FIV 119

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nusy eu habar nu am ce sfaturi sa iti dau, vroiam doar sa stiu cum te mai simti ... Esti mai bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

andrada.P te pup, eu sunt bine, m-am refacut surprinzator de repede si acum abia astept sa-l scot pe bb la aer in carucior
nusy stai cumintica in pat si totul va fi bine
sunt alaturi de voi toate si va tin pumnii stransi

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana, Boo,Gabiutzu: mi-a mai trecut putin fata de ieri, dar inca ma doare.Iar stomacul....ma innebuneste!Indigestie,nu gluma!Mananc paine prajita, iau No-spa,Scobutil si stau in pat.Deja ma simt fara vlaga de la atata stat in pat.Ieri am fost ,usor-usor, si am facut si progesteronul la Statia de salvare si am si votat( ca deh, " datoria civica" nu-mi dadea pace).Sper ca pana diseara sa ma mai lase.

Gabiutzu,cand vei scoate bebelul la plimbare,imi vei face si mie o vizita ? Eu va astept!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Rubia multa bafta azi sa iti reziste enbrionasii la decongelare si sa ai un et reusit!
Nusy ce descri tu am cam patit eu la primul fiv dar la mine a fost de la hiperstimulare.Tot ce am putut face a fost sa beau multe lichide (2,5-3 litri pe zi), nospa, scopantil si albus de ou. Nu prea avem ce face, sunt reactiile fiecareia la tratament, punctie....Pe mine m-au luat inainte de punctie si m-au tinut durerile cam o saptamana dupa et.Ce sa iti zic, odihna multa si rabdare ca vor trece!
Zouzoule nu mai zici nimic? Te pupic si iti tin pumnii maine la test.
Pusicilorva trimitx3 poate va mai trec greturile!

Eu sunt bine ma mai doare burtica doar din cand in cand, titi la fel iar mai nou am si o scurgere incolora de toata frumusetea,as putea sa jur ca sunt la ovulatie....testul de sange il fac marti si inca nu am facut nici un test de urina si nici nu cred ca voi face.Astept

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Rubia multa baftaa!!!
anto te pupp..
zuzuleee ce faci?
nusy treci in pat

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto: multumesc Iti tin pumnii marti!

Liana: am inteles,acum fug in pat! Oricum,ma simt mai bine...

Zouzou: mult noroc maine,la test! Trece,te rog, pe prima pagina informatiile privind cabinetul privat al d-nei dr.Dracea,pentru ca sunt fete care sunt interesate si nu sunt scrise nicaieri aceste informatii:

Dr.Laura Luana Dracea
Cabinet " GINERA"
Str.Intrarea Paharnicului, nr.27( zona Aviatorilor)
Tel.pt.programari: 0727.833.833

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Am revenit si eu fiindca pana acum am fost si plecata si nici vesti nu am avut. Vineri mi s-a dat schema la MNL care suna cam asa: pe 27.05 incep Diphe 1 fiola/zi timp de 10 zile, iar din data de 06.06 (adica chiar de ziua mea!) incep Menogon 5 fiole din start (asta cica ar fi doza maxima, daca nu raspund m-am halit!) si cu 1/2 Diphereline. Restul, cand fac ei monitorizarile, analizele de dinainte de stimulare, etc. nu va spui acum o sa va spui la momentul respectiv. Iar pana sa ajung la punctie mai e, mai intai sa vad cum evoluez pe parcurs.
KoraPoptu in final la cate Menogoane ai ajuns/zi si cate zile ai facut in total stimularea? La mine ar fi 9 zile de stimulare.
ZouzouniciLA MULTI ANI cu intarziere, dar am citit din urma. Iti doresc sa ai un cadou frumos chiar daca o sa vina mai tarziu dupa ziua ta. Cand e testul?
Ioanatugsparerea mea e sa astepti sa ovulezi pe partea care trebuie, ca vorba aia sunt sanse destul de reduse sa se intample si atunci cand totul e OK daramite cand mai stii ca pe partea resp. e o problema. Pt. minuni presteaza si tu la greu....
Fetelorin prima zi de analize + eco am un strainez pe capul meu si nu o sa poci sa ma sustrag sa ma duc la ora 9.00 la cabinet, asa incat m-am sfatuit cu sotul sa il iau dupa mine si sa ii spui adevarul (strainezului). Cred ca o sa inteleaga deoarece e bunic, iar eu nici mama inca.....Andradoasa ca vezi si tu cu ce stres incep si eu, pana la urma poate ca intr-adevar singura solutie este sa ne dam demisia. Eu una o sa iau o doza de nesimtire, dehja l-am rejectat pe unul care voia sa vina sa ma tarasca prin toata tara, spunnadu-i sec ca in iunie nu poci si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ciao!nusy, cred ca simptomele tale sunt de bine. eu cand am avut astfel de dureri, desi poate nu asa de puternice, si tulburari digestive, a fost de bine ( beta-hcg pozitiv ), chiar daca nu a fost sa fie pana la urma. asta s-a intamplat in 2 din 3 fiv-uri.la unul din ele nu am avut nici un simptom si beta-hcg a fost negativ.sigur ca nu e o regula general valabila, fiecare organism cu raspunsul lui, dar eu zic sa fii optimista, cred ca e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am avut un we mai incarcat. Vineri chef, ieri nunta, azi de abia ma mai tin pe picioare.
Zouzou, LA MULTI ANI! cu multe bucurii in viata, iar una dintre ele (zilele astea) sa fie un test cu valoare mare.
Bubuka, dr. Micu asa este, un pic necomunicativ. Eu am facut 2 FIV-uri la Cj dar cu alt dr. Dar daca-l intrebi ceva cu siguranta iti va raspunde. Ma mir ca nu ti-a zis de consultul genetic unde se face. Vezi ca acolo trebuie sa te programezi (cam peste vreo 2 saptamani), iar rezultatul il vei avea in vreo 15 zile. Daca ai nelamuriri poti sa ma intrebi linistita, ca acum cam stiu ce inseamna un FIV la CJ. Dar vezi ca in ultimul timp cam sunt reusite la Cj
nusy, durerile tale sunt prea puternice. Bea multe lichide si mananca albus de ou. Si cel mai important urmareste cat lichid elimini fata de cat bagi in tine. Cantareste-te sa nu iei prea mult in kg.
Anto, pentru mine e clar. Ai cel putin un puiut in burtica. Sa dea DD sa stea acolo 8 luni.
rubya, iti tin pumnii ca embrionasii tai sa reziste si la decongelat si la dezvoltat, Iar peste 9 luni sa le vedem mutritele.
Pussi, ce n-as da sa fiu in locul tau...

Monica

Mergi la inceput