Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree eu sunt de acord cu tine cu hidratarea... dar daca el nu bea eu ce pot sa ii fac? am incercat apa plata.. nu! ceai de tei... nu! ceai de plante de la humana.... ffff rar! il incerc cam o data la 15 min cand sunt afara... ma tot gandesc ca poate i se face sete! si el nimic!
ralumat ma gandesc ca pe la 8 luni va manca f bine la pranz, adica supa si felul 2 (ca sa zic asa), adica carnita cu legume, ou, ficatel, etc si at la 18 nu vor ma avea nevoie decat de o "gustare".... zic si eu... mamici cu experienta??!! pareri?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

timisorence!!!! A ramas valabila intalnirea, nu? ne vedem in botanic pe la 17.30 - 18?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

yagmur pai eu zic sa ii faci linistita program de vizitare, crezi ca o sa se tina de el?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de super idiot mum:
1. cu ce tetine le dati apa? 1, 2 ...?
2. de unde iau aparatori- fara lenjerie- pt pat de 140x70. si cat costa. pe astea mici am dat 60ron. e mult, e putin?

...3...mutam sapt refularii azi? io mor ca sunt cat o vaca, nu ma incape nimic, imi ies suncile peste toti blugii si pe sub toate maiourile, imi atarna pielea pe maini, stiti voi unde...timp de aranjat-pauza, burta...cat casa...liftul nu merge, aparatorile pe care le am luat nu s destul de lungi. copilu' s a trezit la 4 in tipete ca si prinsese piciorul in pat. nu pot sa ma duc la aia sa le dau cu aparatorile in cap, ca le am promis, pt ca n am lift si alex are treaba la birou. bani de concediu...n ajung, scaun de masa n am luat, scaun de masina- nu ma hotarasc..... eu va sfatuiesc sa spuneti tot, echivaleaza cu un racoros. a, si sunt sute de grade in buc asta imputit...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Laura13

desiree eu sunt de acord cu tine cu hidratarea... dar daca el nu bea eu ce pot sa ii fac? am incercat apa plata.. nu! ceai de tei... nu! ceai de plante de la humana.... ffff rar! il incerc cam o data la 15 min cand sunt afara... ma tot gandesc ca poate i se face sete! si el nimic!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

probabil ar trebui indulcit...gluo\coza sa nu folosesti ca eu i-am provocat diaree la al meu cu ea

pediatra mi-a zis ca pot sa ii fierb o lingurita rasa (dar rasa) de zahar, vreme de 5 minute..si sa ii indulcesc..

al meu s-a invatat cu ceai, cateodata indulcit, cateodata nu...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Multumesc pentru raspunsuri...daca pana acum eram zapacita complet...acum sunt...si mai si......mai bine-l tin pe lapte de mama pan' pe la 18 ani s-atunci poate sa decida singur ce-i trebuie sa manance si ce nu...ce-i face bine si ce nu......Concluzionez: MA DOARE CAPUL!!!!...si cam atat stiu eu despre diversificare!

Hai sa va mai intreb ceva ca sa fiu mai "invatata" : Fructele le dati coapte sau crude??? Si de ce coapte??? (ca eu am auzit prima data asta la voi)...

Miro, poate-ti mai sopteste vreo pasarica ca......si te astept inapoi!!!! Ca ne e dor si de tine, dar de KAra si mai si...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by desiree

OOOOPPPSSSSS !!!!!

2 stelutze galbene! Ce am facut sa le merit?

desiree si bebe Octavian

ai ajuns la 500 de mesaje.

Buna fetelor,
mi-a soptit o pasarica ccc ca m-ati dat disparuta.
Stiti ca va iubesc mult, da? si la toate toate - insa am o stare .... de toata jena ... care sigur ar duce la ceva rau pe aici ... asa ca ma multumesc sa stau in banca mea o vreme ... pana-mi revin.
Nu ma intrebati ce am ... ca nici eu nu-mi pot explica starea asta ... si cauzele ... mi-ar lua juma de an sa le enumar ...
Asa ca in asteptarea unor zile mai bune, stari mai optimiste ... lasati-ma sa-mi plang de mila o vreme si ma intorc la voi. -ici pentru toate ... si -ici si pentru toti sarbatoritii pe care nu i-am pupacit de cand sunt "PA" si pana revin.

Miro

te pupam si speram sa ne citesti si sa nu ne uiti de tot..

cred ca oboseala e de vina pentru starile astea..si eu sunt tare nevricoasa zilele astea dar incerc sa ma abtin cat pot, uneori nu reusesc, dar al meu sot e tare rabdator, noroc cu el, ca altfel ne scoteam ochii pana acuma

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Laura, hai ca mai spal o farfurie, ma mai trasneste o idee...

ai incercat cu ceai de menta? incearca, e mentolat, poate accepta...

eu de cand ii dau ceai,..,am luat biberon NUK din acela cu gatul sugrumat si ii place tare mult, seamana cu tzitzi...

poate nu ii place tetina, eu i-am mai luat si alte biberoane, nu sunt o experta, si pe alea a inceput sa le roada in locul unde vor fi mai incolo maselele..numai pe sugrumata o accepta...

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by dianocica

de super idiot mum:
1. cu ce tetine le dati apa? 1, 2 ...?
2. de unde iau aparatori- fara lenjerie- pt pat de 140x70

...3...mutam sapt refularii azi? io mor ca sunt cat o vaca, nu ma incape nimic, imi ies suncile peste toti blugii si pe sub toate maiourile, imi atarna pielea pe maini, stiti voi unde...timp de aranjat-pauza, burta...cat casa...liftul nu merge, aparatorile pe care le am luat nu s destul de lungi. copilu' s a trezit la 4 in tipete ca si prinsese piciorul in pat. nu pot sa ma duc la aia sa le dau cu aparatorile in cap, ca le am promis, pt ca n am lift si alex are treaba la birou. bani de concediu...n ajung, scaun de masa n am luat, scaun de masina- nu ma hotarasc..... eu va sfatuiesc sa spuneti tot, echivaleaza cu un racoros. a, si sunt sute de grade in buc asta imputit...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

1. eu ii dau suc cu tetina chicco (din aia cu 1/2/3) pe 2; apa si ceai ii dau pe 1;
2. aparatori: http://reclama/products/213-lenjerii/1584-mondocarp_laterale_patut.mbs; http://reclama/detalii.php?cod=MC02 nu iti trebuie 70x140, ci 140x40 sau chiar si mai mari un pic. La capete nu e nevoie.
3. daaa, o mutam, ca eu trebuie sa incep serv in 2 sapt, sa intarc copilul, la jum lai iunie sa o trimit pe bb la mama etc, etc. Sunt varza! mai ales din cauza intarcatului!

Avem 5 luni si 7 kg:) dar b inca nu se intoarce...decat pe o parte, asa, dar de pe burta pe spate sau invers, nu.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Miro, si la mine e starea aia.....eu cred ca a mea se cheama depresie. Vineri se implineste un an de la explozie si simt ca ma apasa foarte tare totul. Si eu intru mai rarut pe aici, dar chiar si jumatate de ora, cat citesc ce zic fetele, mai uit......Tin pumnii sa-ti revii. In privinta mea, ma gandesc serios sa consult un terapeut. Probabil ca e momentul.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Offf, si acum imi aduc aminte cand am vazut stirea! Dar tu nu ar trebui sa te bucuri ca sunteti bine si tu si bb? Uite sa treaca depresia!

Cat despre cereale, de ce nu? Eu o sa-i dau, chit ca e grasutza (5 luni-7 kg), pentru ca sunt sanatoase. Eu nu stiu cum sa o intarc in schimb...ca mai raman mesele de dim si de seara...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput