Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Da, de la Ikea am luat-o!
MADA 24+, cu
Noi doi+1
Si mie mi se parea tare cunoscuta . Noi am luat numai salteluta aia alba de deasupra pentru ca nu avem loc de comoda din nefericire.
Simona 27+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Azi sarbatorim cu adevarata implinirea a 29 de saptamani! Cat mai e pana la 32? Foarte putin! Iar apoi pana la 38? O nimica toata!! Sper sa reusesc azi sa ma vad cu medicul de familie, sa aflu data la care as putea intra in prenatal, in speranta ca o mai scap de alergatura asta pe la medici dupa concediu.
Mada, superba camera copilului! Aerisita si luminoasa, cum mi-ar placea si mie sa fie, daca as avea o camera numai pentru gaza mica... Iar tu nu-ti fa probleme cu greutatea. Esti super frumoasa si asa, cu cateva kile in plus. Nici eu nu ma vad cine stie ce minune in oglinda, fiindca nu-s obisnuita sa am greutatea de acum, dar imi spun ca n-o sa trec prin experienta asta decat o data, poate de doua ori in vita. Si atunci merita savurata fiecare secunda, nu? De slabit o sa tot am vreme o viata intreaga...
Brazuca, nimanui nu-i place la spital! Bine ca ai rezolvat problema medicalului, de acum mai stai linistita o vreme! Succes la intalnirea cu bebelina! Inca mai speri sa fie baietel?
Si noi avem un rendez-vous saptamana asta cu domnita Miruna, inca n-am stabilit exact ziua. Inca mai sper sa vrea si domnul Tati sa vina cu noi s-o vada. Bine, de insotit la cabinet, ne-a insotit de fiecare data. Dar niciodata pana acum n-a vrut sa intre sa-si cunoasca fetita. Imaginati-va ca la cele 90 de kilograme ale lui se teme de o gaza mica de un kil!! Spune ca i s-ar parea asa de fragila, asa de ... nu stiu cum incat mai bine asteapta s-o vada aici, afara, dupa ce se naste! Are si el dreptatea lui...
Gata, m-am intins cat o zi de post! O zi buna tuturor! Fetelor din Iasi, intalnire placuta!
Lia 29S Miruna Demetra
gabiarama spune:
Simo ,am notat nr. ,sper sa ajung si eu la o inghetata
Ce bine de voi ca ii mai vedeti pe bbei la eco .As fi vrut sa mai fac si eu una , dar dupa ce mi-am facut testul de provocare a glicemiei ,dr a considerat ca nu mai e necesar inca o ecografie.Ma consolez cu faptul ca mai am chiar foarte putin pina ne vom vedea face to face si parca au inceput si emotiile acelea care iti provoaca un gol in stomac .
Inca nu sunt hotarita asupra unei probleme :legarea trompelor.E clar ca nu voi mai putea si nici nu mai vreau sa fac si alti copii .
In schimb am luat foarte usor o alta decizie in ceea ce priveste gradinita baiatului cel mare .L-am retras si azi ma duc sa anunt in mod oficial hotarirea .Dupa 3 episoade de enteroviroza cauzate de o infectie cu e-coli am zis ca e mai bine pentru el ,dar si pentru ceilalti 2 mai mici sa nu mai mearga in colectivitate .Nu a fost singurul copil din gradinita infestat ,iar vinovata s-a dovedit a fi firma de catering care aduce mincarea .
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Samurai-lady spune:
Gravidutele din Iasi-vreau si io la inghetzata cu voi.
Nu pot veni si pap aku,in fatza calculatorului o inghe cu gust de pepene galben yummmmmi.
Intalnire super-faina si asteptam pozicile cu burticileeeee.
Samurai-lady 28 weeks si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
liadorian spune:
Gabi, dubleaza te rog portia de inghetata , pentru mine! Eu sigur n-o sa pot ajunge sa va intalnesc, desi tare mi-ar placea. Imi explici te rog cum e testul asta de provocare a glicemiei? Si eu trebuie sa-l fac saptamana asta si nu stiu la ce sa ma astept.
Cat despre fiul tau si retragerea lui de la gradinita, e clar ca decizia va apartine. Dar n-ar fi fost oare mai bine sa schimbati firma de catering, decat sa-i refuzi copilului accesul la gradi? Sau sa schimbati gradinita cu una care sa ofere mai multe garantii de siguranta si igiena... Spun sieu, care n-am alti copii decat pe cea mica din burtica!
Lia 29S Miruna Demetra
siminoc spune:
Buna dimineata!
Cum am aterizat la serviciu m-am apucat de citit. In sfarsit am reusit sa citesc si eu ce ati scris in ziua precedenta. Ia sa vedem ce-mi amintesc:
* ochii lui mada sunt super , iar camera lui bebe - mada e foarte faina, luminoasa ; din pacate bebelina va sta cu noi in camera.
* anto, valen sanatate multa ! aveti grija de voi fetelor!
* diana, otim stiu cum e cu banutii, mai ales in perioada asta. mai sunt si altele de rezolvat. banii astia nu sunt niciodata de ajuns. da' am incredere ca DD ne va ajuta pe toate. am o prietena care a ramas insarcinata cand si ea si sotu erau studenti inca si a zis ca daca DD l-a dat (si-l doreau foarte mult), o sa-i ajute sa-l creasca.
* tampoane de san bune de la chicco - notat. multam fain valen!
* burtici de iasi abia astept sa ne vedem la 17.00 la corso! aduce cineva un aparat foto? ar fi foarte fain sa imortalizam momentu'.
Acu' va pupacesc si va urez o zi buna. Ma duc sa-mi iau o cafea cu lapte ca mi-e somn de pic si sa ma apuc de treaba!
Simona+32 mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
gabiarama spune:
Lia , testul respectiv consta in verificarea glicemiei a jeun(pe nemincate ),apoi ti se administreaza o cantitate de praf de glucoza si ti se ia din nou singe la o ora , apoi la doua ore .Partea nasoala e ca trebuie sa stai 2 ore acolo
In ceea ce priveste gradinita ,noi nu puteam schimba firma de catering pt ca era aleasa de patronii institutiei .Apoi ,el oricum e nevoit sa stea o perioada acasa pina scapam de nemernicii astia de e-coli, iar pe la jumatea lui iunie se ia deja vacanta .Fiind vorba de o gradi pariculara ,am fi platit chiar daca baiatul ar fi stat acasa .Mai putin mincarea .Dar 3 milioane tot am fi dat degeaba .Prefer sa ii mai dau mamei sau soacrei un milion si sa vina sa stea mai mult cu mine si sa ma ajute cu toti 3 .
Oricum urmeaza pentru noi toti o perioada mai agitata ,datorata atit de venirea noului membru in familie ,dar si de faptul ca urmeaza sa ne mutam cit de curind .Prin urmare vor fi 2 schimbari in viata noastra la care va trebui sa ne acomodam cu totii . Pina atunci insa mai avem de terminat amenajarile la casa , de mobilat , de platit credite la banca si cel mai important ,de vindut apartamentul i care stam acum
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
otim spune:
Buna dimineata
Lia - asa te vrem l-a mai mareeee . Si nu fii trista ca tati nu vrea sa intre la medic poate ca si el e speriat putin de tot ce se intampla . de la noi .
Gabi si totusi asa de repede face to face .... mi se pare ca totusi parca nu a trecut prea repede , parca ieri ne plangeam de greturi ... si curaj si tie si la Valen si ganditi-va asa ca pe cand o sa incepem noi cu emotiile voi deja mergeti la plimbare cu bebeii.
Simona - ai dreptate cu banii , o sa ne descurcam noi sunt sigura de asta (ca doar am trecut prin altele mult mai grele )
Otiliainceput 28+Laurentiu
aylin_tarcan spune:
neata!
si noi azi pe aici, acasica, fara serviciu ca ieri nu ne-am simtit bine asa ca stam cumintele. ca mai am de mers saptamana asta si gata.
si cum se ajunge sa se faca testul ala de glicemie? se face la toata lumea, sau numai in cazul in care....stiu eu ce apare la analize?
valen, mai e asa putin! eu mai am cale lunga pana ajung unde esti tu! bb sanatos si nastere usoara!
mada, foarte frumoasa camera lui bb!
lia, vesnica optimista!
anto insanatosire grabnica! invingi tu tusea aia!!!!
si eu ma intreb ce o sa fac eu atataaaa timp acasa. cu ce o sa umplu zi de zi? singurea? fara un suflet aproape? ma gandeam la preocupari, la hobby-uri....dar....ce gasesc eu presupune stat in fund mult. si nu vreau. ma gandeam la pictat. dar cred ca ma orientez spre desen (creion, carbune, tus) ca sa pot sta in pat. asta pe langa DC, citit, TV...
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
Aylin - lasa ca o sa vorbim pe DC cat e ziua de lunga , mai ales ca din ce in ce mai multe dintre noi incep sa ramana acasa
Otiliainceput 28+Laurentiu