: bebii vostri se satura cu piure din 6-7 masuri?????Ca al meu mai vrea dupa 13.....iar lapte, Doamne Fereste sa accepte, e cah!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput