Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
simo,
mada, nu trebuie neaaparat sa tii o dieta stricta. daca nu te simti bine in pielea ta cu kg in plus, poti limita consumul de dulciuri si fainoase. mananca multe fructe si legume, carne fripta sau fiarta, nu prajeli sau grasimi. defat, ceea ce ne ingrasa pe noi nu ii face bine nici lui bb. el oricum isi ia din rezervele tale, oricat de prost te-ai hrani. de aceea, in sarcina este bine sa te hranesti sanatos nu numai pt copil, ci si pentru organismul tau.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Chiar Alina, eu care credeam ca la bebe ii place inghetata de cafea si ciocolata la nebunie. (bineinteles ca glumesc). Nu am crezut niciodata asta, dar comportamentul meu nu arata asta... Nu e nimic, acum stau si ma uit.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+ Ingrid Ecaterina si mami
cristina26 spune:
Cristina_Ana, tu cum te mai simti? Mai ai contracti? Nu cred ca poti sa nasti asa repede, trebuie sa stai ore intregi in cotractii care devin din ce in ce mai severe. Eu data trecuta am avut contracti aproape 12 ore inainte sa nasc. Ce e drept am stat acasa, la barbatul meu ii e frica ca o sa nasc acasa de data asta, daca ma voi comprota la fel ca data trecuta. I-am zis ca daca imi va zice ca imi da o bomboana de ciocolata, daca merg la spital, sa vezi cum merg eu de repede (nu am voie sa mananc zahar acum si poftesc numai prajituri, ciocolata si inghetata)
O seara placuta tuturor!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+ Ingrid Ecaterina si mami
Ashera spune:
Valen, mai putin :-) .. Nu-mi vine sa cred! Am emotii foarte mari cand ma gandesc ca a venit vremea .. Suntem toate alaturi de tine si iti dorim din suflet nastere usoara si bb sanatos!
27+
Christian
Ashera spune:
Legat de serviciu: azi a fost ultima zi la lucru (cred :-). De maine CO pana in 20 iunie, si apoi ori prenatal ori mai bagam un medical (ca mai am mult pana la 90 zile) si bagam prenatalul dupa. Fetele, mi-e frica ca o sa ma plictisesc acasa ! Dupa o viata activa si sociala intensa, brusc singura acasa.. Sper sa nu ma "salbaticesc" ... Fetele care stati acasa, cum va umpleti ziua ? :-)
27+
Christian
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Timpul zboara am intrat aproape toate in ultimul trimestru de sarcina. Am vazut ca pregatirile sunt intense.
Made- camera e foarte frumoas. Unde ai cumparat comoda? La Ikea? Mi se pare ca am vazut ceva asemanator la ei.
Anto- insanatosire grabnica. Stiu ca pt tuse ceaiul din frunza de ceapa ajuta.
Si eu merg la munca pentru bani. Am muncit sambata 11 ore in picioare, nici nu stiu cum am rezitat. Muncesc intr-un retaurant bar asa ca e alergatura la greu.
Mai am vreo 6 saptamani si intru in concediu iar apoi in concediu de maternitate.
Definitiv data viitoare inainte de a ramane gravida vreau o munca de birou.
Sora unei colege de munca are o fetita de un an jumate si cum avea multe hainute de bebe m-am pricopsit cu hainute pt bebelina pana la 1 an.
Bine ca nu cumparasem multe inainte. De la vecina am primit un patut de lemn clasic asa ca am inceput si noi sa pregatim camera bebelinei dar inca mai avem destule de cumparat: carucior, saltea, etc.
Cam atat despre noi deocamdata.
Pupici multi mari pe burtici si sa aveti parte de o nastere usoara
stefania sapt.28 & Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
Ashera spune:
Aaa !! Si sa nu uit : azi mi-a venit si mie mult asteptata perna de la bebelusultau. Nu imi prea place husa, e albastra cu ursuleti (si eu nu am nimic albastru in casa), dar sper sa-si faca treaba :-). Am niste dureri de spate si de bazin, in orice pozitie asi sta. Sper la noapte sa dorm mai bine cu "amantul" intre picioare :-) hi hi hi
27+
Christian
gabiarama spune:
Valen , si noi ne-am gindit la acelasi lucru in week-end .Ca e posibil sa fie ultimul in care mai iesim la plimbare in 4 .
Miine am programare la ora 17 la dr ginecolog si poate-poate aflu cam pe cind planuieste ea sa faca cezariana .Daca ar depinde numai de ea , ar fi simplu , insa trebuie sa vorbeasca si cu ceilalti din echipa ei (celalalt dr gine care asista , dr anestezist si dr neonatolog ).Pentru noi e insa foarte important sa stim mai din timp data exacta ,pentru ca trebuie sa hotarim ce facem cu ceilalti 2 baieti , sa nu aiba sotul programari in ziua respectiva etc.
Fetele din Iasi , daca ies repede de la dr .incerc sa ajung si eu la Corso .Cum pot sti insa ca mai sunteti inca acolo , ca sa nu fac un drum degeaba ?
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Simo78 spune:
Gabi ti-am trimis PM cu nr meu de tel. Bafta maine la dr.
Simona 27+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
brazuca25 spune:
Azi am stat o zi "internata" in spital ca sa pot sa iau concediul medical, si am avut ocazia sa observ muuuulte lucruri. In primul rand am ajuns la concluzia ca am avut mare norok ca bebe a fost ok toata sarcina si nu a fost nevoie de internare. Nu suport spitalele!!!!!! Am stat numai pe banca in fata spitalului si spre norocul meu l-am convins pe medicul de garda sa ma lase sa plec sa dorm la mine acasa. Nu suport sa stau in spital! Niciodata in viata mea nu am stat...si nu pot sa stau. Va trebui muuulta rabdare atunci cand o sa nasc.
Oricum, am avut ocazia sa ascult inima bebelinei, si batea puternic si bine. Ba chiar se mai auzea si cate o lovitura. E o jucausha papusika mea!
Maine mergem sa ne mai vedem umpik la eco. Chiar sunt curioasa cat mai are, mai ales la kg, dar si ca dezvoltare dupa nr de saptamani, daca mai este in fata ca si pana acum.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Buna fetelor,
Made- camera e foarte frumoas. Unde ai cumparat comoda? La Ikea? Mi se pare ca am vazut ceva asemanator la ei.
stefania sapt.28 & Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
Da, de la Ikea am luat-o!
MADA 24+, cu
Noi doi+1