Maternitatea Spitalului Universitar Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

2na- in spate la unirii

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ucuca mersi mult.Doina sau Dona?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am inteles ,mersi mult

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

si eu am nascut la municipal in decembrie inainte de craciun, intr-adevar sunt camere cu 4-5 saloane cu baie in camera, adica wc si chiuveta unde va fi spalat si bebe in fiecare zi. pot spune ca e destul de curat, vizite am putut sa primesc in fiecare zi,
insa eu personal am fost dezamagita de personalul de acolo si aici ma refer la asistente, ingrijitoare, portari si ce-or mai fi pe acolo. pentru doctori insa tot respectul, sunt extraordinari, dar problema este ca intri in contact mai mult cu cei care nu stiu sa respecte pacientul.
fara sa va suparati pe mine cele care ati fost multumite. asta este parerea mea si am motive intemeiate sa spun asta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pptr cele care au nascut de curand.Clisma se mai face la o nastere naturala?

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

quote:

Am si eu o intrebare pptr cele care au nascut de curand.Clisma se mai face la o nastere naturala?

anca 17+

Maria
poze

Nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:

anca 17+

Maria
poze

N-ar fi rau sa-ti pui tu un supozitor cu glicerina inainte de a pleca de acasa, si astfel scapi de un stres.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:

anca 17+

Maria
poze

Aici nici pina azi nu am aflat raspunsul.
Inainte sa nasc doct a zis ca daca e cazul se va face si clisma.
Insa cind a sosit momentul nu mi s-a mai facut nimic.
Oricum... in momentul acela... dai tot afara.... scuzati descrierea.

Mergi la inceput

Va multumesc ptr raspunsuri.

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si eu am nascut la Municipal cu dr. Cristina Vasiliu. Personalul super dragut, e drept ca si eu am fost atenta cu ele, dar ele au fost dragute dinainte sa dau eu ceva. Saloanele alea cu 2-3 paturi nu stiu unde erau ca eu nu le-am vazut. Stiu ca exista dar am inteles ca ajungi acolo cu mari interventii, nu stiu daca o fi asa. In sala de travaliu in care am stat eu erau 5 paturi si avea WC si chiuveta proprie iar dupa ce am nascut am ajuns intr-un salon cu 6 paturi, WC si chiuveta proprie. Bebelusul mi l-a adus mai pe seara (eu am nascut la 13.37). Din salonul respectiv se mai facea o rezerva cu 3 paturi si grup sanitar propriu (nu stiu daca aveau si dus) da' acolo erau numa' neveste de directori (a venit o asistenta sa le intrebe profesia lor si a sotului si toti erau directori de ceva la nush ce firme arhi-mega-cunoscute, asa ca am presupus ca au contribuit la greu pentru acel loc din rezerva). Cat despre bani, eu i-am dat doctoritei mele 4 milioane. Dar cred ca i s-a parut mult pentru ca la urmatoarea consultatie de la ea de la cabinet, care in mod normal costa 500.000, nu a vrut sa-mi ia niciun ban.

Editez: mie nu mi-au facut nicio clisma si nici n-a fost vreun moment vorba de asa ceva. Si sunt pe jumatate multumita, ca n-am facut pocinogul in momentul respectiv. Spun pe jumate, pentru ca am facut alt pocinog, mai mic...intelegeti voi...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Saloanele alea cu 2-3 paturi nu stiu unde erau ca eu nu le-am vazut. Stiu ca exista dar am inteles ca ajungi acolo cu mari interventii, nu stiu daca o fi asa.

Saloanele alea se gasesc in aripa A2(se poate sa fie si in alta parte si sa nu stiu eu). Eu am cerut dr. sa ma mute acolo a doua zi dupa cezariana (prima noapte o petreci in postoperator). Dr. mi-a zis ca nu stie daca o fi liber vre-un pat. Mai tarziu am fost mutata acolo. Salon de 3 paturi (erau si cu 2), wc propriu, 2 chiuvete (una pentru mamici, una pentru bebici).

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput