Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 23
mamii spune:
anculici banuiesc ca ea o sa nasca cu medicul care va fi de garda la spital...... tot sumele astea se platesc ??sau doar dak vii cu doctorul tau??( eu chiar nu shtiu cum se procedeaza la noi!).Multumesc de raspuns oricum mai astept raspunsuri poate ma lumineaza cineva si pe mine:)
ilenutza spune:
Neata si de la noi la un pahar cu ice-tea de cozi de cireshe!
Poate asa scap de maini si picioare umflate!
Am vizionat si eu pozele de la Ieshi, super intalnire!
Gabi, iti tinem pumnii sa fie totul bine!
Verigheta mea sta bine pe deget - deocamdata!
Housepocket daca mai intri , stii ca dr. nostru pleaca in concediu la sf. lunii iunie?Tie ti-a spus ceva?
E vreo gravidutza in Dr. taberei? - ne-am putea intalni si noi la o terasa sa bem un suc/bere NA, ceva
Pupice
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, eu folosesc site-ul asta:
http://www.amazingpregnancy.com/timeline/set_timeline.php
Il am tot de pe aici, de pe forum.
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Asta era!!!!!
Lia 29S Miruna Demetra
Simo78 spune:
Eu mi-am scos vergheta si o port pe lantisor la gat.
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Anculici
Eu am o prietena care naste sambata asta prin cezariana si mi-a zis ca o sa de 300 EUR la doctor, 300-350 RON la anestezist, 100 - 150 RON la neonantolog
26+
[/quote]
Ma ingrozesc cifrele astea! Sper ca asta e trendul numai in Bucuresti, ca eu la "tarifele" astea raman nenascuta! M-am gandit si eu la cum o sa procedam atunci, dar cred ca o sa renunt la "cotizatii". Nici cat am stat in spital in perioada asta n-am dat nimic nimanui si nu mi-a fost rau. Dimpotriva. Am observat ca toata lumea e interesata sa stie "a cui esti", la ce medic esti inscrisa. Si cand aud de gine a mea, toata lumea se comporta civilizat. O sa pregatim, probabil, ceva frumos pentru gine, pentru ca e o femeie minunata, care oricum face pentru noi mai mult dect pot eu rasplati. In rest... Ma abtin. Sa ajungem atunci si vom vedea cum stau lucrurile.
Lia 29S Miruna Demetra
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Eu mi-am scos vergheta si o port pe lantisor la gat.
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Cred ca si eu am sa fac la fel. Ma simt ciudat fara ea. (Uite cum a mai cedat o feminista...)
Lia 29S Miruna Demetra
Ioana75 spune:
Buna dimineata.
Andutzy, Tizo, felicitari prietenelor voastre!
Iesencelor, ce faina intilnire ati avut. Aratati foarte bine.
Oana, am vazut si hainutele, sa le poarte sanatos.
Mie nu mi s-au umflat "membrele", asa ca verigheta sta pe deget. Dar in schimb continua sa imi fie foame dimineata si la prinz, indiferent de cit maninc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
Si eu sunt pofticioasa tot la inghetata si fructe, dar doar la capsuni ca in rest sa nu vad fructe in fata ochilor. Stau o zi intreaga cu rosii si branza si nu pot manca nimik altceva. F ciudat este ca mai nou am din nou oarece greturi, si iar refuz mancarea si mirosurile din frigider.
Ieri la eco printesa mea a iesit mai mare cu aproape 3 sapt si se pare ca asta nu ar fi prea bine. Plus ca am si lichidul amniotic peste limita, adica 19.7cm. Trebuie sa repet peste 2 sapt eco sa vad daca tot asa creste bb. Sunt cam speriata, pt ca mi se pare ca prea repede creste si vreau sa fie totul ok.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
brazuca25 spune:
Nici nu sti daca sa imi schimb nr de sapt la semnatura sau nu, ca totusi e cam mare difierenta. Momentan las asa si vad eu maine cand ma duc iar la dr si vb cu ea.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
madabout2003 spune:
Ce devreme v-ati trezit!!! Buna dimineata si de la mine!
Si in plus mai si vorbiti de lucruri sfinte cozonaci, inghetata!! Eu am 2 zile de cand nu mananc dulciuri!! Parca sunt alcoolica, doua zile fara alcool!!! Sper sa ma tina pana sambata si apoi sa vezi ce ma destrabalez weekendul asta!!! Deja m_am gandit la vreo 2-3 prajituri!!!
Foarte frumoase pozele de la intalnire, v_am admirat pe fiecare in parte sunteti niste viitoare mamici super
!
Nu sunt sigura daca azi e ziua Andreei_C, daca e asa ii urez "La multi ani!" sa fie iubita si fericita, si sa aiba o nastere usoara!
MADA 25+, cu
Noi doi+1