Maternitatea Spitalului Universitar Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea si cat ai platit ca sa stai in aceste saloane?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

buna

nu se plateste nimik ca sa stai in acele saloane....cred ca depinde numai de doctorul tau sau de cum sunt disponibile acelea. eu am stat acum 2 saptamani intr-unul cu 3 paturi si sunt f decente, f f f curate si ai la pat un buton pe care apesi si vine asistenta de copii cand ai nevoie. eu am fost foarte multumita.

quote:
Originally posted by ancadragoman

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc ,o sa ma interesez eu pana nasc.

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu am nascut in iunie 2005 si am stat in aripa cu desene pe pereti(nu stiu care A este) in salon cu 3 paturi, wc si doua chiuvete una ptr bebe si una pt mamici. Conditiile mi s-au parut f civilizate, curat, iar asistentele ok si la mamici si la pitici. Cred ca tine de dr tau ca sa ajungi in acele rezerve cum au si ei repartizate locurile. Pe mine 3 zile de spitalizare mau costat cam multisor dar am fost f multumita de cum am fost tratata. A fost o nastere cu probleme si am si ai mei(sotul si parintii) au cotizat din greu ca totul s afie bine si slava Domnului a fost.

Dar atentie cele care nasteti la Municipal s anu va speriati ca majoritatea copiilor iasa din sala de nasteri suspecti de dispalzie de sold(cred ca la municipal neonatologii au ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

anca 17+

Maria
poze

Cum spunea si Ucuca, nu se plateste nimic oficial. Probabil ca depinde de dr. cu care nasti. Am mai auzit mai demult la cineva ca ar fi vorbit cu asistenta sefa din aripa A2.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

quote:
Originally posted by burtika

Multumiri fetelor care incearca sa ne lamureasca cum sta treaba pe noi , cele la prima nastere. Eu sunt o graviduta care va naste la inceputul lui august la municipal(prima nastere) si sunt interesata de tot ce se scrie de municipal. O cunoaste cineva pe doctorita Cirstoi Monica? Eu cu dansa voi naste si sunt tare curioasa cum este la nastere, cam cati banuti sa pun deoparte etc...

Activeaza-ti PM sau mail-lul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Le-am activat! Acum astept...

burtika 32+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Daca doriti puteti vedea pe site-ul lor preturile si imaginile rezervelor din aripile renovate de la etajul 4 si 5 '' mama si copilul''.

http://www.suub.ro/rezerve.html

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Am inteles ca in aripa aceea cu desene pe pereti stau doar mamicile care fac cezariana. si conditiile sunt super, intr-adevar.
Stie cineva cum sunt conditiile in saloanele in care stau mamicile care nasc normal?

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Conditiile sint bune oricum in spital, indiferent de aripa sau etaj.
Eu am nimerit cind se renova si stateam in saloane cu 6 paturi si tot a fost ok.
Bine.... nu arata ca Euroclinic (de ex)... dar e un spital curat si cu personal bun.

Mergi la inceput