Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Aparat aduc io.
Simona 27+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
foarte fain! multumim simo!
Simona+32 mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
lia, eu cred ca-i este lene doctorului tau sa munceasca, pentru ca poti sa-ti iei zilele de prenatal si postnatal astfel incat postnatalul sa nu fie mai mic de 42 de zile (eu stau cu ordonanta 96 pe birou, ca sa o flutur pe la nas oricui ar indrazni sa pretinda altceva). deci, nea dr poate sa-ti dea 84 zile prenatal.
eu zic sa iei ordonanta de pe mail-ul comun (am trimis-o eu) si sa i-o arati.
succes!
poze cu burtica si fara
paticut spune:
Salutare si de la noi....
Nu am dat mult timp nici un semn de viata asa ca cer scuze tututror burticutelor prezente sau absente.
incep cu tinutul pumnilor si urari de nastere usoara si numai bine fetelor ce li se apropie sorocul....
Jadi.. nu e o problema .. cheltuie banii draga mea...
Alina mami de anya , raluca pio, karligutza, andutzy.. doamne ce dor mi-e de voi.. si ma gandeam eu asa citindu-va si vazand ca inca suntem toate dornice sa ne mai intalnim odata ce ziceti de o invitatie?...
am vazut si eu gradina cristinei si din fericire eu nu sunt asa departe si cred ca in curticica mea de la snagov am incapea destule gravidute de Bucuresti sau imprejurimi... cu tot cu soti, copii etc..
asa ca fetelor!!! ce ziceti? nu vreti o gura de aer curat, iepurasi de Romania, gascute si ratuste cu boboci doar la 25 de km de Bucuresti...o plimbare prin padure, un mare castron de capsuni si 10 torturi de inghetata...si toate astea la iarba verde? si alaturi de barbatii nostri ca sa nu se mai planga ca iesim numai noi.. burticilejavascript:insertsmilie('')?
invitatia ramane deschisa tuturor celor care doresc si sunteti binevenite..
cu mult drag,
paticut
paticut spune:
Alina nu am reusit sa merg la eco la Herghelegiu asa ca cu o mica pila am ajuns la Iosup si am facut eco.. a trecut de atunci aproape o luna.. dar ideeea era ca totul a fost OK. IR-uri, col lung (4 cm)si multe altele...
am facut acu si analizele (de trim 3) si sper ca totul va fi ok.
vorbeau fetele de glicemia si test provocat.. eu l-am provocat fara sa vreau intrucat am baut o cafea si am data gata 3 bombonele rafaello inainte de a -mi face glicemia asa ca dr. mea va sari sigur in sus cand o sa vada rezultatul.. tre' sa-l refac. fir-ar sa fie!!
in rest suntem bine, crestem binisor (acu vreo luna aveam 938g si aveam 25 saptamani) cred ca o sa fim un baiat cam grasun! miscam serios de vreo 3 ori pe zi (cam vreo 30-45 minute) - parca am fi un mic viermisor in burtica lui mami.. ma face a rad...! si in rest cand ne mi aducem aminte sa-i dam de stir lui mami ca existam...
intalnire placuta fetelor de la inghetata.. (iesencelor!) si ganditi-va si la noi....
va pupicam dulce...
paticut
siminoc spune:
oana, si eu aveam o chestie cu nasterea inainte de a intra in luna a opta. nu stiu de ce. paranoia, cred . sau am tot auzit despre ce au patit altele si prin cate au trecut ca sa aiba un bebe, incat mi se parea un miracol prea mare ca mie sa-mi iasa din prima, fara chinuri prea mari, pentru ca spre deosebire de unele dintre viitoarele mamici eu am "scapat" ieftin, pana acum, cu ceva dureri de spate (nimic de speriat), respiratie ingreunata, picioare unflate si ceva arsuri.
si uite ca am intrat in sapt 33 si suntem bine.
cred ca paranoia tinde sa se dezvolte in creierele noastre in perioada sarcinii. si hormonii o hranesc!
din cand in cand ma mai tempereaza sotul si realizez ca exagerez.
poze cu burtica si fara
liadorian spune:
quote:
Originally posted by siminoc
lia, eu cred ca-i este lene doctorului tau sa munceasca, pentru ca poti sa-ti iei zilele de prenatal si postnatal astfel incat postnatalul sa nu fie mai mic de 42 de zile (eu stau cu ordonanta 96 pe birou, ca sa o flutur pe la nas oricui ar indrazni sa pretinda altceva). deci, nea dr poate sa-ti dea 84 zile prenatal.
eu zic sa iei ordonanta de pe mail-ul comun (am trimis-o eu) si sa i-o arati.
succes!
poze cu burtica si fara
Simona, multumim! Imediat listez ce-mi trebuie si maine ma duc iar la dr. Sa vezi ce injuraturi imi iau, ca e in stare individul... Da' ce conteaza! Daca nu e legal ce face, va trebui sa se execute!
Lia 29S Miruna Demetra
siminoc spune:
paticut capsuni , inghetata , iarba verde, plimbare, mamici cu burtici si viitori tatici !!!!!!!! suna ffff bine ! dar drumul ar fi prea chinuitor pt mine si bebelina , asa ca va rog sa va ganditi si la noi celelalte, care suntem absente!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
lia, sa nu te lasi!
iti tinem pumnii de pe acum pt maine! sa ne spui neaparat ce ai rezolvat!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
na ca tr sa fug (la figurat, bineinteles, ne miscam in reluare ca-i prea cald sa ma misc repede si de alergat n-am mai alergat de anu trecut) sa mai muncesc nitel, pan la 14.00.
si apoi fug sa rezolv ceva inainte de intalneala!
pupici pe burtici!
poze cu burtica si fara
jadi spune:
Buna fetelor, am vazut ca vorbiti de concediu medical... prenatalul se da musai cu 63 de zile inainte de DPN calculat, nu puteti lua mai multe zile inainte decat daca nasteti la 42 de saptamani fata de 40 normale. In principiu stiu ca primiti CM in jur de 30-31 de saptamani, nu mai devreme!
Paticut eu accept invitatia dar sa mai vina si alte fete Si vin si cu cei 50 de lei .
Ieri am fost cu cel mic la un party si am nimerit langa o mamica de 2 baieti cu diferenta de 1 an si jumatate intre ei si ma dascalea ea ca o mama cu experienta sa dau copilului danonino, capsuni si kiwi si i-am zis ca nu dau asa ceva, mai ales fructe de genul asta si se uita chiorash la mine. Fazele au fost mult mai multe, la un moment dat incepusem sa spun nu la tot ce mi-a zis ea dar a insistat sa imi faca educatie, mi-a spus inclusiv ca pediaatra mea e depasita ca m-a pus sa dau copilului 6 luni numai lapte fara sa il diversific la 4 luni jumate...
Deni & Vlad & Tudor