Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
aylin_tarcan spune:
lia, otim....noroc cu DC-ul
lia, pai nu inteleg....de ce 63? ca poti 84!!!! nu te obliga nimeni sa imparti in 63 inainte si 63 dupa.
andreea, eu cu strong dc le-m luat pe toate
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
jadi spune:
Neata fetelor, eu la cafea, inca!
ieri nu prea m-am simtit bine dar dupa o noapte de somn dulce si bun am zis ca nu am de ce sa lipsesc de la servici asa ca am aterizat! Cred ca am o problema cu statul pe scaun ca vad ca asta ma deranjeaza!
Andreea am eu de la Andicu niste site-uri, la unul nu te mai poti inscrie inca si la al doilea e ok, am tras seria 1 pana acum, doar ca e in italiana, sincer nu prea mi-a pasat ca am luat si subtritarile in romana! ne vedem pe mess!
Deni & Vlad & Tudor
ghinetz spune:
fetele din iasi incerc si eu sa ajung la 17 in Corso, dar nu promit. Daca reusesc sa conving una bucata sot sa stea cu Stefan....
Acum dau o fuga la cumparaturi. Vreau sa iau ceva pentru spital, pentru bb si ce-o mai fi.
V-am spus de frica mea cea mai mare? Ei bine....mi-e frica, dar frica tare, sa nu nasc mai devreme. si ma tot rog sa apuc sa fac macar 7 luni. Nu am nici un semn ca asa ar fi, dar...E aproape ca o psihoza, nu stiu Cum s afac sa-mi alung din cap gandul asta? Aseara m-am trezit ca-l instruiam pe sot ce sa faca in acest caz...Nu mai spun ca si mama s-a speriat cand i-am zis, credea ca am ceva simptome si nu vreau sa-i zic. Ce mai, sunt dusa....
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Eu am testat toate marcile de tampoane pentru sini, nimic n-a ramas pe piata sa nu fi incercat. Am consumat foarte multe, o gramada de bani. Mie cel mai mult mi-au placut cele de la Jhonson.
Andreea, stiu ca se acorda concediul paternal daca faci cerere la serviciu si atasezi certificatul de nastere al copilului, deci legal nu se poate lua inainte de nastere. Poate doar daca "aranjati" cu cei de la firma.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
madabout2003 spune:
Andreea eu am luat toate seriile (1,2,3) din Grey's Anatomy de pe REv Connect 0.674, in engleza si s-au descarcat destul de repede!
MADA 25+, cu
Noi doi+1
mioara2004 spune:
Buna fetelor!
Nu n-am mai scris nimic de cateva zile, dar sunt aici in umbra, va citesc .
In weekend am fost la gratare, la padure. Nu mai suport soarele, am stat doar la umbra. Ieri a fost ziua lui soacra-mea, am fost la ea, sta la casa am stat la umbra, a fost placut...La mine acasa e bine, racoare, afara e un pic zapusala...Cred ca e foarte greu pentru fetele din Bucuresti..Si eu sunt innebunita dupa inghetata!!!
In rest suntem bine; cred ca tot creste, acum cand se misca se scutura burta...
VA pup
Mioara 32+ Doru Andrei
slippers76 spune:
Buna ziua
Am o programare disponibila pentru echografie la CMU Unirea, la Iosup, maine la ora 12:30. Daca are cineva nevoie, dati un PM. O zi buna.
Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
otim spune:
Fetelor uite un titlu dintr-un ziar de la Timisoara :
"Zeci de copii ajung la Urgente cu mancarimi din cauza consumului de capsuni. Medicii de la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu din Timisoara trebuie sa-i trateze în Serviciul de Urgente pe micutii care sunt alergici la fructele de sezon.Cele mai periculoase, în aceasta perioada, sunt capsunile. Multi copii fac urticarie si apoi reactii alergice."
si pentru ca si noi suntem intr-o perioada mai sensibila m-am gandit ca se potriveste , nu ???
Otiliainceput 28+Laurentiu
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, pai nu inteleg....de ce 63? ca poti 84!!!! nu te obliga nimeni sa imparti in 63 inainte si 63 dupa.
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
Sincer, nu inteleg de ce ... S-a uitat pe niste hartii si asta mi-a spus. Nu prea-mi inspira mie incredere omul asta, cred ca o sa mai cer o opinie a unui alt medic de familie, sa ma lamuresc.
Oana, cred ca toate ne temem, mai mult sau mai putin, de o nastere prematura. Dar trebuie sa fim fete destepte si optimiste, chiar daca dam indicatiile de rigoare sotului mai repede decat trebuie. La urma urmei, barbatilor e bine sa li se repete acelasi lucru de mai multe ori, ca sa le intre in cap, nu?
Lia 29S Miruna Demetra