Mamici de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lia si de ce nu ???? eu o mai fur in cand in cand ...
, dar la inghetata am renuntat in totalitate si cand mi se "pune pata " un danone mare mai rece ....

Aylin la deserturi te referi ???

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by otim

nu, la papici normale, de pranz. la deserturi as manca orice, si idei am cat cuprinde

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:

Lia si de ce nu ????

Din exces de zel! Am spus ca macar de la asta ma pot abtine pe perioada sarcinii, de la sucurile pline de chimicale si de cofeina. Vreo cateva guri de Pepsi am furat si eu, dar atat, pentru ca am preferat sa las loc pentru o cafeluta mica dimineata. Asta chiar e obligatorie, m-as simti nenorocita fara cafeaua zilnica. Dar imi lipseste cateodata o sticla, rece, rece de Pepsi pe care sa n-o impart cu nimeni!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

quote:

nu, la papici normale, de pranz. la deserturi as manca orice, si idei am cat cuprinde

Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem

Pui la cuptor cu o salata imensa cu de toate! In salata trebuie neaparat pusa un pic de branzica sarata, ca altfel se risipeste magia!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

[/quote]

Pui la cuptor cu o salata imensa cu de toate! In salata trebuie neaparat pusa un pic de branzica sarata, ca altfel se risipeste magia!

Lia 29S Miruna Demetra
[/quote]

corect. eu oricum mananc branzica sarata la aproape orice.

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

aylin, eu astazi de exemplu pap salata de rosii cu feta si masline, budinca de paste tricolore si diseara sandvisuri cu sunca si branza si 2 rosii.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!
Aylin, eu vreau sa gatesc azi o reteta pe care a postat-o Irlandeza, de la mamici de ian-feb 2008, la pag.11. Pui cu orez si legume la cuptor. Au mai incercat-o si alte fete de acolo si cica e dementiala!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza !

Am reusit sa descarc si eu pozele de la intilnirea de ieri .

GABI AMR 7 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor. Am ajuns si eu la munca si am intrat sa va citesc. Sunt asa adormita si nu ma simnt tocmai bine.
Din pacate eu nu pot vedea pozele, dar cred ca fetele din Iasi s-au simtit bine si sunt toate niste burticute frumoase.
Ma aliniez si eu in randul celor cu mancarime de piele, dar fara bubite. De ieri mi s-au umflat mainile si picioarele. Am acum niste butuci si s-au dus gleznele subtiri. Ca sa nu mai spunem de varice si vase sparte. Primul lucru pe care l-am observat a fost ca nu am mai putut sa bag verigheta decat foarte greu. Asa incat nu o mai bag pe deget. Si va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru. Pe langa faptul ca este un discomfort ca va strange si orice faceti nu va puteti sterge sub ele, va opreste circulatia. In acest caz am auzit de multe gravide care au ajus sa taie verighetele ca nu au mai putut sa le scoata. Asa incat am hotarat ca nu o mai port pana nasc, sau daca sa desumfla mai devreme. Nu mor daca mai stau fara verigheta 2 luni.
Pupici.

Diana 29+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

o sa notez ce ziceti voi aici, si fac o lista cu papici.

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput