Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 25
siminoc spune:
andreea c multi ani si buni si din partea noastra! la multe saptamani inainte (nu mai mult de 40)! nastere usoara si refacere grabnica!
Simona+32 mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Lavinia cu te simti azi? Sper ca nu platesti cu nimic iesirea de ieri.
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Simo ma simt f bine. Aseara eram cam obosita dar nu m-am lasat pana nu am pus pozici, ca sa ne laudam. Azi imi merge ca naiba netul, imi incarca o pagina intr-un minut asa ca mi-a luat ceva sa ajung "la zi"
Si acu impresii si de la mine, ca le lasasem pe azi.
Simo era ca o zana, imbracata in roz cu o fustita cu volanase si toata zambitoare, era o "fair lady" rapitoare Mey, si ce ochi are de un albastru profund. Eu zic ca Matei Hisham o s-o mosteneasca si o sa fie si geniu si doba de medicina
Oana e o dulce si practica dulcea meserie a modestiei, auzi la ea, s-a suparat pe parul ei Spunea intr-adevar ca nu mai stie nimic despre crescut bebe mic (dar nu o credem, ca doar e ca ersul pe bicicleta, nu? ) si ca ii e teama ca nu se va descurca. Ce mai, trebuia sa-mi iau ceva de notat, ca am auzit multe lucruri utile pt spital, pt copil.
Gabi e o finuta, asa de delicata si mama fericita si emotionata asteptand momentul pt bebe3. Nici nu cred ca s-a ingrasat vreun pic, si daca nu o trada burtica, as fi zis ca abia e la varsta adolescentei . Si iedul cel mare, Mihnea, o iubeste mult pe mami si e ascultator si cuminte, iar tati il face baiat mare cu o freza smechera tare. Ce mai, iti venea sa il mananci, nu alta
Simona, alias Siminoc e asa de optimista si joviala, cu un zambet care te cucereste, cald, molipsitor. Si da, foarte curajoasa, o luase pe jos acasa, desi era ceva distanta, pt a face miscare, asa ca sa se pregateasca si fizic pt nasterea naturala
Si io, cam netunsa, singura cu unghii mari, denaturata de mine, dar am o scuza - inainte de a ramane insarcinata mi se rupeau unghiile din carne intr-o veselie. Acu nici nu-mi vine sa cred ca sunt asa de tari si cresc asa de lungi, deci pana vine bebe le mai admir
Meyy, da' nu inteleg cum va mai e pofta de inghe, ca doar am papat si pt voi Eu cel putin cred ca le-am speriat pe fete, am avut 5 cupe de bobinat , ba chiar nu mancsaem nimic dulce toata ziua ca sa pot papa muult si pt voi
Si gata, ca va facui capul calindar
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
lorinaoo1 spune:
Andreea la multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca
Eu, cand am facut alergie, ma dadeam cu un lapte de corp pt copii de la Faberlic (o primisem cadou si mirosea super). Pielea ta ar putea avea o reactie la un component din crema Sanosan. Eu am facut tratament cu o crema Advantan care nu costa mai mult de 150 de mii vechi si daca iti confirma si medicul dermatolog alergia asta, e bine sa te speli cu un sapun antialergenic pt copii in loc de obisnuitul tau gel de dus, iar crema Sanosan scoate-o din schema. Oricum, tot trebuie sa te vada un medic, pt daca le mai lasi incep sa te manance, nu prea tare ce-i drept.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
aylin_tarcan spune:
andreea
fetelor, ce frumoase caracterizari ati facut! super!
alina felicitari!la inca 10!
oana, foarte frumoase hainutele. si camasuta e draguta foc.
ioana aici sunt, nu am uitat de concurs, dar nu m-am simtit prea bine si nu m-am mai dat jos din pat.
in ceea ce priveste fructele, sa nu vad in fata ochilor. numai capsuni vreau.
asa, ce mai era....verigheta e la locul ei
hmm...nu mai stiu ce mai era
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
mamii spune:
o glumitza nu cred k strica si cred ks e potriveshte la mulet dintre noi gravidutzele :) pe mine m.a amuzat teribil :D
Nevasta mea este un obiect sexual. De fiecare data
cand cer sex, ea obiecteaza.
siminoc spune:
Lavinia, io si inainte de sarcina, mergeam cat mai mult pe jos. Era modul meu de a mai face ceva miscare. Si pentru ca orice alt fel de miscare n-am mai facut de mult (de lene) , mi-a fost teama sa incep in timpul sarcinii. Si ieri n-am mers decat pana la Gara, ceea ce nu e mult pt mine. A venit jumatatea mea si m-a "remorcat". M-as fi dus si pana acasa, la marginea lumii (a se citi "Iasului"). Chiar imi statea pe limba ieri sa te intr daca esti bine, da' mi-am zis ca mai bine nu tulbut apele linistite!
Fetelor(Lavinia, Simo, Oana, Gabi), cred ca neuronu' meu era tare extenuat ieri (drept dovada mi-am uitat tel acasa, din cele doua numere ale sotului "am nimerit" unu') , ca imi propusesem sa notez numerele voastre de tel, da' am uitat sa vi le cer. nu-i asa ca ma bombardati cu PM sau mail-uri (adresa mea o gasiti pe mail-ul comun), cum va vine mai usor? io n-am inca net acasa si nu stiu cand se va rezolva chestia asta importanta si vitala. se pare ca rasnita aia de calc nu poate fi utilizata in acest scop. si nici nu stiu cat mai pot veni la serviciu si pana una-alta asa putem tine legatura (adica prin tel, ca m-am pierdut in cuvinte).
poze cu burtica si fara
claucia spune:
Am facut 30 saptamani!!!!! Felicitari mie si felicitari Alinei! Of, Alina o sa vezi tu ca pana la 39-40 nici nu ne deranjeaza nimeni, ce vorbesc doctorii astia de 29-30 saptamani!
Ghinetz, eu stiu ca trebuie spalate cu detergent de bebe, cum ar fi Dalin (parca asa se chema), fara balsam si calcate.
Abia astept sa merg la urmatoarea eco la 36 saptmani (adica aproape aproape de termen!) sa o vad pe bebita mea frumoasa...
Pana una alta, mi-am luat si eu sange pentru analize, astept saptamana viitoare sa imi spuna cum sunt, sper ca bune, nu am mai luat nimic, nici o vitamina nimic, colul se lungise singur la ultima eco asa ca inafara de durerea de oase (bazin) nu ma supara nimic.
Frumoase fete burticoase la intalnire. Si eu mananc inghetata dar si pere moi E un sortiment de pere mai scurte asa si galbene galbene, tare bune sunt! Nu prea ieftine insa.
Va pup
Clau
30+ Alessia Maria
bb mic
Miillyy spune:
la toata lumea!
Fetelor din Iasi, sunteti niste frumoase!
Alina.a, felicitari pentru o noua saptamana! Sa duci sarcina pana la 40 saptamani si sa ai parte numai de vesti bune pana la final!
La Szeged cum e ... se plateste totul "oficial" sau trebuie sa mai dam "extra" la doctor, asistente .... ?
Si mie mi-au aparut cateva vergeturi pe burta care ma mananca... uff...desi m-am dat cu creme la greu... Mustela, galbenele + ca mai am si alte mancarimi la maini si picioare - sunt ca niste bubitze mici, mici albe aparute de 2 zile care nu ma deranjeaza mereu (dar si cand ma apuca...) . Sper sa nu fie ceva legat de ficat.
M 31+ baby boy
siminoc spune:
quote:
Originally posted by mamii
o glumitza nu cred k strica si cred ks e potriveshte la mulet dintre noi gravidutzele :) pe mine m.a amuzat teribil :D
Nevasta mea este un obiect sexual. De fiecare data
cand cer sex, ea obiecteaza.
hahaha!
multumim! o glumita e oricand binevetita!
poze cu burtica si fara
Anculici spune:
O sa nasca cu medicul care a monitorizat-o in sarcina
quote:
Originally posted by mamii
anculici banuiesc ca ea o sa nasca cu medicul care va fi de garda la spital...... tot sumele astea se platesc ??sau doar dak vii cu doctorul tau??( eu chiar nu shtiu cum se procedeaza la noi!).Multumesc de raspuns oricum mai astept raspunsuri poate ma lumineaza cineva si pe mine:)
27+