Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura13 spune:
dianocica 1. apa, ceai ii dau cu tetina de ceai... cu gaura fff mica, ca sa nu se invete copilul cu bibe si sa nu mai suga. (asiza vezi.. imi iau masuri de precautie!)
2. habar n-am
3. chiar vrei sa imi dau drumul la gura????!!!!!????!!!
mai bine sa va zic... ca azi ma duc la piscina, daca tot nu mananc sanatos si de fumat... mai rarut dar tot mai bag macar sa ma duc sa fac aerobic... la piscina
fug ca s-a trezitttttt
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Ziua buna, mai traim si noi, da vorba Mironei sa nu ne intrebati ce si cum. Oricum am mai apucat sa va citesc din cand in cand.
La tema cu cerealele: ca-i valabil la orice=> ce-i prea mult strica.
Dupa mine maximul de cerele pe zi (si numai pt bb de categoria "mica" si "medie", pt categoria "grea" ar fi si mai restrictionat) ar fi:
- 1 masa de cereale date piuree (cu linguritza)
- 1 masura de cereale in fructe, date o zi da/o zi ba (se poate alterna cu fructe+branza de vaci)
- 1 masura de cereale intr-un singur biberon de lapte
1 masura = cam 1 linguritza bine umpluta
BB tb sa manance musai si lapte fara cereale, altfel exista:
"Risc de rahitism deoarece fainosul din lapte scade absorbtia calciului"
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/article_print.php3?article_id=3357&page_nr=1
Roxanica, c-ai intrebat zilele trecute. Da, la inceput cand papa f putina carne ii mai adaugam si cereale in piuree-ul de legume. Acum ii mai pun doar 1 masura lapte praf daca mi se pare ca-i prea lichid.
Asiza, eu niciodata nu i-am dat fructele coapte. Nici lui M, deocamdata nici lui G. Deocamdata noi, la fructe, suntem abia la stadiul de mere rase+cereale. Si uite o parere despre fructe prelucrate, gasita in acelasi link.
"Fructele nu se incalzesc, pentru ca se inactiveaza vitaminele!"
Va pe toate.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
desiree spune:
fetelor,ce ma fac cu bebe asta? de cateva zile doarme rupt toata ziua si dimineata...
azi dimineata a dormit 3 ore acum doarme de la 12 si e ora 4...s-a trezt la 3 a supt si s-a culcat la loc
io cand il mai scot afara?
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
marani spune:
Buna fetelor,
N-am intrat sa ma plang, ci sa-mi justific absenta. Prietena mea e in spital cu bb (5 luni juma) grav bolnav, cu perfuzii in cap, antibiotic in fundulet, cortizon in sange, diaree, vomita, nik nu mananca. De 6 zile stau in spital si nu-l pot pune pe picioare, inca boii de dr i-au spus mamicii intr-o zi "stii ca era sa-l pierdem aseara? a fost f grav". Cum dracu sa-i zica asa ceva, mai ales ca starea lui nu se ameliorase?!
Am incercat s-o conving sa mearga la Iasi sau Tg Mures, abia azi a priceput ca-i moare copilul in spital aici si maine pleaca la Iasi. Numai la nenorociri ma gandesc, o pup toata ziua pe pisi si ma bucur ca e sanatoasa.
Despre noi: ieri si-a dus piciorutele in gura si azi la amiaza in somn i-a iesit un dintzisor. Sta sa iasa si celalalt. Nu am dispozitia necesara sa scriu, sa ma iertati, cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele trecute.
SANATATE MULTA!
ruxandra_sb spune:
C-am uitat. Dianocica, de regula pt apa se foloseste o gaura mica (incearca initial cu nr.1), dar te orientezi dupa cum vrea si mnealui. Mi-e dor de dmic si de somnul sau cel dulce.
.. iar cu sunci/revarsari/alea/alea, te rog. Putina decenta!
Eu tre sa-ncap in niscaiva pantaloni ca nu se mai poate..
Pa, si pe mai incolo.
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
Multumim tututor pentru urari si uram si noi La multi ani sarbatoritilor de azi si mi-a placut asa mult urarea Laurei13, sper ca nu te superi ca te copiez, La multi ani tututor fulguletilor pentru ca ati mai adaugat o zi in buchetul vietii, sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri..
Noi azi am facut 6 luni si toata dimineata nu stiu ce am avut dar am cam bocit, de emotie, fericire, ca. multumesc lui D-zeu, am reusit sa o alaptez exclusiv pana acum, ca i-am oferit cea mai buna hrana posibil. mi-am dorit tare mult aceasta dar stiam ca nu intodeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ si mi-a fost un pic teama ca nu o sa reusesc.
Am inceput si noi azi diversificarea, suntem mari acum, cu putin pireut de morcov gatit la aburi, vreo jumatate lingurita cred, ca mai mult n-a vrut. se stramba de parca i-as fi dat ceva amar, asta e, incet incet o sa ne obisnuim noi.
Asiza, si eu la fel in privinta diversificarii, cu cat citeam mai mult, cu atat cresteau si durerile de cap, mi se parea ca nimic nu e bun..pana la urma am inceput cu morcov, sa vedem cum reactionam ca tocmai am auzit un sunet asemanator diareei..fug la ea
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by marani
Am incercat s-o conving sa mearga la Iasi sau Tg Mures, abia azi a priceput ca-i moare copilul in spital aici si maine pleaca la Iasi.
F. bine ai facut!
Diferenta dintre un spital bun, dintr-un centru universitar, si unul.. hai sa zicem mediocru.. poate insemna diferenta dintre viata si moarte. Multa sanatate bb mic si scump.
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by flore26
timisorence!!!! A ramas valabila intalnirea, nu? ne vedem in botanic pe la 17.30 - 18?
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
din pacate nu mai ajung, astia mi-au bagat alocatia si indemnizatia nu in cont si acumm trebuie sa merg la posta dupa ei.
Cica pentru ca cererea pt indemnizatie a fost ulteriora cererii pt alocatie si pt ca cica contul nu se potrivea(dar ne-am verificat si era bun) s-au trimis banii prin mandat postal. Sa-i iau de par, nu alta.
Ma revansez data viitoare, caci mai am si bagaje de facut.
Va pup
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
auras_v spune:
quote:
Originally posted by desiree
fetelor,ce ma fac cu bebe asta? de cateva zile doarme rupt toata ziua si dimineata...
azi dimineata a dormit 3 ore acum doarme de la 12 si e ora 4...s-a trezt la 3 a supt si s-a culcat la loc
desiree si bebe Octavian
toata lumea se intreaba cum sa-i culcam ziua si tu te vaiti ca doarme ?...tare mie teama ca ti-o iei ...poti sa-l scoti dimineata ... dupa ce a mincat il imbraci cu hainetele de afara , il pui frumos in carut chiar daca a adormit si iesiti afara ...iti este teema ca se trezeste ?...cred ca ar adormi imediat la loc ...e minunat ca inca mai alaptezi
desiree spune:
quote:
Originally posted by auras_vquote:
Originally posted by desiree
desiree si bebe Octavian
toata lumea se intreaba cum sa-i culcam ziua si tu te vaiti ca doarme ?...tare mie teama ca ti-o iei ...poti sa-l scoti dimineata ... dupa ce a mincat il imbraci cu hainetele de afara , il pui frumos in carut chiar daca a adormit si iesiti afara ...iti este teema ca se trezeste ?...cred ca ar adormi imediat la loc ...e minunat ca inca mai alaptezi
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
pai si noi aveam reprize scurte ziua,...e ceva anormal pentru el..are deja 4 ore jumate de cand doarme..si 7 ore jumate pe ziua de azi , excluzand noaptea..e cazul sa ma ingrijorez?
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3