Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Idiot mom of the day: Eu!

Zice doctorita ca pot sa incep sa-i pun la fiert si niste ardei si o frunza-doua de spanac. Eu, mai desteapta, zic "ce sa ma chinui eu sa cumpar un kil pt 2 frunze, sa spal, sa curat? lasa ca eu sunt fata moderna si iau spanac congelat, ca ala e frumos, cubulete". Sa va mai zic ca la fiert cubuletele s-au desfacut in mii de particule mici-mici de spanac, care s-au lipit bineinteles de legume? Sau ca acumm piureul lui David are urme de spanac? Apropo de asta, de la ce varsta e voie spanac?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Idiot mom of the day: Eu!

Zice doctorita ca pot sa incep sa-i pun la fiert si niste ardei si o frunza-doua de spanac. Eu, mai desteapta, zic "ce sa ma chinui eu sa cumpar un kil pt 2 frunze, sa spal, sa curat? lasa ca eu sunt fata moderna si iau spanac congelat, ca ala e frumos, cubulete". Sa va mai zic ca la fiert cubuletele s-au desfacut in mii de particule mici-mici de spanac, care s-au lipit bineinteles de legume? Sau ca acumm piureul lui David are urme de spanac? Apropo de asta, de la ce varsta e voie spanac?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

parca era dupa 7-8luni. parca...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree asa e si dani de 3 zile... pica lat ziua! eu zic ca e de la caldura

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Ralumat, eu am citit ca spanacul se recomanda mai incolo pe la sfarsitul primului an de viata, ca frunzele lui ar contine prea multi nitrati. Poate e bine sa-i pregatesti din nou mancarea. Daca e posibil sun-o pe pediatra si intreaba.

Mai fetelor, vad ca va confruntati cu calduri mari pe acolo, va rog frumos trimiteti si aici la mine cateva grade si raze de soare, ca m-am saturat de frig, nori si ploaie. va rog nu ma biciuti ca am spus ca aici e racoare

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by asiza

Hai sa va mai intreb ceva ca sa fiu mai "invatata" : Fructele le dati coapte sau crude??? Si de ce coapte??? (ca eu am auzit prima data asta la voi)...

Asizule, eu i le dau crude...asa au cele mai multe vitamne!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sbogdana

Ralumat, eu am citit ca spanacul se recomanda mai incolo pe la sfarsitul primului an de viata, ca frunzele lui ar contine prea multi nitrati. Poate e bine sa-i pregatesti din nou mancarea. Daca e posibil sun-o pe pediatra si intreaba.

Mai fetelor, vad ca va confruntati cu calduri mari pe acolo, va rog frumos trimiteti si aici la mine cateva grade si raze de soare, ca m-am saturat de frig, nori si ploaie. va rog nu ma biciuti ca am spus ca aici e racoare

pai tu mai pui o bluza da' io ce mai dau jos? ?
asiza fructele se pot da coapte in ideea ca sunt destul de acide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Dianocica, ai dreptate. Uite, nu m-am gandit la haine. Cine stie, poate vine aerul rece de pe aici si acolo si se mai racoreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, tu cu sapt ta "verde" ...ne-am uscat de tot...parca toate suntem lesinate ...nu vezi? ne-au apucat depresiile de la lipsa de zahar, grasime ... ..

eu nu stiu ce e in aer, dar e clar ca e ceva....ca si eu trec printr-o faza de nu am cuvinte sa imi mai explic nici mie, in nici o limba ...si eu va citesc dar parca am 2 maini stangi la raspuns...
cand am vazut pe miro, ralumat, ca si ele sunt in faza naspa ...mi-am zis, hop, macar sa va anunt si eu ca refulez in papadii ...
da, si aici ploua si e frig...si nema gradinarit...asa bine era ...bai, cand smulgeam o papadie, o buruiana ....parca smulgeam un ghimpe din suflet...plus ca poti avea in timpul asta o conversatie cu tine insati...colea, cu fata in jos nu te vede , nu te aude nimeni...se nasc intrebari si raspunsuri nebanuite...
mi s-a mai intamplat ieri o chestie asemanatoare cand am calcat haine (de 6 luni, recunosc, nu am calcat nimic, ca masina mea de uscat le scoate aproape impecabile si cum sevicii/birou nema, ce sa ma complic...)...asa ca am apucat fierul de calcat ca pe un baton de baseball (deh, dupa atata vreme ) si chit ca am inghitit mai multa apa deca fierul de calcat , tot am reusit sa pun la punct macar garderoba sotului...si cum va spuneam, in timpul asta am filosofat in cap...terapie nu gluma...

bambo , nu numai antonia avea chef de vorba azi-noapte..Julia la fel...de la 2 la 5...am zis ca mor...

am vizionat si eu poze de kokorica...ce frumos era acolo la piscina...sexi mama...sexi papa...sexi sandokani...bine ca sunt sanatosi.

bun venit Leyla.

eu zic sa nu indulciti ceaiul ca vor bea mai mult decat e cazul....si se umfla de apa ...

desiree, si eu zic ca se te ascunzi cu problema asta cu somnul...multe mamici s-ar putea oftica...daca are omul chef de somn, lasa-l...mai ales ca ne-ai aratat cat e de activ cand e treaz.

fructele, clar crude.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

carla,felicitari pt cele 6 lunisoare implinite!!
flore vezi ca zice kokorina noastra ca pe ea nu a durut-o cand si-a faxutgaura in nas.
anestezia pt sex? hehe
leyla,bine ai revenit!frumos nume! tatal tau e turc?? "imparat"! are o semnificatie frumoasa!
cand ii iei scoica si ocupa un loc ,in avion,biletul ept copil sau costa cat al unui adult??

VACANTA IN ROMANIA:

si eu ma gandesc de pe acum cum e sa vin cu avionul cu copilul..eu invatata sa imi car toata casa cu masina ,acum nu pot sa car copilul atatea zile pe drum .pampersi trebuie sa imi car de aici un pachetoi,servetele ,impermeabilele alea pe care il schimb-un pachetoi iar,laptele praf,scoica,carutul,samponul,gelul,cremele,PAIUNDE AJUNG CU KILOGRAMELE???
si mai suntem si noi cu haine si pantofi.

care ati mai fost,spuneti-ne si noua cum faceti!!!

Si mai sunt actele:i-am scos certificatul de nastere,dar nu ala romanesc.acum trebuie sa pun o stampila la tribunal,aia de la haga,apoi sa merg la ambasada (acolo nu stiu cum,ca tre sa stai noaptea la coada numai pt o programare!) de unde sa imi dea certificat romanesc.si aaalta zi sa mi-o treaca pe pasaport.
barbatu-meu are pasaportul expirat..cred ca la avion nu il primesc aia asa doar cu rezidenta.
mie imi expirase rezidenta,permanenta se schimba din 5 in 5 ani ,si am nimerit acum cuiuresul asta cu intrarea in europa,cu comunitarii,cer toti acte,si trebuia sa stau la niste cozi infernale la politie.si a fost barbatu-meu de la 7 dimineata,m-am dus eu cu copilul la 10 si am stat pana pe la 12 amandoi acolo ...Ca nici acolo nu ne mai dau programari pt ca sunt deja date pana in decembrie,dinc auza invaziei de comunitari.Nu am inteles de ce pe ei nu ii rezolva cumva separat..ca lor trebuie sa le faca acum acte,pe cand eu am un act expirat,eliberat de ei si trebuie sa mi-l schimbe.
bine totusi ca am rezolvat desi nu se termina aici!
eu de o suta de ani de cand sunt maritata nu am schimbat numele pe acte,si acum l-am schimbat ca nu aveam cum.daaaaar va trebui sa ma duc la Trafic sa imi schimb permisul cu numele nou,la banci ,si peste tot pe unde am numele vechi...

kikineata
,la multi ani dragutei tale Sara Maria!

yagmur
,daca ai hotarat si vrei sa mergi mai departe pe linia asta,si vrei sa imparti ceva cu individul,atunci eu iti tin pumnii.important e ce simti tu si ce vrei tu.
o sa fie un pic ciudat,cu orele de vizita,cu pretentiile pe care le poate avea pe parcurs...(numai ca sa iti bage bete in roate nu de alta),cu inspectiile sa vada daac esti in stare sa il cresti singuraaaa!!! adica pana acum cine ti-l creste,STATUL?????? daca sunt atat de grijulii de ce nu te ajuta de pe acum ,sa iti trimita asistente sociale ?? aaa,te descurci singura,dar inc azul in care nu poti,ce face,il ia tatal??? el o sa poata singur,nu????
niste tampenii !!!!! custodie unica trebuie sa ai din start,ca tu te-ai chinuit singura cu el ,sa-l faci,sa-l cresti,nu ta-su si nici statul !
mama ce le-as da cu ceva in cap!
mi se zbarleste parul numai la gandul ca el ar putea avea vreun drept la copil,dupa ce nu l-a interesat nici saca respira.
orice ai intreprinde,eu iti tin pumnii si BAFTA MULTA !
Sa alegi drumul cel mai bun pt tine si Luca!
auras,brava pt rasucire! sa iti notezi intr-un caietel data si evenimentul!!

ooooooo yagmur inseamna ploaie????? ce frumoooooos !!!mai ,voi sunteti turcoaice juma' ?(leyla si yagmur)

bambo heheh cu ce ma anesteziaza cu vrajeala ieftina
nu e slaba,ai? numai mama o vrea din ce in ce mai grasa.
oricum,mananca mult mai bine acum,doar ca BIBEROANE! ca san abia o mai pacalesc noaptea,cand se trezeste si nu stie.altfel,am incercat si sa o las ore sa i se faca foame rau,nu rvea,PLANGE.
ROXANICA multumim! de-aia am vrut si eu fetita,ca mor dupa rochite si fundite.
danutz,bine ca a vazut nenea politaiul accidentul,ca altfel stii ca cel venit din spate e bun de plata! auzi si la aia ,ca a auzit sirena,pai si asa stie ea,ca daca aude sirena pui frana brusc? se urca ambulanta pe ea daca era in spatele ei.deci cand suna sirena la curu tau tu pui frana brusc si ala sare cu targa pe tine! ea nu stie ca tre sa se uite UNDE e ambulanta,sa se traga pe dreapta? sa se traga in mers,nu sa pun abrusc frana.asta e din aia care provoaca accidente,frate,si daca ra vreo salvare se alegea praful,ca va calareati toti acolo!
si tu fara centura ce cauti? vrei sapun biciul ala pe tine?????
DACA MAI PRIND VREUNA FARA CENTURI VA BAT LA BUCILI GOALE!
Bine ca bebe a fostbine legat!
Luati aminte fetelor,ca unele tineti copiii in brate.sa va spunadanutz cum se da ea cu capul de tetiera la NUMAI 30Km/h ! si sa va imaginati cum va zboara si copilul din brate tot in tetiera sau pe deasupra,desi voi va ganditi ca il puteti tine in brate!! si calculati cam ce ar fila viteza mai mare!!
CENTURILE TOATA LUMEA !

dianocica
,david nu stie cu tetina si a mea a prins drag de le emai mult decat de tzatza..
raluca
pai da-isi tzatza daca vrea,de ce sa i-o scoti cand ii dai altceva?? as vrea si eu sa o vad asa..eu nici nu ii dau diversificare si ea scoate limba la tzatza de zici ca e kk !
lavinia
,ce bine ca te tii de program!

nu stiu sa va spun cate cereale trebuie sa dati,ca deocamdata invat si eu de la voi,ca noi suntem tot pe lapte.
madaluta zice ca da vreo 12 masuri pe zi,voi mai putine,de ce e mult cat da madaluta? e vorba de greutate sau de altceva?vad ca ralumat `pune cam 22 de masuri.

desiree
,eei ,nu schimb eu lumea,dar ma mai revolt si eu :)
pup Octavelu`!
ai stelute ca ai scris,cred

eu m-am trezit cu trei stelute,nu stiu cand mi-au dat una,doua,trei...ca le-am vazut si eu tarziu ..

saptamana verde???desireee,raportez un burger bagat proaspat cu multa maioneza si coca cola.si acum ,ca tot vorbiti,ma duc si bag un profiterol!

Mirona
,te asteptam atunci cand vei simti tu sa ne mai povestesti despre tine si Kara!

ralumat,eu nu mai stiu..ce explozie??

ia sa vedeti ce pun io bibciu pe buci de-o dianocica !! ia sa vedeti ce-o-ncing!auziti la ea ca e cat o vaca!!!!!!
si eu am vazut-o in poze si minteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
sau se vede ea stramb!

desiree si laura13 zaharul e interzis.se mai practica,dar nu inteleg cum o pediatra iti poate spune sa ii dai.ca nu e vorba doar de o lingurita,e vorba de cate o lingurita pe zi,la ecai ceea ce este ENORM pt bebe.
daca el nu vrea apa,ceai,inseamna ca nu e deshidratata si nu are nevoie.
niciunul nu moare de sete cu apa-n nas .
desiree,hehe lasa copilu' sa doarma daca asa ii place,iesiti in parc dupa cum vrea el
asiza

quote:
mai bine-l tin pe lapte de mama pan' pe la 18 ani s-atunci poate sa decida singur ce-i trebuie sa manance si ce nu
si sa isi lase gagica in parc pe banca sa-i spuna: dau o fuga pan' la mama sa mai sug nitel!
marani, ne rugam pt copilasul prietenei tale!
aia de ce ii spun ca era sa il piarda?? ca sa devina ei mari eroi in ochii ei,ca vai domle ce ne-am ocupatde copil!! saraca mama,imi imaginez ce e pe sufletul ei,si bietul copilas! ne rugam pt el SA LUPTE PT VIATA LUI!!!! Sa lupte cu toate puterile !
sbogdana
,felicitari pt cele 6 luni!

nu stiu cu spanacul...in lista mea nu e trecut ...

ktrinel si pe tine te ia as aun dor de bataie,tot de la valul din aerm,cu depresiile ??? tu doar spune-mi si eu vin!
ai vazut ca prinde bine calcatul rufelor??
ia ca trebuie sa calc si eu !ca am maldare!

kokorina,am uitat sa iti spun ce era mai important,dar m-ai luat cu muzicuta si cu Suzana lui barbatu-tau! am vazut pozele si sunteti toti patru niste frumosi si niste fericit! si asa sa va vad si peste o suta de ani!

S.

Mergi la inceput

sapt mea verde, huh? pai ieri cand mi a urlat copilu' toata ziua de nu mai stiam de mine am mancat: o super punga cu chestii in ciocolata (alune, migdale, pufarine, jeleu si multe alte chestii), un chec, juma' de paine cu cascaval, o ciocolata, sigur inca ceva naspa da' nu mai stiu, alea patru patratele din alta ciocolata ramasa in frigider, si, pe seara ... un mar si cine facea ture la baie sa bleah pe la 12? e... cam asa cu sapt mea verde...a, si niste bezelo-jeleuri ciupercutza. las ca mai editez cand imi aduc aminte....fug sa vad ce zice aelita ca acu' se trezeste shefu'

Mergi la inceput