Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor. Ma inscriu si eu in grupul celor care mananca inghetata. Eu mai mananc si capsuni. Dar acum nu mai mananc, deoarece de cateva zile m-am procopsit cu o mancarime de piele de nu mai pot. Ma mananca inclusiv in talpi si in palme. Am zis ca este de la capsuni. Dar nu stiu exact. Azi imi trecea prin cap sa nu fie de la Elevit, dar nu prea cred totusi. S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Pupici.
Diana 29+ si Alexandra Maria
lorinaoo1 spune:
Saliu
Valen mersic, deci Chicco sa fie. Wooaw, mai ai putin, pe mine ma apuca fiorii cand ma gandesc Nastere usoara si refacere rapida
Lia, Lary nu stiu fetele ce vor face, dar eu sigur mananc cat pt 10 inghetata, ca sunt innebunita dupa ea Si vom face si poze, ca sa va convingem ca ati fost si voi pe acolo, chiar daca virtual , doar in sufletelul nostru
Diana de la elevit nu are cum sa fie. Dar de la capsune da. Se stie ca sunt niste alergeni, si daca ai consumat mult timp capsune, s/ar putea sa ai o reactie alergica la ele.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+
brazuca25 spune:
Arhdy, si eu am patit la fel cu capsunile...niste mancarimi pe burtica de imi venea sa ma urc pe pereti. Nu au aparut nici un fel de bubite, asa cum stiam eu ca se manifesta de obicei alergia la capsuni. Eu am mai avut asa ceva si mereu am facut si bubite. Acum, doar mancarimi, dar dupa ce nu am mai mancat capsuni s-a oprit mancarimea.
Liadorian, sincer nu mai sper sa am baietel. M-am obisnuit deja cu gandul ca am o printesa jucausha, si atata timp cat este bine si sanatoasa, ma bucur mult de ea. Iar tati este deja topit la gandul ca vine acasa la fetele lui.
La 11.30 plec la eco sa o mai vad umpik. Parca mi-e putin frica, pt ca m-a cam durut burta azi noapte si sper sa nu am cine stie ce...De fapt cred ca am vazut atatea in spital ca mi-a intrat frica sa nu patesc si eu ceva.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Ioana75 spune:
Neata!
Anto, sanatate multa.
Iesencele, inghetata placuta dupa-amiaza.
Cele 2 Gabi, nasteri usoare si bebei sanatosi!
Se pare ca am luat un kil in ultima saptamina, asa mai vin de-acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Ne-am intors de la medicul de familie. Se pare ca nu pot intra in prenatal decat incepand cu 4 iunie, asta inseamna cu 63 de zile ininte de DPN. Ultimul DPN pe care ni l-au dat la eco a fost 6 august, ceea ce inseamna ca trebuie sa ajung la comisie pentru prelungire de medical. Asta e situatia, la urma urmei nici comisia asta nu e bau-bau, nu stiu de ce m-am tot temut eu de ea. Ma gandesc acuma sa mai merg o vreme la scoala, sa mai trag de timp, dar imi dau seama ca nu-s deloc realista. Au fost zile cand m-am simtit rau si dupa o plimbare, nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona la program normal.
Gabi, multumim pentru lamuriri! Mie nu-mi suna deloc a bine testul asta, cred ca trebuie sa ma internez ca sa-l fac. Pai eu daca nu mananc pana in ora 8 lesin si acasa, darmite la spital, la cat dureaza toata afacerea asta. Mult succes cu mutatul, vandutul casei si nascutul celui ce-al treilea iedut! Doamne cate ai de facut!
Otilia, Aylin, ! Aylin, gasim noi ceva interesant de facut si acasa. Macar vorbim pe DC si tot nu suntem singure de tot. E drept ca e uracios sa nu ai cu cine vorbi la propriu, dar trece e si asta.
Lia 29S Miruna Demetra
madabout2003 spune:
Neata!
Multumesc mult pentru complimente , ieri ma simteam ca ratusca cea urata si mai ales grasa azi sunt mai ok si deja am observat un kg mai putin pe cantar fata de sambata dimineata!!!
Fetele din Iasi va invidiez pentru intalnire!!! Sa faceti multe poze!!
Diana,Otilia cred ca in legatura cu banutii pentru toate cele necesare lui bebe toate panicam!!! Mai ales cele la prima sarcina, cum nu stim exact ce neasteapta, de tot ce avem nevoie... Dar DD o sa ne ajute sa le dam bebeilor nostri tot ce avem mai bun, incepand cu multa iubire!
Apropo de tampoane pentru sani o prietena mi_a recomandat cele de Jhonson.
MADA 25+, cu
Noi doi+1
otim spune:
Lia eu inca sunt la serviciu si se pare ca tot am sa vin pana dupa 16 iunie , pe cand imi vine "colega de schimb " care atunci termina concediul de maternitate .... si avem acelasi DNP
Multumim MADA asta imi zice si tati mie ca prea ma stresez ( eu fiind pe jumatate nemtoaica si-mi place sa stiu exact tot ) asa e in cateva luni mi se va schimba viata complect , doar vine BEBE ....
Otiliainceput 28+Laurentiu
andreea c spune:
Neata fetelor!
Ioana multumesc pentru info despre legea paternala. Am gasit pe forum si modelul acela de adeverinta despre care spuneai. Ai idee daca cele 10 zile se pot lua si inainte de nastere sau doar impreuna cu cele 5?
Imi spuneti si mie de unde pot lua Grey's Anatomy? Am luat cateva episoade cu StrongDC++, dar ma enerveaza ca nu le gasesc pe toate si chiar m-a prins.
Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
X-ray spune:
'neatza burticutze!
valen si gabirama daca nu treceti zilnic pe aici va declaram oficial "nascute".va va ajuta DD sa fie totul ok.milioane de
eu mananc capsuni ca sparta.nu ma pot opri....dar mancarimile de care vorbeati pot avea ca sursa capsunii.
la mine in cartier e mare agitatie,la cativa m mai jos e statia de tramvai unde tocmai a calcat o femeie tremvaiul.ma duceam la piatza si am vazut-o,saraca se grabea si a cazut sub tramvai... fetelor mare atentie cu graba...
alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi