Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
dianocica deci tu faci experientze pe noi, ca de fapt tu tragi chiulul ...si ce e cu bleah la 12 noaptea...doar nu te apuca vreo bulimie-anorexie-nervoasa
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
aelita spune:
quote:
dianocica deci tu faci experientze pe noi, ca de fapt tu tragi chiulul
tzeapaaaaaaaaaa
S.
dianocica spune:
pai de nervi....ce bulimie? pai nu da norocul peste mine....doar ca stomacu' meu saracu....la cate a vazut in ziua aia...cand a dat de mar i s a facut rau
in caz ca vi se facuse dor de d
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Teutz spune:
Meeeeeey, ce e cu depresia asta pe capul vostru? Miro, Ralumat, Chris, Ktrinel!!! -ici multi, ca sa treaca repede si sa vina zile mai bune!
Marani, sper din tot sufletul ca bebelusul prietenei tale sa se faca bine, micutul de el!
A_deju, mi-au placut mult pozele de la botez, ai un motan de cinste!
Asiza, eu ii dau cereale la orele 18 (6-7 masuri), cu lingurita, si completez cu tzitzi. La inceput i-am dat cereale la ultima masa, adica pe la 20.30-21, dar era prea obosita si nu mai voia sa deschida gura.
Laura, e tare scump Dani!Cum citeste el ziarul impreuna cu tati! Mesajul de pe tricou mi-a placut in mod deosebit, cat adevar e in el!
Kokorina, ma bucur tare mult ca sandokanii sunt bine, sanatosi!
Ariadna, multa sanatate lui Bogdanel, sa i se vindece ochisorul repede!
Felicitari tuturor bebelusilor care s-au rostogolit si care si-au bagat piciorusele in gurita! Si Alexia a inceput sa se traga de pantaloni, dar deocamdata n-a reusit sa-si prinda labuta piciorului.
Aelitoooo, ce frumoasa e Sofia si ce ochi areeee!!!! Are niste rochite si pantofiori super! Iar tu arati foarte bine, unde vezi tu burta?
Leyla, ai un flacau dulce, dulce! Imi place mult numele lui, Kaan.
Danutz, slava domnului ca a fost un accident usor si ca sunteti toti ok!
Desiree, bine ca doarme baiatul!
Ruxandra, ma bucur ca ne-ai scris!
Dianocica, cat o vaca? Ia de aici Nu este adevarat, fetelor! Sa nu o credeti, ca eu am vazut-o!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Matei de Biabaus
Alexandra Maria de Carla
Sara Maria de Kikineata
Tahfeem Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia Liane de Flore
Ma duc sa-i dau papica Alexiei si revin mai pe seara sa va spun ce mai facem si noi.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
danita spune:
opaaaaaaaaa s-a cracanat usa la vizuina si a iesit MIRO .......pupici mai fata mea !
si eu caut aparatori de pat : 120X60 poate da al cu coarne si va cumparati si mie nu imi ziceti ca jar mancati ! ;)
fac si eu sac sac din vizuina mea : am slabit 2 kg printr-o metoda super-secreta numai de je stiuta :)) :P:P va ofticati ??
nu va pup ca e cald :P
D
aelita spune:
teutz:
quote:e sub bluza
Aelitoooo, ce frumoasa e Sofia si ce ochi areeee!!!! Are niste rochite si pantofiori super! Iar tu arati foarte bine, unde vezi tu burta?
merci!
quote:ASA EEEEEE,SI EU AM VAZUT-O!
Dianocica, cat o vaca? Ia de aici Nu este adevarat, fetelor! Sa nu o credeti, ca eu am vazut-o!
MINTEEEEEEEEEE!
SA CREASCA MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI !:
MATEI(biabaus)
Alexandra Maria (carla)
Sara Maria (kikineata)
Tahfeem Zara (sbogdana)
Maya Maria (ingerasa)
Andrei (m_monique)
Alessia Liane (flore)
S.
a_deju spune:
am ajuns la pagina 10, deci raspund la ce-am citit pana acu'...
in primu' rand, am si io o jena.. si anume: da-ti-mi in cap, da' sa mor daca pricep... de ce dati cereale cu masura de la laptele praf????.... mi-am chiorat ochii pe toate cutiile de le detin, de la mai toate firmele.. pe toate scrie ca se masoara cu lingura (o lingura rasa, una cu varf.. de-astea..). deci luminati-ma si pe mine, ca nu pricep.... eric se satura cu un castronas din 3 linguri rase, la 90 ml de apa (deci jumate din cat recomanda ei ca o masa pe spatele cutiei). se satura, adica ii tin de foame de la 6-7 pana la 10. nu stiu care este echivalentul celor trei linguri in masuri... si nici nu-mi dau seama cum as putea sa masor.... dar atata timp cat pe cutie scrie ca se masoara cu lingura..????
acuma, in ceea ce priveste meniul de dupa-amiaza de la 7-8 luni... pana atunci cam toate mesele vor fi mai consistente, mai ales la cei care au inceput diversificarea mai devreme. in meniul zilnic vor fi deja introduse pana atunci: carnea, branza de vaci, iaurtul de casa, biscuiti, paine, gris, galbenus de ou, smantana, paste fainoase... deci deja "paleta" e mai larga, si se pot face nshpe mii de improvizatii... nu vor mai manca chiar acelasi lucru in fiecare zi... de ex, o masa de dupa-amiaza la 8 luni poate sa fie mamaliguta cu branza si smantana...... sau iaurt cu banana si biscuiti... sau gris cu fructe din compot.... nu stiu, am zis, sunt "n" variante...
iar cu cerealele, ca tot mi-am adus aminte, americanii parca le recomanda ca fiind primele in diversificare, sunt cel mai bine tolerate de stomacelul copilului... in plus, cerealele vor fi o masa esentiala de-a lungul vietii. bine, in timp, se va face trecerea de la astea de bebeu, la cele "mature", integrale, mult mai sanatoase, si cu un aport "adipos" infim..... deja paleta va fi mult mai larga incepand de pe la 8 luni, cand se poate trece si la fainoasele cu gluten...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
tot la pagina 10 sunt... cu depresia... e ceva in aer, bai nene... cred ca o data cu puseu' de crestere de la 6 luni, bagam si noi unu' de depresie... cu alte cuvinte, mai bagati una pe lista.. cica magneziu e anti-depresiv?? ziceti, sa stiu ce sa bag la vena :)
chinico spune:
la 5 dimineata m-a injurat bea vreo juma de ora pana am reusit sa ma dau jos din pat...
la 12 juma a apucat-o un soi de plans nou nout..cu lacrimi..curgeau siroaie pe obraji..era in scoica, eu cu piromanul mancam..luat in brate, dragadraga, pus in scoica...doua linguri de ciorba in gura si iar plansul...dinti nu cred, ca nu se vede nika...o fi un "vreau in brate"..da' plansul ala e altfel, il stiu io...
de la 4 juma pana acum 20j de minute dai si mrrr ..si mrrrr...
be-a-tri-ce
impartirea in silabe mai ma intere...
p`acilea nu e nimeni beatrice...nu e modern deloc..d'aia o cheama asa, de unde sa stiu io ca acasa sunt beatrici multe..
dianocico la mine in cap era asa: 1. annika, 2. sarah, 3. clara. 4. lara... daca mai statea bea in burta o saptamana precis o chema altfel. de aia nici nu am zis cum o cheama..era bebescu-gandacescu.
cat despre saptamana verde/sanatosa....am mancat cioco.na.
ciocolata-boabe de cacao-planta-verde-sanatos..deci cioco nu se pune.
dia o mai tii minte pe Trixi? oare pe unde o fi..
refulari....valeu. multe.mai bine tac.
am gradinarit si io azi, in pofida celor multe 11 grade...
m-a mancat undeva si am plantat fasole verde. si marar. si patrunjel. si dovlecei...asta dupa ce am capiat piromanul o saptamana cu "sapa si mie in spate un pic,vreu gradina....hai.. sapa putin"..
a sapat. a greblat. a...cum ii zice cand scobesti dupa iarba pe care ai sapat-o sa nu cumva sa raman un fir in calea fericirii legumelor..a si aia, ca nu stiu cum ii zice. eu am plantat.
habar nu am ce sa fac mai departe.
cresc ele singure..sa vedeti voi la toamna ce legumez io..
papadiile raman. vecina mea are porci de guineea. sunt innebuniti dupa frunze de papadie. vecina are gazon. eu nu ...
chinico de Bea (13.12.2006)
chinico spune:
quote:
Originally posted by a_deju
tot la pagina 10 sunt... cu depresia... e ceva in aer, bai nene... cred ca o data cu puseu' de crestere de la 6 luni, bagam si noi unu' de depresie... cu alte cuvinte, mai bagati una pe lista.. cica magneziu e anti-depresiv?? ziceti, sa stiu ce sa bag la vena :)
eu iau magneziu cu calciu de mai bine de o luna.
nu e. anti-depresiv.
incearca gradinaritul...sau calcatul ..uite ca pe ktrinel o ajuta..
chinico de Bea (13.12.2006)