FIV 119
Raspunsuri - Pagina 28
zouzounaki spune:
Venera stiu ce simti,imi pare nespus de rau...poate vei ramine natural in aceasta vara...ti-o doresc din tot sufletul
Kora te pregatesti deja de fiv 2..pe cind?cit timp ai lasat sa treaca?intreb ca sint si eu interesata imediat dupa cm 2 sa ma apuc de treaba urgent
de maine deja alerg sa-mi fac din nou dosarul...vreau saptamina viitoare sa fie tot ok...daca s-ar putea as incepe si de luna asta din nou...chiar am sa intreb maine la clinica..voi face fiv3 tot la acelasi medic...aa si inca ceva...au ramas fete din tura mea fara nici un progesteron injectabil..deci nu este una din chei...data viitoare tot am sa ma intep,dar odata la 2 zile...pupici
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
ciudata treaba...de ieri de cind am incetat tratamentul,ma dor titile,burtica si m-au apucat poftele de mincare
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Liana30 spune:
zuzule pana nu vin scarbele mai ai o sansa..ce test ai facut tu?
KITAAA multa..multa baftaaaa..
Moni te pupp.
Lachiii io tot am tipat dupa tine mii taree dor de tine..te pupppp..
galuscaaaa felicitariii ma bucur mult
Adhnana,anto rami
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
zouzounaki spune:
testul de singe...dar n-a stiut aia de acolo sa-mi zica ce valoare,pt ca cica masinaria aia de acolo scoate numai daca e negativ sau pozitiv..scoate de la 2 in sus..cica pt ei valoarea 2 e pozitiva...deci mie daca mi-a scos negativ ori e valoarea 1 ori 0..deci...trec la fiv nr 3
intepaturile astea in burta is ca imi putrezesc bebeii acolo?
mi-e frica si de hiperstimulare...de 3 zile in stinga am o durere non stop ca un ac care inteapa la fiecare secunda...ma gindesc sa nu fie ovarul care inca produce...si celelalte intepaturi...off m-am saturat de intepaturi...
Parintele Arsenie Boca
madalina28 spune:
Zouzoule imi pare nespus de rau
Rubia ce ai facut? Cu cati embrionasi esti la purtator???
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Ce de vesti pe aici!!!!
Galuscuto cred ca esti cel putin in al 9-lea cer!FELICITARI inca odata !Iti doresc galuscute mici,frumoase si sanatoase!
Kitta eu am facut in total 14 zile de stimulare,am inceput in ziua 4 de CM ( prima zi de stimulare) cu 3 menogoane si din ziua 5 de stimulare mi-au crescut doza la 4 menogoane cu care am mers pana la sfarsit.Cand incepi?Vei face doar cu menogon sau care e noua schema de tratament?Bafta multa!
zouzou imi pare rau ,vad ca esti hotarata si nerabdatoare sa mergi inainte asa ca sigur vei reusi pana la urma!Totusi trebuie macar 3 luni de pauza pt o noua incercare,eu ma pregatesc ,dar numai prin septembrie cred ca am sa il fac,nu am stabilit inca exact.
LA MULTI ANI celor care azi isi sarbatoresc onomastica!
Kora
CARPE DIEM!
carry spune:
Salut toate fetele !
Am trecut si eu de experienta primului FIV dupa care am ramas cu un gust cam amar....am raspuns fff prost la tratament
Am avut punctia marti si din 6 foliculi au gasit doar 2 ovocite, din care doar unul a fost bun, in fine dupa 72 ore mi-au transferat doar un singur embrionas de 4 celule( cam lenes, dar bun, spunea dr Dascalescu ).
Sunt constienta si f realista ca sansele sunt minime , incerc sa am grija de el, dar de stat doar in pat nu pooooot,ma misc mereu prin casa, fara sa fac efort insa, ce-o fi , o fi...
Vreau sa-i transmit un pupic special lui Lachione care este o fata extraordinara, care m-a incurajat cand mi-a fost f greu si pe care am simtit-o f aproape de mine !
Nusy...iti tin pumnii, la tine sigur va fi bine !Imi pare rau ca ai trecut prin zile mai 'dureroase", eu nu simt absolut nimic, nici nu e de mirare, la cat de lenese au fost ovarele mele...
Antosit...iti tin pumnii sa vii cu o valoare mare la test !
Galuscuta...felicitari !!!!
Zouzounaki...imi pare rau m-am gandit la tine si eram sigura ca vei reusi, dar asta e viata ! Dumnezeu isi va intoarce fata si catre noi, cand va fi momentul !
AurelCris...am fost plecata in Bucuresti si unde am stat nu aveau net, mai vb !
Kitta...iti urez ca acest nou inceput sa fie cu noroc !Eu daca o ascultam pe Lachione si faceam din start 5-6 menogoane pe zi poate rezultatul ar fi fost altul ...In ultimele 3 zile mi-au marit doza insa era prea tarziu !
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi !!!
carry spune:
Aaa, si era o fata draguta in salon cu mine care facuse un FIV, desigur nereusit in luna aprilie, si acum , in luna mai, il facea pe al doilea, deci se poate in luna imediat urmatoare !
Bineinteles ca si eu ma gandeam sa ma si programez cat mai repede ptr urmatorul dar Florina nici nu a vrut sa discutam despre asta !
antosit spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI SARBATORITELOR/SARBATORITILOR DE AZI!
ZOUZOULE ce sa-ti mai zic....!
Carry ai incredere in sansa ta si cu ajutorul lui DD totul va fi bine!
Rubia sper din suflet sa vi sa ne spui ca ai macar o comoara mica in burtic!
Pusicilor ma gandesc la voi si sper ca nu mai sunteti asa gretosi!
Liana,Lachi,Kora,Moni...si toate toate va pupic!
Eu maine merg sa fac testul...!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"