Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

chinico am murit cu beatris a ta. a, pardon, cu beatrice. sau nu? io zic sa ramana bea si gata. da' nu ne ai spus, ce era in capul tau la momentul luarii deciziei? ce, sau s? sau shefa?
kokorino ce bine ca sunt bine sandokanii....ma bucur mult pt voi
danduso, danduso ce suparare mare am io pe tine....[neandt]
dia oana rulz
roxanica dreptate este... uite si sa nu ne fie cu suparare... mai are omu' si zile proase, fara chef de vorba...si unu si pt alexandra. gata? suntem chit?
carla si sa fii mereu mandra de ea, la fel cum e strabunica bogdana, ingerasa, monique, kikineata, flore sa va traiasca puiutii
leyla nu i problema...lasa lenea si baga..
yagmur bravo. lupta pt ce e important. uite un de sustinere
bambo o si vad pe antonia cu chef de distractie la 3... ... [haltere]
ralumat pai pt aia 6mil (ce or fi ei, ca mereu le incurc) de abia am depus dosarul, cica raspunsul il primesc luna viitoare. aia 2mil de nastere...ma tot cert cu aia de la sect 4 ca mi zic sa vin pe 9, pe 9 imi zic..nu, s au dat pe 4, azi e ultima zi in care sa faceti cerere sa vi i dea luna viitoare, altfel de abia peste o luna cerere sa vi i dea peste doua . iar aia 2 mil lunari...aia sigur sunt in neregula, tre sa ajung la op de pe 1 mai da' e super aglomerat pe acolo sa l iau pe d...nu stiu cum fac...
danutz daca tu ai dat cu capul, chiar daca b era in scoica, ar trebui sa faceti un control. eu l as duce pana la spital, just in case. doamne fereste. dar l as duce. sau as fi fooooarte atenta zilele astea
rauca of, trebuie sa ne apucam si noi neaparat dar nu m,i am luat inima n dinti. offffffffff
ce scump, acum s a trezit, dupa ce am citit tot. asa ca ma duc pt pupicit

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

buna ziua,

- iar desteptarea la 6.
Sa ma fi vazut cum ma taram in urma carutzului pe la 9....La noi asta e programul de plimbarit:dimineata 8.30-10, iar seara pe la 5-6.. la o ighetata,un suc la terase cu verdeatza.

Daca nu avem nici un simptom de la capsuni se keama ca am unda verde,nu?

Asiza,Aelita multumim..

Dianocica,ce oki frumosi are d mic!La noi tot nedefiniti sunt okii..

Dia,sunt invidioasa pe scaunelul oanei.Asteptam si noi ca tati a promis unul cadou de 6 luni-adica next week.

Flore26-ce fain sa aveti casa voastra! Tre sa dati de baut!

Bebeii vostri isi mai tin respiratia cand se joaka?
Un fel de icnit..Pe mine ma cam ingrijoreaza cat de des il aud facand asa..nu cred ca e sanatos.Acum mai avem si muci..nu stiu daca a racit putin sau e prea cald si uscat aerul asta,dar in somn e vizibil deranjat de ei..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

L-am vazut pe bb Kaan!!! ...e un grasunici dulce! Sa va traiasca!

Intrebare pentru cele care le dati cereale la bb-i cu lingurita!!!: seara, le dati cerealele inainte de baitza sau dupa baitza?...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Multumim Aziza! De fapt nu stiu de ce arata asa doar in poze ca el nu e deloc grasut este de fapt ca in pozele alea pe burta. Chiar am un cui mare cu greutatea lui. In primele 2 luni a luat cate 800 gr, in a treia 750 dar in a patra doar 450 iar in a cincea 500.
Astept sa vad la sf acestei luni ce mare branza a facut!

Eu ii dau masa de cereale pe la 7-7,30 seara si in principiu mai avea o masa pe la 22-22,30 dupa baita dar in ultimul timp cam adoarme pe la 8 jumate -9 asa ca nu mai apuca o alta masa, am schimbat si baia pe care o facem pe la 8 si gata se mai trezeste pe la 3 sau 4 dimineata sa mai pape, nu renunta nici in ruptul capului la aceasta masa.

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare pentru cele care le dati cereale la bb-i cu lingurita!!!: seara, le dati cerealele inainte de baitza sau dupa baitza?...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza,
Alex papa cereale la sapte-sapte jumate si baita pe la 8 jumate.
dupa baita papa laptic de la mami ca la titi nu renunta deloc si mananca inca si noaptea
tare draga ii e titi.

Aparate de tantari de la chicco mai are careva? merita cumparat sau nu?
PLS ziceti-mi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Eu dau dupa baita. Problema e ca de cateva seri, e foarte somnoroasa dupa baita si nu mai are rabdare sa/i dau cereale. Mananca cateva lingurite si apoi nu mai vrea. Nu o fortez, ii dau tzitzi si adoarme imediat. M/am gandit chiar sa/i dau cerealele la ora 18, cum obisnuiam nu demult.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

noi avem o masa de cereale (la castronel, cu lingurita; cereale humana cu lapte, 3 linguri rase la 90 ml apa) pe la 6-7, cand venim de-afara. apoi mai bagam si in biberonul de seara (3-4 masuri - cu cupa de lapte praf la 230 ml de lapte). astea sunt singurele mese care includ si cereale, in supa nu-i dau, pt ca oricum nu-i dau zeama chioara, i-am pasat din prima si morcov, si incet incet o luam spre carnita....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
asiza la noi programul e asa: baita, san si apoi cereale cu lingurita. e drept ca ccc cateodata e asa de adormit ca abia abia papa cerealele, dar daca i le dau inainte de san n-am facut nimic ca suge mai putin!
dianocica nu m-am prins cu deshidratarea! m-am plans eu pe undeva ca bebe nu bea nimic? ca nu mai stiu. dar de papat, papa bine, ma rog, mai putin legumele care am incercat sa i le dau azi! esec total in prima zi... mai perseveram!
yagmur imi pare rau ca ai atat de mult de furca ca sa iti poti creste copilul linistita, dar pe de alta parte ma bucur ca s-ar putea sa ajungi la iasi! noi te cazam cu mare drag!
lavinia dani nu isi tine respiratia, in schimb face ca un catel caruia ii este tare sete... stii cum??? iar cu mucii si la noi mari probleme, desi am fost ieri la doctor si totul e ok, avem muci la greu. inspecial noaptea il deranjeaza, de 2 nopti doarme fff prost, drept urmare... mami e zombi! si tati la fel! cred ca la noapte ii dau liber lui florin, sa se odihneasca si el cum trebuie!
leyla bine ai revenit!
kokorina ma bucur tare tare mult ca sunt bine copilasii! un mare mare de la noi!
felicitari bebelusilor care s-au intors, au papat degetele, chiar daca prin sosete....
celor care au mai facut o lunisoara azi! de fapt tuturor bebelusilor pt ca au mai adaugat o zi inb buchetul vietii!
asa... ca ieri am fost si noi la doctor: 7.650gr, 66 cm. totul ok!
cam atat ca ma duc sa curat bucataria.... de' am facut supita si legume pasate... acu' ma duc sa arunc totul, ca n-a papat nimic (de fapt 2 lingurite in sila)
pupic si mai revin!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am uitat ideea.. :) baita e intre cele doua mese, pe la 9, iar biberonul pe la maxim 10.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

asiza: masa de cereale cu lingurita la noi este undeva in jurul orei 18. Baita urmeaza mai tarziu si nu in fiecare seara, iar la masa de dinainte de culcare ( adica pe la 22-23)ii dau lapte cu cereale , dar in biberon, pentru k deja e obosit si nu mai are rabdare cu lingurita.

Intrebarea mea ar fi: cam cate masuri de cereale avem voie sa le dam intr-o zi?
Eu ii pun :1-2 masuri in laptele de la 6 dim
1-2 masuri in fructele de la 10
6-7 masuri cu lapte la masa de la 18( cu lingurita)
2-3 masuri in laptele de la 22-23
Singura masa in care nu ii pun este cea de la 14 in care ii dau doar piure de legume. Mie sincer mi se pare k ii dau cam multe cereale, dar singurle variante de unde as putea sa le scot este masa de noaptea si de dimineata.Dar dc i le scot din masa de seara se va trezi peste noapte, iar dc la scot de la masa de la 6 dimnu se satura caci este foarte flamand dupa o noapte...
Voi cum procedati?
(Mentionez k mesele de la 10,14 si 18 nu le mai completam si cu lapte...)

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput