Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 22
ddanagh spune:
Felicitari Alina pt noua spt. Cred ca noi numaram zilele la saptamani mai rau ca aia din armata. Eu mi-am conceput un calendar mare cu tot felul de numerotari (zile, luni, saptamani....)
Gabi, nu imi vine sa cred ca deja incep sa vina bebelusii.
Vreau si eu. Am ajuns in stadiul critic - cand doarme bebelusa mai mult (3-4 ore) misc burta sa o trezesc sa pot sa o simt. Devin atat de nervoasa cand trece mai mult timp si nu o simt. Cred ca sunt paranoia.
Dana S31 cu Daria Stefania
ghinetz spune:
Am reusit si eu sa intru pe forum. asa, intr-o pauza de la bucatarie si de la intins rufe pe sarma.
Impresii de ieri? Cred ca ati remarcat cu toate, se citea pe fetele noastre. Bucuria de a ne cunoaste, de a impartasi ce mai stiam - unele din experienta, altele din auzite.
Gabi a fost intr-adevar bombardata de intrebari, mai ales ca bagajul ei e gata facut (tinem pumnii, gabi, sa dea Dumnezeu sa ai un al treilea iedut la fel de frumos ca cei doi - pe care i-am vazut in poze si in realitate pe Mihnea - e un dulce si cuminte foc!). E o mama care trebuie admirata. nu se citeste pe chipul ei oboseala sau nelinistea. Emana o frumusete interioara (de care eu eram deja convinsa de pe forum - ne stim si de la "Iasiul...cetate mandra". Are un raspuns calm pentru orice intrebare)
Simona (siminoc) e o optimista si curajoasa (va naste natural...e curaj, nu? spun eu care n-am avut curajul asta). Plina de viata.
Lavinia - o delicata. Ma bucur tare pentru ea ca va avea fetita. Cred ca va face din ea o printesa. e mama ideala de fetite.
Simo cand o vezi zici ca e o pustoica, e drept ca o da burtica de gol, altfel ai crede ca a fugit acum de la ora de dirigentie.
Pentru voi, celelalte burtici mi-am permis sa fac aceste scurt caracterizari. Sunt fetele dragi care raspund la intrebari aici pe forum, care au mereu un cuvant de mangaiere pentru nevoile celorlalte. Si care au un cald suflet de moldovence. (si o pofta nebuna de inghetata )
Ce sa va mai spun...ca mai vreau intalniri? (poate la urmatoare imi spune cineva sa dau si eu cu peria in par) Si sa vedeti ce o sa va povestim cand o sa iesim cu 5 bebelusi frumos si sanatosi!)
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
Vad ca MULT A FOST.., FOARTE PUTIN A MAI RAMAS !
in curand o sa aparaii ...AM EMOTII :D
off off....mai fetelor am si eu o intrebare....cam cat costa o nashtere la noi in tara adik asha cam ce bani iti trebuie la tine?!Am o prietena kre tre sa nasca cam in 2 luni si nu shtie cam cati bani sa pregateasca? voi aveti vre.o idee??
PUPICI
ghinetz spune:
O sa pun si eu pozele de ieri.
Si cum inainte de intalnire ma fost la cumparaturi, pun si cele cateva hainute pe care le-am achizitionat. Acum, ca am macar cateva, parca ma simt mai bine. Si mi-am luat si camasa de noapte pentru spital, cu barza si cu bb.
hainute
burtici in Corso
poze
X-ray spune:
oana fff frumos ai scris!
uite ca am citit ce a scris dana si uitasem sa va scriu...ieri in timp ce stateam pe canapea nu stiu ce m-a apucat sa mangai fundul fetei,ca stiu unde e,asa mai serios...a sarit ca arsa,in cateva secunde era revolutie in burta mea...imi zic"pe asta mica sigur o duc la termen si va fi leu ca masa si sa vezi atunci show-uri..."ca se anunta cu personalitate nu gluma!radeam singura si m-am apucat sa-i cant sa se calmeze...
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am vazut pozele de la intalnirea din Iasi toate sunteti niste scumpe!...Si am remarcat si inghetata!
Liadorian eu nu mai port verigheta de prin luna 5 cand mi s-a invinetit degetul intr-o zi, m-am speriat si de atunci port un inel mai mare care mai intra pe deget.
In legatura cu mancarea in afara de fructe si inghetata nu am alte pofte! De dimineata am mancat o cana de lapte si o felie de paine cu dulceata. In schimb la fructe, nu am limite!
Mioara 33+ Doru Andrei
liadorian spune:
Alina, felicitari pentru saptamana noua! Pana la 40, tot inainte! Am tot scotocit prin calculator pentru o adresa de pe net de unde am luat un timeline foarte fain. Introduci doar data ultimei menstruatii si-ti fac ei un tabel pe zile, saptamani si luni, inclusiv trimestre. Dar nu-l mai gasesc! Mai cau t ca mi-e asa de iuda! As fi vrut sa-l aveti si voi.
Oana, !
Lia 29S Miruna Demetra
cristina_ana spune:
Alina, dar de ce vroiau sa te interneze si sa-ti scoata copilul la 30 saptamani? Ca mi s-a facut rau cind am citit! Probabil ai mai spus, dar nu mai tin eu minte.
Cristina, 28+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Anculici spune:
Eu am o prietena care naste sambata asta prin cezariana si mi-a zis ca o sa de 300 EUR la doctor, 300-350 RON la anestezist, 100 - 150 RON la neonantolog
Din pacate nu mai stiu la ce spital naste Parca Giulesti dar nu sunt sigura
quote:
Originally posted by mamii
Vad ca MULT A FOST.., FOARTE PUTIN A MAI RAMAS !
in curand o sa aparaii ...AM EMOTII :D
off off....mai fetelor am si eu o intrebare....cam cat costa o nashtere la noi in tara adik asha cam ce bani iti trebuie la tine?!Am o prietena kre tre sa nasca cam in 2 luni si nu shtie cam cati bani sa pregateasca? voi aveti vre.o idee??
PUPICI
26+
ghinetz spune:
Lia, eu folosesc site-ul asta:
http://www.amazingpregnancy.com/timeline/set_timeline.php
Il am tot de pe aici, de pe forum.
poze