Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Yagmur spune:
Neatza,
Multumesc pentru ca mi-ati tinut pumnii... dar am venit total bulversata de la intalnirea cu avocatii.... Deci:
1. trebuie sa ne deplasam la domiciliu paratului... adica fix la ... IASI.... partea buna este ca daca merg cu actiunea mai departe.... ma vad si eu cu nora-mea si cu Daniel de Laura si restul bebeilor frumosi de Iasi..
2. Ma va costa o avere, dar fac eu rost de bani cumva
3. Trebuie ca "tatal" sa plateasca pensia alimentara, iar eu trebuie sa ii fac programul de vizitare.... aici vor incepe problemele....
Dar sint hotarata sa merg mai departe, ptr ca consider ca trebuie sa am si un statul legal.... imi doresc aceasta custodie unica... chiar daca asta costa, voi fi verificata sa se vada ca sint in stare sa-mi cresc copilul..etc, etc...
Flore, Felicitari ptr casa
Dia, super scaunul... si papusa din el
Alexandra, Roxanica
Ariadna, sa nu fie rinita alergica...(asa sint eu acuma... ca sufar cu alergiile... am ochii rosii non-stop si ma mananca tare, tare); eu nu as folosi musetel, mai ales daca ar putea fi din cauze alergice... bafta la doctor
Chris, merci de florica....
Revin mai tarziu ca imi aud sefu' cum bantuie prin container
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
roana spune:
DOLORES,
te rog mult spune-mi daca are efect aparatul acela sau nu?
ca daca merg si eu azi sa imi iau.
RAspnde-mi cat poti de repede si in functie de asta am zburat la magazin.
Multumesc mult si te pupicesc
Yagmur spune:
Am revenit...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei: Matei, Alexandra, Sara Maria, Zara, Maya, Andrei, Alessia (sper ca nu am uitat pe cineva, ca ma grabesc tare, tare)
Leyla, Hos Geldin!!! (adica bine ai venit, traducerea ptr restu' trupei)... ce dor imi este de Istanbul... dar sper sa ajung luna viitoare... frumos nume... poze pe cand???
Va pup dulce....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
auras_v spune:
in mare graba intru sa va spun ca bubu a reusit ieri sa se intoarca de pe burta pe spate si sa duca la gurita piciorusele....ma cheama ...e tare suparici azi...va pup
asiza spune:
quote:
Originally posted by auras_v
in mare graba intru sa va spun ca bubu a reusit ieri sa se intoarca de pe burta pe spate si sa duca la gurita piciorusele....ma cheama ...e tare suparici azi...va pup
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
FELICITARI!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
leyla spune:
[quote]Originally posted by Yagmur
Leyla, Hos Geldin!!! (adica bine ai venit, traducerea ptr restu' trupei)... ce dor imi este de Istanbul... dar sper sa ajung luna viitoare... frumos nume... poze pe cand???
Va pup dulce....
Yagmur, hos bulduk (bine v-am gasit)! ce-i drept de mult mi-a "sarit in ochi" numele tau, chiar te-am intrebat mai demult daca ai vreo legatura cu natia turca. yagmur inseamna ploaie... Si sotul meu lucreaza in constructii... Si noua ne era un dor de Istanbul ca n-am mai fost din aprilie anul trecut cand eram insarcinata in cateva sapt dar atunci am stat mai mult in Antalya si doar vreo 2 zile in Ist. Asa ca sapt trecuta am dat o fuga la Istanbul ca le era dor si la bunici de nepotel si noua de toata lumea de acolo. A fost foarte bine pe avion, bb a dormit ca si cum ar fi fost in masina.
pupici si la Luchita dulce.
Leyla & bb Kaan
bamboletta spune:
Neata
Antonia pe la 3 dim avea chef de vorba asa ca sunt
Lavinia_p-tricourile
Kokorina-ma bucur tare mult ca e totul ok
tare sotul tau cu mancatul semintelorm-am spart de ras
abia acum am vazut si restul pozelor atunci doar pe alea de la botez ce tare e pascal cu ochelarii de soare si Sophia o adevarata "Lady" frumoasa foc
Ariadna30-multa sanatate lui bogdanel
noua ceaiul de musetel ne-a inrosit ochisorii cel mai bine e cu apa fiarta si racita
Aelita-cu ce te anesteziaza sotul?
super pozele cu Sofia ce scumpa e cu cercelusisi ce rochite frumoase are ,arata f bine fata nu e slaba deloc
Alessia de Flore
Matei de biabaus
Alexandra de carla 2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
Maya Maria de ingeras26a
Andrei de monique
Ana-Maria de chani
Leyla-bine ai revenit
Yagmur-va asteptam la Iasi
Aura_s-felicitari pt reusite
fug ca tipaaaaa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
diana e inspre ototpeni, langa carfur feeria. dupa academia de politie, inca un pic spre otopeni si pe dreapta. daca vrei mergem impreuna ca eu tot sparg pe acolo si alocatie ciuciu. cred ca sunt singura care nu a vazut inca nici un ban de la stat. corect?
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Dianocica, nu e firesc sa nu fi primit alocatia pana acum. Mergi la oficiul postal de care apartii cu domiciliul din C.I. intre 20 si 25 ale lunii. Si ridicii banii de acolo pe ultima luna. Despre cei restanti nu stiu sigur, dar cred ca trebuie sa faci o cerere la Directia de Munca, pe Hambarului. Asta daca te referi la alocatie, nu la indemnizatie. Ca pe aia nici eu n-am vazut-o. Desi recunosc ca mi-a fost lene sa controlez cardul.....hmmm, poate o fac azi.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI: Alessia, Alexuta, Sara Maria, Zara, Maya, Andrei, Matei !!!
Aeita, foooooarte frumoasa Sophia, uite aici e faina de tot, asa cu privirea sfioasa si cu pantofiorii dantelatzi, uf, Doamneeee!! Nici eu nu ma las pana nu fac si o fetitza! Uite ce faine rochite, pantofiori, palariutze!
Carla, de voi ce sa mai zic, frumoase foc! Si maari, auzi la ele 8 kile si ceva?? pe noi ne-ati pierdut in urmaaaaaaa..
Alexandra, noi folosim tetine Chicco si Nuk, dar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru ca la voi e o situatie mai speciala, mai trebuie sa accepte si sanul, deci banuiesc ca ar trebui un orificiu mai mic, sa vina mai greu, habar nu am. Stai, mi-a venit o idee: obisnuieste-l direct cu ..canita aia cu cioc, ar fi ideal daca ai putea asa! Oricum cred ca indiferent de situatie nu ar refuza sanul, deja e marisor, sanul e prietenul lui cel mai bun, nu-l va trada pentru un amarat de bieberon!! Mai, tot vreau sa-ti spun ca atunci in ere indepartate ale Odiseei, cand imi explicai cum sa pun pzele, eu nu vedeam explicatia, adica url" =, chestii de genu, vedeam direct poze, intelegi?? Adica in mesajul pe care mi l-ai trimis , pentru ca nu ai lasat spatii intre litere, etc, aparea direct link-ul fara explicatia aferenta. Si d-aia nu pricepeam eu, nu ca as fi , nuuuuuuuuu!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Hi, hi...acu' vad: ieri s-a implinit un an de cand am descoperit , sa-mi fie de bine!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui