FIV 119

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, binenteles ca-ti facem o vizita, chiar ma gandesc la tine si vreau sa te vad. Sper sa-ti treaca indigestia si durerile si sa te vad fericita cu burtica. Doamne ajuta!

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna fetelor vin cu vesti noi ma sunat galuscuta si mi-a zis are bebei in burtica era foarte fericita nu ii venea sa creada .va trasmite salutari si va pupaceste pe toate.

alexi2226+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Gabiu, ce baietel frumos ai !!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viata !

Nusyca, bravo pentru cei trei bb-i frumosi, ai grija de ei, odihneste-te cat mai mult. Banuiesc ca pentru dureri ai luat no-spa, nu ? Te pup !

KITTA, sa fie de bun augur acest nou inceput ! Vezi ca nu ti-am vazut nicaieri statuia in Bucuresti, asa ca ai grija cu munca si stressul in exces.

Andrada fata finuta !

Zouzoule, ma gandesc la tine sa fie bine maine !!!

Va si va tin pumnii la toate !

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Galuscuta, a meritat asteptarea, BRAVOOO !!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiara,Moni,Gabiu,Rami: Deja ma simt mult mai bine...nu sunt balonata deloc,deci clar nu e hiperstimulare...usor,usor imi trece si indigestia...traiasca No-spa si scopantilul! Iar cu ingrasatul..chiar m-as bucura daca s-ar produce,pentru ca eu sunt cam slaba si mi-ar prinde taaare bine o ingrasare in urma FIV-ului!

Mikishor: si cu prima ocazie cu care pot sta mai mult pe scaun ,vorbim pe mess.

Galuscuta: wow!!!!! Felicitari! Sarcina super usoara!

Kitta: mult noroc , sa dea DD sa raspunzi foarte bine la tratament si in final sa se lase cu bebe.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Super galuscuta, bravo tie!
Nusy, ma bucur ca esti mai bine, iar acum ai grija cu efortul ca e inamicul nr. 1.
Gabiu, sa-ti traiasca flacaul cel frumos, sa creasca mare si sanatos iar voi cu siguranta va veti bucura de el.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Galuscuta!++
Moni ce-mi doresc eu sa ai dreptate si sa imi fie si mie asa de clar!Dar nu mai este mult...

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

galuscuta felicitari pentru puiuti!!!!

Adhnana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Intru rarut ca de obicei pentru ca nu vin la birou decat foarte rar si acasa nu am net.

Kitta doza maxima de menogon nu este de 5 fiole/zi ci 7 sau chiar 8 daca nu ma insel. Citeste pe un prospect. Eu la primul fiv am ajuns in final la 6 fiole/zi. Parerea mea e ca ti-a dat putin 5 fiole odata, pentru ca chiar daca cresti doza ulterior, mari modificari nu mai obtii productia de foliculi fiind determinata de doza initiala de menogon. Ulterior daca cresti doza nu faci decat sa ii ajuti pe cei deja existenti sa se dezvolte, nicidecum sa mai apara altii noi.

Eu la al doilea fiv am mers pe 5 fiole de menogon cap-coada.

Acum ma duc sa va citesc din urma ca sunt in ceata totala.

Carry sper ca ati ajuns cu bine acasa si sunteti bine cu totii. Ai grija de samburel, roaga-te si crede in sansa ta!

Galuscuta felicitari!!! sarcina usoara!

lachi 26+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

n-am mai intrat din cauza ca sint foarte trista...ieri am facut testul,care a iesit negativ...asta e...va multumesc tuturor pentru sustinere si urari..felicitari si Galuscutei...eu nu prea sint in apele mele,sint prea suparata,dar cum imi vine al doilea CM ma pun din nou pe treaba..de la primul fiv la al doilea,au trecut noua luni,prea mult zic eu..de data aceasta n-am sa las sa treca doar cel mult 3 luni...daca nu incep in iulie,va fi in septembrie din cauza ca s-ar putea sa cad pe concediile de vara...va pup pe toate si sper ca Antosit si Dream sa aduca vesti bune..va pup..zouzou cel trist

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput