Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by auras_v

in mare graba intru sa va spun ca bubu a reusit ieri sa se intoarca de pe burta pe spate si sa duca la gurita piciorusele....ma cheama ...e tare suparici azi...va pup

AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

site fulguleti

Felicitari! Alessia mea nu a reusit aceasta performanta pana ieri, cand am surprins/o cu piciorusul in gura. Mai nasol e ca are gips, si peste soseta, asa ca sugea de zor la soseta, pana a reusit sa o dea jos.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Felicitari, BUBU!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Un La multi ani! calduros pentru sarbatoritii zilei!!!
Asiza, nici eu nu am scapat de chistul ala, o sa merg la un control peste 3 saptamani si vad ce-mi zice.
Aelito, si eu am un burtok rotund si grasun de care vreau sa scap...dar uite ca nu mai apuc sa ajung la impachetari!!!
Despre creme solare, noi o sa mergem la mare peste 2 saptamani si pediatrul a zis fara creme...doar acoperit bebe si sa nu-l tinem la soare...
In alta ordine de idei...noi am fost ieri la controlul de 5 luni. Avem 9 kg si 71 cm, ne-a marit dr. doza de vigantol la 3-4 picaturi fiindca avem fontanela cam mare si in plus ne-a dat si Fier. Plus ca tre sa incepem diversificarea...cu suc de mar.
Faza nasoala a fost ca am avut un mic accident la intoarcere,o individa in fata noastra a oprit masina brusc in mijlocul intersectiei de la Universitate. Am intrat in ea, aveam 30/ora , Catalin in fata nu a avut nimik, bebe in scoica nici nu a bagat de seama, eu, in spate, fara centura, am intrat cu capul in tetiera din fata...dar n-am avut nika. Faza misto a fost ca era un politist in intersectie care a vazut faza si ne-a dat dreptate. Individa in culpa a oprit fiindca ea zicea ca a auzit sirena de ambulanta (da' nu era nici o ambulanta!!!). Am fost la politie toata gasca unde am terminat totul in 30 min...record !!! Ne-au luat imediat fiindca ne-au vazut cu bebe dupa noi...tare impresionata am fost! Masina e cam busita in fata, asta este...bine ca nu a fost mai rau!!!
Gata, fug la munca fiindca m-am cam intins...
Ah...Yagmur...tare m-am distrat la faza cu auzitul sefului in container!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pana apuc sa citesc: LAURA vezi ca d al meu s a deshidratat de la nemancatul ala pe caldura. ai grija sa nu pateasca si daniel la fel. cum merge cu ? eu tot fac . am ras de d aseara..el nu stie ce i aia tetina. n a reusit deloc sa traga apa....muream de ras...o rodea, ca pe suzeta.... ii strangeam eu de ea sa iasa niste apa si degeaba...si dupa, cu lingurita...alta minune. ca uitase cate picaturi a luat cu linguritza...cat espumisan a bagat in el...pt o lingurita de apa lua si un gat de aer....a ragait dupa 10ml de apa de ziceai caa mancat 2 ore.... da' si ce bine a fost dupa...gata, ma duc sa

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor la noi e durere mare cu diversficarea asta.

prob e nu ca nu ii place, da ii place mai mult tzitzi. si ii e foame mananca si apoi asa ma trage de tricou si isi lipeste gurita de mine
imi vine sa o mananc nu alta.

ii distrag atentia cu joaca si asa uita ca nu a mai primit si tzitzi. da in primele minute e jale. si sunt sigura ca se satura...
of of

ce bine era acum o saptamana...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

si acu cateva poze cu bb Kaan, sper sa mearga. Ma invata careva please cum sa redenumesc carnatul de mai jos (adica linkul) frumos?

Leyla & bb Kaan

Mergi la inceput

Aoleu, cred ca mi-o iau pe cocoasa, din cauza linkului meu pocit s-a labartat pagina. puneti

Leyla & bb Kaan

Mergi la inceput

ce frumusel e KAAN...

vezi ca atunci cand scrii un mesaj nou ai pe bara format un plic alb cu doua sageti albastre. apesi acolo si la primul pas scrii ce vrei sa iti apara(poze, etc) dai ok si apoi in cealalta casuta pui linkul si gata.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Raluca_u

ce frumusel e KAAN...

vezi ca atunci cand scrii un mesaj nou ai pe bara format un plic alb cu doua sageti albastre. apesi acolo si la primul pas scrii ce vrei sa iti apara(poze, etc) dai ok si apoi in cealalta casuta pui linkul si gata.

Saru mana mult de tot! Ia sa vedem:
Poze bb Kaan

Mergi la inceput

merge

bravo

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput