Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 26
Ioana75 spune:
Andreea, la multi ani!
Aylin, esti acasa? Nasol. Daca imi permiti sa glumesc, vezi ca nu ti-a priit ziua aia in care ai avut treaba la munca.
Anto, sa te faci bine repede.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Andreea, la multi ani!
Aylin, esti acasa? Nasol. Daca imi permiti sa glumesc, vezi ca nu ti-a priit ziua aia in care ai avut treaba la munca.
Anto, sa te faci bine repede.
mi-am extenuat neuronul...
cred ca s-a tras de la 8 etaje pe scari sambata. sunt acasa de cateva zile...si nu cred ca ma mai duc. dar cum imi revin, ma prezint apta de concurs. mai ales ca mi-au facut pofta iesencele
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Aylin, sa te simti mai bine. Deci te-ai hotarit sa intri in prenatal (cred ca e cea mai buna solutie, daca mai apar zile cu munca la serviciu?)
jadi spune:
Buna fetelor, hop si eu!
La Multi Ani Andreea C si multa fericire la implinirea celor 21 de primaveri! Arunca crema aia si sper sa ne vedem vineri!
Fetelor din Iasi, super intalnire, super poze! Sunteti toate grase si frumoase! Cred ca v-ati simtit super!
In ceea ce priveste suma de plata catre doctori, eu zic ca nu exista reguli si fiecare om da cat poate, e aberant sa va faceti griji! Cel putin eu la prima nastere nu am cotizat nimic inainte, m-au operat si gata! Nici dupa nu a venit nimeni la mine sa isi ceara dreptul, a mers sotul si a "vorbit" cu fiecare in parte! Dar am auzit si de doctori care iti spun in fata ce suma sa dai, mai ales prin provincie si sincer mi s-a parut rusinos dar nu cred ca sunt multi de genul asta, fiecare padure cu uscaturile ei!
Deni & Vlad & Tudor
olguttza spune:
Andreea, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si tu si bebe!!
bravo iesencelor pt. intalneala si pt. caracterizari! Gabi, nu-mi vine sa cred cum arati dupa 2 nasteri si in 9 luni!! tin pumnii pt. saptamana viitoare!!!
am inceput sa ma gandesc si io la "costurile" nasterii (doamne, cum suna...!), desi nici nu stiu cum va fi ea. ce-am aflat si m-a linistit este ca, la pantelimon, poate sa asiste si tati! vineri merg la control si, in functie de greutatea bebelushei, poate estimam si cum voi naste. ce ma nelinisteste este ca, de vreo doua zile, parca simt ca da sa iasa (ma rog, e mult spus), prea preseaza colul...si parca nici nu mai e asa activa, ca pana acum - cel putin seara, cand obisnuia sa faca kick-boxing, parca tot doarme; reactioneaza ferm la foame , ca si atunci cand mananc, dar si la caldura - daca ma atinge soarele pe burta, incepe dansu! am ajuns si eu, ca si Dana, sa o tot provoc atunci cand nu da niciun semn...maine facem si noi 31 sapt. si parca tot nu-mi vine a crede ca mai e asa putin...
apropo de verigheta, io n-o mai pot purta de la 3 luni...acu mi-e fixa verigheta sotului.
mi-ati facut pofta de cozonac, poate s-o-ndura careva de mine sa-mi aduca diseara macar o feliutza...inghetata bag si io in fiecare zi, pe langa un iaurt cu zmeura. de mancare gatita nu prea-mi arde, ce ma "tine-n viata" e cate un castron mare de salata zilnic (rosii, ardei, castraveti, ceapa, branza, marar). chiar ma duc sa-mi pregatesc portia pe ziua de azi...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
paticut spune:
in primul,rand La multi ani Andreea C
in al doilea rand felicitari iesencelor pentru poze si impresii.. aproape ca m-am simtit alaturi de voi.. nu am simtit gustul de inghetata dar mi- am tras si eu o portie grasana ieri...de poftele astea....
Andreea C esti binevenita dar vad ca invitatia mea nu a a tras decat pe Jadi si pe Anya. ce fac restul fetelor.. someaza? fetele?????............. Karligutza, Andutzy, Housepoket, Andra?
mai fetili vorba lui Karligutza.... eu am vorbit serios...haideti la snagov.. cand vreti sambata, duminica etc?
pup burticile...
paticut
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Am admirat pozele de la intalnirea iesencelor, sunteti frumoase toate, zambarete, fericite si radioase.
AndreeaC, La Multi Ani! Multa sanatate, nastere usoara, bebic sanatos si cuminte.
Alina.a, Claucia, felicitari pt schimbarea sapt si a prefixului, .
Miilyy, tin minte ca la sarcina trecuta am avut si eu o perioada cu manacrimi de piele, mai ales picioarele, nu aveam bubite, doar mancarimi, a trecut de la sine in cateva zile, cica pot si de la hormoni.
Verigheta nu o mai port de prin sapt 17, ma dau tanara si necasatorita.
Ghinetz, hainele de bb le spal cu deterg de bb, putin balsam si clatire suplimentara.
Lia, bafta la dr, sa scapi repede.
Aylin, odihna placuta. Mersi de urari, . Noi am facut musaca ieri.
Ioana, mersi mult, . Nu faci gaze de la pere?
Eu inca trag cu tusea asta, iar am dormit putin si prost azi-noapte . Ce bine o sa fie cand o sa scap de ea.
Pup fetele, o zi buna, pofta mare,
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)