Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, cum stati cu saptamana verde?hai ca nu mai vad nimic postat referitor la cat de sanatos mancati...

io raportez branza cu rosii, salata verde ( dianocica, nu stiu daca are sau nu fier si alte vitamine esentiale, dar in nici un caz nu tine de foame verzitura asta )oua fierte, gratar de pui, mere, apa cel putin 4 litri pe zi!

si un kg pe minus...

so?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ralumat: da , prin "masuri" exact la masurile de la laptele Nan ma refer si nu la linguri...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by desiree

OOOOPPPSSSSS !!!!!

2 stelutze galbene! Ce am facut sa le merit?

desiree si bebe Octavian

ai ajuns la 500 de mesaje.

Buna fetelor,
mi-a soptit o pasarica ccc ca m-ati dat disparuta.
Stiti ca va iubesc mult, da? si la toate toate - insa am o stare .... de toata jena ... care sigur ar duce la ceva rau pe aici ... asa ca ma multumesc sa stau in banca mea o vreme ... pana-mi revin.
Nu ma intrebati ce am ... ca nici eu nu-mi pot explica starea asta ... si cauzele ... mi-ar lua juma de an sa le enumar ...
Asa ca in asteptarea unor zile mai bune, stari mai optimiste ... lasati-ma sa-mi plang de mila o vreme si ma intorc la voi. -ici pentru toate ... si -ici si pentru toti sarbatoritii pe care nu i-am pupacit de cand sunt "PA" si pana revin.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

..si hai ca ma pocni logoreea..
citeam un subiect deschis de draga noastra Donia referitor la subiectul controversat al sterilizarii versus microbi necesari..foarte interesant...

linkul este aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100258

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Madaluta, eu as zice ca-s cam multe cereale. Atentie, predispun la obezitate!
Pediatrul nostru, cand l-am intrebat, mi-a zis ca cerealele se dau numai la bebelusii care nu iau in greutate sau care iau fff putin. Vor fi ultimul aliment pentru diversificare la noi si nu mai mult de 2 masuri la 240ml lapte.
Cate kg are Darius? Si cat a luat in ultima luna?
Diana, am fost la control cu el deja la 'Vasile Gomoiu'...aparent nu are nimik , dar mi-au zis ca nu sunt motive pentru investigatii mai amanuntite...Ne-au zis sa fim cu ochii pe el in continuare...
Yagmur, si eu in locul tau m-as zbate pentru custodie unica! Stiu ca e un proces lung, costisitor, birocratic...dar merita. Tin pumnii si sa ne tii la curent!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Miro, si la mine e starea aia.....eu cred ca a mea se cheama depresie. Vineri se implineste un an de la explozie si simt ca ma apasa foarte tare totul. Si eu intru mai rarut pe aici, dar chiar si jumatate de ora, cat citesc ce zic fetele, mai uit......Tin pumnii sa-ti revii. In privinta mea, ma gandesc serios sa consult un terapeut. Probabil ca e momentul.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si acum se mai naste o intrebare: cu ce inlocuiti masa de la 18, daca nu le dati cereale? Sau mai bine, reformulat: ce vor manca la masa de la 18 cam pe la 7-8 luni, cand vor fi diversificati?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Ralumat,buna intrebare.si eu sunt in ceata !!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ralumat eu cred ac ii voi da banana cu branza, bisciti cu mar, iaurt, chestii de astea. zic eu acum ca nu prea m-am gandit pana atunci!
miro si asteptam zile mai vesele!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro ne putem lua linistite de mana si sa ne plangem pe umar, si eu sunt in pioneze cu nervii, dar nu intru in detalii ca nu e indicat...

mai multumesc inca o data celor de la zapp pt serviciile de calitate pe care le ofera: nema telefoane, nema internet juma de zi.

...si mai aveam de zis, dar atunci cand mi-oi aminti

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput