Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
otim spune:
Aylin iti spun ce am gatiti eu de :
duminica - ciorba taraneasca la punga congelata cu galuste de gris ( e mai acrisoara )
- ciocanele in cuptor si cand sunt aproape gata am pus cartofi taiate cubulete peste ( folie obligatoriu peste tava )
luni - supa de gulii ( mai mult crema supa )
- spanac
- dovlecei pane
marti - pentru ca mai aveam supa de ieri am facut decat fasole verde cu zarzavaturi + rosii + ardei + cartofi ( toate fierte la un loc )
alte idei ce mai vreau sa gatesc saptamana asta : ghiveci , varza
Otiliainceput 28+Laurentiu
otim spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Buna dimineata!
Aylin, eu vreau sa gatesc azi o reteta pe care a postat-o Irlandeza, de la mamici de ian-feb 2008, la pag.11. Pui cu orez si legume la cuptor. Au mai incercat-o si alte fete de acolo si cica e dementiala!
Cristina, 28+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
si unde a fost saptamana trecuta cand eu mancam numai orez + morcovi+pui fiert
Otiliainceput 28+Laurentiu
siminoc spune:
Buna dimineata!
Bineinteles ca sunt in urma cu cititu', da' recuperez io!
Vreau sa va rog sa urmati link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99918
si sa votati si voi!
ma duc sa citesc (sper sa nu fie nimic urgent in dimineata asta pe aici pe la birou) si ma intorc!
Pupici! O zi buna!
Simona+32 mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
liadorian spune:
Gabi, am vazut si fotografiile de la tine! Doamne, mi-e asa de dor de o iesire cu prietenele! Pana una alta, planuiesc sa am conversatii spumoase cu asistentele de la ambulator. Cred ca eu sunt de fiecare data pacienta cea mai fericita si mai vesela as fie acolo, pentru ca pentru mine, mersul la spital inseamna iesit din casa! Se crucesc femeile alea cand ma vad cat sunt in stare sa ma hlizesc si apoi cand le spun ce diagnostic am!
Lia 29S Miruna Demetra
ddanagh spune:
Neata
Eu tocmai am mancat o omleta facuta cu ceapa, salam, ciuperci si cascaval. Bun, Bun. Im place fff mult insa incerc sa mananc doar una la 2 saptamani ca e f consistenta.
In rest parca as manca numai orez cu fructe de la Danone rece si inghetata. De mancare nu prea am chef sa-mi gatesc delicatese. Doar in weekend.
Dana S31 cu Daria Stefania
ddanagh spune:
Si eu as vrea sa ies numai cu fetele undeva. Noi fetele din Bucuresti nu ne vedem si noi undeva??? In parc: in Tineretului sau Herestrau?????
Dana S31 cu Daria Stefania
X-ray spune:
buna dimineatza!
gabi am vazut amr-ul si iar m-au apucat bataielile...sa dea DD sa fie intr-un ceas bun,noi te sustinem si abia asteptam sa apara primul iedutz printre noi,asta daca nu ti-o ia valen inainte cu iedutza.
am vazut toate pozele de la intalnire sunt ffff frumoase,radiati,una mai luminoasa ca alta.
cu mancarimile de pilele,cred ca miillyy se vaita cel mai tare,eventual renuntati la capsuni sau fiti atente daca ati schimbat detergentul sau balsamul de rufe,pielea noastra e mult mai sensibila acum.eu am mancarimi dar numai pe sani in zona unde au aparut cateva vergeturi cu toate cremele mele....
alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
X-ray spune:
uite ca am uitat esentialul,azi e o zi fff speciala pt mine si claucia am schimbat prefixul!cand ma gandesc cum am inceput aceasta odisee,ca vroiau sa ma interneze la 24 de saptamani si la 29-30 sa o scoata pe fata,ca nu credeam ca voi ajunge pana aici,efectiv as tzopaii de bucurie ....la mai mult si mie si voua pana la 40!
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
micabica spune:
La multi ani, Alinutza! Este intr-adevar o zi speciala. Sa fiti sanatosi cu totii!
Monica