Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!
Ca de obicei, scriu la ore mici....dupa ce mai fac cate ceva prin casa si mai citesc cateva pagini (mai am 3 de citit), ca ziua nu-i chip sa ma apuc de scris.

Parca citisem ca erau 2 sau 3 pitici care au avut conjuctivita....va rog, imi spuneti care erau simptomele? As vrea sa stiu cum arata ochisorul bolnav, daca lacrima sau nu, etc. Am fost azi la al doilea medic, care ne-a zis ca nu crede ca Bogdanel a avut vreodata canalele lacrimale infundate...ci ca ar fi vb. de conjuctivita (probabil, congenitala....ca de la nastere sunt problemele la noi).Mergem maine la o doctorita (oftalmolog) f. buna....sa vedem ce va zice si dumneaei....Azi m-am speriat rau de tot, ca i s-a inrosit ochisorul destul de tare....de asta am ajuns iar la medic. Nu l-am mai gasit pe cel la care am fost sapt. trecuta, care ne-a prescris un tratament cu niste picaturi preparate in farmacie...dupa ce, in prealabil, ii curatam ochisorii cu ceai de musetel. Eu stiam ca musetelul irita si mai tare; i-am zis asta si medicului, dar i-a dat inainte cu "ii curatati ochisorii cu ceai de musetel, apoi ii puneti picaturile resp.". Nu stiu exact de ce i s-a inrosit ochisorul azi...cica e posibil sa fi fost vb. de alergie....la ce anume, nu ma intrebati....ca n-am inteles. Posibil de la ceaiul de musetel...Pana am intrat in cabinetul medicului ii trecuse aproape de tot, asa ca, din descrierea mea, dr. a dedus ca a fost alergie..

O sa incerc sa termin de citit maine....daca am timp, o sa si raspund.

Poze Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DIA ,am vazut-o pe Oana,e o frumoasa si are un parrr!!!
a_deju am vazut pozele de la botez! frumosi toti!
aici e mortal !
iti spun si tie,si tuturor fetelor care aveti poze cu puiutii la baita,luati-le de pe "public",pt ca sunt multi nenorociti care culeg poze de peste tot .nu sunt manii,eu aici vad zilnic la tv cum prind nenorociti din astia si au casele pline de poze cu copii dezbracati...
Stiu ca in Ramnaia nusunt asa nenorociti,dar e pamantul plin in rest..si netul e mare,si mai ales la un forum de copii e usor de gasit "material" pt ei.
oraedanca,ooo ,gata,ajunge cu picioarele in gura!! a mea inca nu!a inceput de la 4 luni sa isi prinda picioarele si sta asa cu ele prinse in sus.daca o apuc asa cum sta,si de maini si de picioare si o ridic ca pe roaba rade de moare!
Laura13,amvazut Danutzu frumos!
cinico,pe unde umbli?
asiza-oana,nu stiam treaba cu capsunele,dar daa zicica v-a spus la curs,inseamna ca asa e!
kokorina
,iti spun eu: cand se va potoli ta-su,o sainceapa Sophia sa cante cu voce si cuvinte: "O SUU-ZA-NAAAA,NU PLANGE CA NU-S MOORT" si sa vezi ce te dai si tu si Pascal cu capul de pereti si ta-zu cum va da ochii pe spate de multumire pt fiica-sa!

quote:
daca as avea in casa o muzicuta adevarata nu as mai locui in acest cartier,m-ar muta astia p munti,departe sa nu auda decat lupul si ursul ce talente are sotul meu.bai,eu nu inteleg o chestie,de ce toti care nu au talent cred ca au....in orice domeniu vorbesc acum...asa in general....in fine,eu multe nu inteleg si nici nu trebuie.oricum,dragut din partea ta ca te-ai oferit.

dar ia zi,asa-i ca-l iubestide nu mai poti de mori dupa el si te topesti cumuzica lui cu tot?
quote:
ma duc si i-o bag in gura pe lat

haica bag acum poze la albumul comun,ca nu am mai pus de mult !
si eu sunt mai mult ca fericita ca sandokanii sunt SANATOSI TUN!!!!
bravoooooooooooooooooo!!! va pupacesc rau rau rau!

taci fata cu gaura ta in nas ca mor de frica! sau tu ai facut cu anestezie?? ca eu nici la sex nu stau neanesteziata! si si-asa,mi-.ar placea mie in nas,dar am nasu cam mare nu-l mai scot in evidenta si cu piercingu.
tu esti mistoaca de mori.
bine ca mi-ai amintit de ala din buric,sa-l caut ca si eu l-am scos nuuuuuu cand eram gravida ci tarzzzzziu!!! ca ma tot batea lumea la cap: de ce nu scoti cercelu?? pai de ce sa il scot?? ca nu e bine,raspundeau! de ce nu e bine? dadeau din umeri! cred ca se gandeau ca iese SofiCa cu cercel in nas !adevarul e ca a iesit cu niste cosulete mici mici unalanga alta pe tot nasul de ziceai ca e capsuna,ca asa ii ziceam,capsunica!dar erau cosuri,au trecut!ca primul lucru ,dupa ce i-am numarat fetiideshtele,am intrebat de ce are nasul ala asa alb si borcanat si daca ii trece.normal ca ii trecea,dar deh,eu dementa!
ce zicea? caaa eu ma credeam pe skype acuma si aici e vremea limitata neneeee.aaa,de piercing in buric.da,l-am dat jos cand incepusem sa ma ridic cu masa pe burta ! cand crescuse burta mare,eu tot supla ma credeamditai tancu,si bagam burta sub masa si cand ma ridicam,luam masa in sus,si ma loveam mereu in cercel la manevrele astea ,asa ca l-am dat jos ca am vazut ca nu mai eram capabila..
si acum am uitat de el.
si asa nu-mi mai arat burta curand.
NU AM NICI O VERGETURA PE NICAIERI! sau nu le vad eu in oglinda sau sunt pe cur si nu le vad.cert e ca pe burta nu am.dar AM BURTA !
nici ca m-am ofilit s-o dau jos..

pune-i filmul "margelatul" cu Florin Piersic,sa invete de acolo cum se mananca semintele!
auzi,eu de cate ori am mers cu avionul (nu spre romania si nu cu tarom,ce-i drept) am vazut cum mamicile coborau cu copiii si desfaceau carutul direct langa avion,deci il aveau pliat cu ele in avion.banuiesc ca il puneau sus,o incapea..ca nu am vazut decat manevra jos.asa ca intreaba chestia asta! mi se pare normal,ca altfel ce faceti ,duceti copiii de pe pista in brate????
si eu ma gandeam la scoica,daca ne lasa cu ea in avion.s-o tinem asa in brate cu totul.ca ori de tii copilul,ori de tii scoica..ca altfel eu nu pun copilul in masina in Romania fara scoica ! in brate nu il tin ,chit ca mananc si eu semnite in fatza casei si nu mai plec nicaieri.
cum adica dna directoare iti spune ca NU E NIMIC GRATIS???? SI BAGAJUL DE MANA CUM E???????? carutul il iei la mana,ca incape acolo,si gata!
si ce,numai tarom exista? ia intreaba si la altii.
Miro vad ca nu apare!
Ariadna
,imi pare rau ca aveti probleme cuochisorii,sper sa gaseasca repede cauza si sa va videncati curand!
eu nu stiu cum ar trebui sa arate..

ma duc sa pun poze la album,ca nu am mai pus de multa vreme.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna
aseara mi-am redescoperit un vechi joc pe internet si am jucat porcaria aia pana am cazut lata.
cand m-0am trezit, vad ca alexandra doarme pe burta, ceea ce e o premiera. ii spun lui alex, care imi povesteste ca azi noapte cica a inceput fata sa planga, iar eu cica m-am ridicat in capul oaselor si i-as fi zis ssshhhh, iar copilul s-a conformat. e mult prea bun copilul asta!
dolores nu stiu sa iti spun, stiu doar ca e o gama de cel putin 3 produse.
kokorina astia de la tarom sunt niste dobitoci patentati. am sunat si eu la ei cand am vrut sa plec in germania si cretini mai mari nu am vazut.
ma bucur tare mult ca sunt copiii bine. uite o pt s si o pt p de la alexandra mea, si de la noi pt voi toti, inclusiv muzicianului din familie.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

AZI FACEM O JUMATATE DE AN...nu pot sa cred ...La multi ani Alexuta iubita a lu' mama!!!
Am pus poze noi de sambata la gratar!Nu am citit din urma fiindca nu-mi mai vad capul! Ieri am fost la control avem 8,200kg, 73cm si tusea cica nu e prea grava insa trebuie sa am grija sa nu se agraveze! Pup si La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

printesuca mea, sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa!

Matei de biabaus
Alexandra de carla 2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
Maya Maria de ingeras26a
Andrei de monique
Ana-Maria de chani
roxanica perina de sustinere am luat/o de la premaman. Dupa ce ca am dat o groaza de bani pe ea, nici nu/i place. O am inca de cand eram gravida, si la printesuca nu ia placut deloc. Acu o mai fraieresc eu sa se sprijine de ea
kokorina ma bucur foarte mult ca sandokanii sunt bine. pentru ei si pentru tine. cat despre mancatul semintelor in fata blocului...chiar e o boala a romanilor
aelita vergeturi nici eu, da celulita e in floare, frate. Bine ca e in partea dorsala, si nu o vad. Cercel in nas mi/as pune si eu ( am un diamant micut, si ce bine i/ar sta la mine in nas), dar sincer mi/e cam frica. cat despre nici la sex nu stau neanesteziata ce anestezie folosesti, ca mi/ar trebui si mie
miro! miro! miro!
Multi pupici la cele care ne/ati admirat in poze si, si mai multi pupici la cele care nu v/ati uitat, ca sa va uitati azi

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Cioc-cioc! Ne primiti si pe noi? eu am fost alaturi de voi la odisee dar dupa nastere m-a apucat o leneee! Dar v-am citit din umbra Minunea mea se cheama Kaan Cristian, nascut pe 30 noiembrie la ora 11,25 la Elias prin cezariana, 3,040g, 49 cm, apgar 10. Pana acuma totul a fost bine mai putin colicii care ne-au torturat rau de tot din a doua sapt pana la 3 luni jumate, dar rau, rau de tot a fost, in rest am trecut cu bine iarna fara raceli majore. Ne diversificam si noi usor, usor dar si noi suntem la categoria usoara in sensul ca nu suntem un mare mancacios.
La multi ani tuturor bbilor care mai aduga o lunisora la buchetelul vietii si un special la multi ani pentru Sara Maria de kikineata pup] de la bb Kaan.
As vrea sa-i raspund si eu Kokorinei deoarece eu am calatorit sapt trecuta cu Tarom pana la Istanbul si retur si ca am avut voie cu scoica in avion, mai mult decat atat nu a intrat la nici o cantarire iar in felul asta bb a avut locul lui, altfel l-am fi tinut in brate. In ceea ce priveste laptele, cel mai bine este sa vii cu laptele tau de acolo sa nu folosesti de aici, eu am patit-o, am cumparat de acolo si avea cu totul alt miros si consistenta chiar daca era acelasi Milumil, cand ne-am intors aici am avut nitel probleme in sensul ca nu-l mai vroia pe asta de aici, am avut ceva emotii. Iar pampersul de acolo miroase asa de frumos a pudra de talc... Am achizitionat si noi scaunul de masa, faimosul Polly, dar acolo costa exact 100 euro fata de 5 mil jumate cat costa pe aici!!!
Revin sa mai raspund la diverse teme si incerc eventual sa pun si poze, sper sa reusesc. pup you all
Leyla & bb Kaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, SARA MARIA, sufletul meu, aerul meu si viata mea!
Esti mai presus de toate si de tot te iubesc de-nnebunesc ma gandesc in fiecare secunda doar la tine, universul meu s-a oprit la tine gargarita mea frumoasa! Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de noi sa razi si sa zambesti mereu asa ghidus cum doar tu stii sa o faci sa ma mangai mereu cu manutele tale finute!
Multumesc Doamne pentru ca sunt mamica, ca traiesc la superlativ toate sentimentele de iubire, de teama, de dragoste, de frica un amestec inexplicabil care duce la un suflet ce plezneste de fericire!!
Leyla

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ruxandraaaaa, stiu ca ne citesti....te rog intra si mai scrie-ne despre voi! Sper ca sunteti bine!
Dia, hai dezvaluie-ne de ce nu mai da Miro p-aci...ca nu cred ca mai e plecata pe la parinti, nu???
Chinico, te pup tare tare...si pe shefa...si mai tare..
Kokorina, ma bucur ca aveti vesti bune de la eco...
Leyla, bine ai revenit!!! Ce nume frumos...Kaan...turcesc??? cu vreo semnificatie anume?
Cristina1974, ce mai faci? Ati reusit sa decolati din Romania????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

[quote]Originally posted by asiza

Leyla, bine ai revenit!!! Ce nume frumos...Kaan...turcesc??? cu vreo semnificatie anume?

Multumesc de primire! Da, turcesc, se trage de la tata Inseamna imparat! La ei toate numele au o semnificatie, inseamna ceva.

Leyla & bb Kaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI !!!!SARA MARIA,ALESSIA,ALEXANDRA, sa va faceti mari si sa umpleti casele de bucurie parintilor vostri !!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput