Mamici de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Fetelor cum arata bubitele acelea care apar de la capsuni? Cred ca m-am pricopsit si eu cu ele. Am toata burta plina de bubite mici care deocamdata nu ma mananca. Pana acum nu am mai facut alergie la capsuni , dar ma gandesc ca o fi pielea mai sensibila in sarcina.

Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Andreea, de cand le ai? Sunt marunte si le ai numai pe burtica? Sau se extind si spre alte zone? Te intreb pt ca eu am avut o alergie la cremele pe care le foloseam local, adik pe burtica. Te dai cu ceva creme in mod constant, zilnic?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia cu te simti azi? Sper ca nu platesti cu nimic iesirea de ieri.

Ioana esti o norocoasa daca nu te umfli....Mai ales picioarele le simt de parca nu ar fi ale mele.

Simona 28+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ref. la cotizatiile din spital, depinde de fiecare.Eu una nu m-am grabit sa arunc sume mari de bani, oricum te costa mult toata distractia.
Eu am dat la dr. 3 mil( poate anul asta dau 4), 1 mil la moasa ( ca a fost fff dragutza) si 500 de mii la anstezista( pt epidurala).In rest maruntisuri, 10-50 100 de mii.

Pupice

Astept raspunsuri pt Dr. Taberei

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hai, trimiteti-ma la treaba! Ca stau rufele in masina de vreo jumatate de ora si asteapta sa le scot pe sarma...

mada de ce astepti pana in we sa te destrabalezi? Eu ma gandesc cu asa bucurie ca maine e Inaltarea...! Mama pregateste tot felul de bunatati, inclusiv oua rosii. Va trimit o felie de pasca de aia buna-buna, da?

Hai ca fug. Va mai spun ca am niste dureri de bazin/perineu...ce-o fi , ca am uitat anatomia (rusine sa-mi fei) de abia ma misc. Pai ratele merg bine pe langa cum reusesc eu sa ma deplasez!
In rest...am scapat de arsuri. Am depistat motivul: mierea de albine.
Si - sa nu-mi fie de deochi (sau sa nu pocesc, nu stiu ce tr sa zic in situatii de astea) dorm foarte bine noapte. Cine stie cat o mai tine...

Asa, si ca sa nu uit: bine-bine, am cumparat eu ceva hainute, dar tot nu m-am lamurit cu ce le spal. Ok, am retinut, trebuie sa le calc, dar sa le spal cu detergent? Cu sapun de casa?

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, umflatul trece repede, mai sint 2 luni si ceva.

Ca tot vorbiti de pofte, eu n-am avut chef sa maninc deloc capsuni, in schimb am facut o pasiune pentru pere moi, mi-am gasit un loc in piata de unde le iau la sigur. Ce e "nashpa" e ca si Mirunei ii plac si nu apuc sa iau 2 guri ca imi fura para din mina; asa ca trebuie sa maninc pe ascuns.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

am reusit si io sa citesc ce-ati mai scris!
si, bineinteles, am trimis pozele prietenelor sa saliveze la inghetata si sa ne admire burticile! nu-i asa ca suntem mai mult decat minunate? (asa le-am scris si prietenelor, cu precizarea ca nu cred sa aiba cineva curajul sa ma contrazica!)
mi-a placut la nebunie escapada noastra la inghetata!
gabi a avut si pe forum un impact puternic asupra psihicului meu, da' acu' m-a lasat muta, de admiratie, bineinteles! faptul ca eu vreau si ma pregatesc sa nasc natural (dr. inca nu s-a pronuntat) e nimic pe langa cei trei iezi ai lui gabi, starea ei de spirit si lista interminabila de preocupari. e atat de echilibrata! si chiar daca are emotii (cine n-are?) radiaza de fericire! doar se vede si-n poze! iar iedu' ei m-a facut deja sa ma gandesc la al doilea pui al meu! asa dulcel, cu niste ochi si-un zambet strengaresc ce vor frange multe inimioare (cred ca a inceput deja)!
i-am facut o gramada de urari, avand in vedere ca urmeaza marea intalnire cu iedu no 3 si am bombardat-o cu intrebari!
oana e o scumpa! m-a amuzat foarte tare! zicea ca nu-si mai aminteste nimic de acu' patru ani. ca ar fi ca si cum ar naste pt prima oara!
lavinia e o finuta si o dulce! si sa nu credeti ca dulceata ei se datoreaza inghetatei! s-a pastrat toata ziua pt desertul respectiv! ceea ce este de admirat din punctul meu de vedere! eu am bobinat si acasa o portie, preventiv. daca nu aveau la corso sau nu-mi placea? (multi pitici pe creieru' meu)
simo e foarte deschisa si are un aer de pustoaica in toaleta aia roz!
toate fetele radiau! cum sa nu le adori? intr-adevar, gravi au ceva special! nici macar faptul ca ne-a ciufulit vantu' nu ne-a sters din stralucire!
si o precizare fffffff importanta: tricoul ala verde si frumos pe care il port este al sotului meu!
abia astept urmatoarea intalneala! simo, poate ar trebui sa procedam la fel si sa dai startu' tot tu, ca uite ce bine a iesit. poate scriem o reteta de intalniri, dupa aia si o facem marca inregistrata!

Simona+32 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lachione am vorbit ieri cu mama si fratele meu(care sunt in italia acum) erau la un depozit de acesorii pt copii din roma.caruciorul de la inglesina zipy care la noi e peste 26 de milioane acolo e 560e.m-am gandit la tine,spuneai ca ti-a placut pt fete cel de la inglesina pt gemeni.asa ca ,daca ai ceva cunostinte in italia,ti-l pot procura mai ieftin.nici asa nu-i fff ieftin dar e o diferenta de aproape 10 mil vechi.
cristina la mine se punea problema unei nasteri premature pt ca la inceput am avut placenta previa centrala,cu sanse mici sa se ridice,dar iata ca asta a facut pana la urma.

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Madabout2003 merci pentru urari ...asa este, am mai imbatranit cu un an.

Lorina001 asa arata bubitele mele, exact cum le-ai descris. Acum imi dau seama ca intradevar am schimbat crema si poate fi de la ea. Pana acum ma dadeam cu Mustela si am incercat cu Sanosan. Tu de la ce crema ai facut reactia alergica?

Iesencelor sunteti foarte frumoase si vesele, iar Gabi este intradevar o mamica de invidiat. Vreau si eu un baietel ca al ei .

Paticut vin si eu la intalnire doar sa ne spui cand. Hai in w/e asta ca si asa sunt singura acasa...sotul pleaca la team-building la Moeciu si ma plictisesc.

Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andreea c LA MULTI ANI! sa fi fericita sanatoasa,sa te bucuri de bb sanatos si mancacios si cuminte foc!

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

acu', dupa ce v-am facut capu' toaca cu intalneala, sa vad daca imi mai amintesc ce voiam sa va mai scriu.
androix, felicitari! sa-ti fie bebelina sanatoasa! refacere grabnica!
anya, eu mi-am propus, si n-am nici un motiv sa dau inapoi, sa fiu ca un zbir! singurii care decid ceea ce are legatura cu copilu' sunt io si jumatatea mea. nu mamici, bunici, matusi, etc. (lista fiind foarte lunga). am si o replica : "la sfatul pediatrului procedam asa si nu putem innebuni copilul procedand altfel". daca nu tine, scoatem varianta a doua: "e copilu' meu si fac (cc) cum ma taie capu'!" sau trecem direct la varianta hard, o criza de nervi de le trece la toti de sfaturi, mai ales ca noi suntem un cuplu ffff echilibrat si nu prea ne crizam. uneori imi mai ies mie piticii de pe creier pe vreo ureche, da' ma potoleste, jumatatea mea.
iulia, ce m-a distrat mesajul tau! chiar daca situatia nu e prea roz! si io am picioarele foarte umflate si in consecinta port o pereche de slapi de plaja pe care-i "asortez" cu haine sport. pe 25 avem o cumatrie si cred ca imi voi cumpara o pereche de cercei sau un sirag de margele asortate, ca nu-i usor sa-mi gasesc ceva de incaltat. in acest moment port 40 in latime si 36-37 in lungime.
oana, foarte dragute hainutele! eu cred ca le voi spala cu detergentul nostru obisnuit(ariel), inca n-am spalat nimic, va mai tin la curent!
era vorba de bijuuri, la un moment dat! io mi-am scos toate bijuurile (verigheta, inel, cercei). cele de pe degete pt ca nu mai incapeau si parca imi strangeau gatu', cerceii pt ca am senzatia ca imi atarna capu'. ocazional, mai montez in urechi cate o pereche.
pupici!
tr sa mai muncim un pic!

Simona+32 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput