FIV 119
Raspunsuri - Pagina 25
miruna79 spune:
IoanaTugs sigur ai sanse sa ovulezi si pe stanga cit despre optiunea ca trompa cealalta sa preia ovulul de pe ovarul celalalt nu prea cred (surse sigure).multa bafta.
Kora pop ce mai faci?sper sa reusesti la urmatorul FIV..
Va pup pe toate si va doresc reusita in cea ce v-ati propus.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
madalina28 spune:
Ioana eu am fost internata in spital mai de mult (la Giulesti)si in salon era internata o pacienta de-a dr Niculescu,cand a venit acesta la vizita i-a spus ca nu e problema dc ovuleaza numai pe ovarul unde nu e trompa buna ca se poate ramane si asa gravi.Nu stiu cat de adevarate sunt afirmatiile dr dar poate Doamne-Doamne te ajuta si vei ramane.
Venera
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
miruna79 spune:
Nusy merci frumos.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Anca Wish spune:
Nusy, bafta multa si te asteptam cu vesti bune!!!
Kora, distractie placuta la nunta. Te sun saptaman viitoare si ne intalnim.
Eu mi-am luat rezultatul analizelor din ziua a 3-a care suna cam asa:
Estradiol 32.67 f. foliculara 12.53-165.5
Prolactina 384.4; valori normale 127-637
FSH 6.25 f foliculara 3.5 - 12.5
LH 10.56 f. foliculara 2.4 - 12.6
Ma inscriu in valori normale, deci e de bine.
Pe 5 iunie am programare la Dr. Cocei. Abia astept!
O zi frumoasa tuturor!
nusy spune:
Liana, Pussi, Ioana, Kora,Miruna,Anca :
Venera: imi pare tare rau ca n-a fost sa fie...mult,mult noroc data viitoare!
Anca, felicitari pentru analize,ai FSH-ul foarte bun...LH-ul e un pic maricel( raportul LH/FSH trebuie sa fie < 1, la tine e >, dar medicul tau o sa-ti spuna daca e vreo problema, ca de obicei acest raport arata ovare micropolichistice, dar nu sunt neaparat o problema).
Fetelor,va rog din suflet raspundeti-mi si mie la o intrebare,daca stiti sau daca ati patit-o...ma doare de dimineata burta rau,rau de tot...nu ma pot da jos din pat! Cat stau in pat,nu simt nimic( adica nu e durere din-aia cu junghiuri,intepaturi,etc.).In schimb,daca ma misc ,daca incerc sa ma apas sau sa pun mana pe burta mor de durere.Si ma dor toate: uter,ovare,vezica urinara.Ma gandesc la fel de fel de prostii,ca apoi sa mi le alung din minte..ma gandesc la hiperstimulare,dar nu sunt balonata si nici nu am avut asa multi foliculi( doar 8 mari si cred ca cativa mai micuti)....ma gandesc la torsiune de ovar,dar am inteles ca aia se face imediat dupa punctie,iar eu de la punctie si pana acum ( a-5-a zi) nu am avut niciun pic de durere....ma gandesc la vreo infectie,inflamatie...dar n-am temperatura deloc si am avut ca tratament tetraciclina si medrol pana aseara..Offfff! Ma doare rau de tot! Si ,pe deasupra am facut si o indigestie si ma doare rau si stomacul,asa ca merg cocosata de durere prin casa...Am luat de dimineata deja 3 No-spa si 2 supozitoare Scopantil, m-a lasat insa foarte vag durerea...Ce parere aveti? Voi ati patit asa ceva,cele care ati facut FIV? Ca e si week-end si nu pot sa sun nicaieri sa intreb.Acum,cand stau pe scaun si scriu nu ma doare..doar cand ma ridic sa merg,deci cand contractez muschii, nenorocire!...
si astept ajutorul vostru!
Nusy
Ioanatugs spune:
Nusy draga, din pacate eu nu stiu cu ce pot sa te ajut, pentru ca nu am trecut printr-un FIV, ca sa stiu. Dar poate durerile aste sunt semn bun, stai mai mult in pat si nu face efort. Nu te mai gandi la torsiuni de ovar si alte probleme grave, pentru ca e putin probabil sa patesti asa ceva.
Miruna79 asa stiam si eu, ca nu prea se poate ca trompa stanga sa poata prelua ovocitul de pe dreapta si invers. Si eu sper sa ovuleze si stangul, abia astept ziua de luni, cand voi sti sigur cum stau.
Madalina28 cred ca de fapt nu poate sti nimeni sigur daca se poate intampla una ca asta. Poate ca dr. Niculescu a avut paciente care au ramas gravidute desi au avut ovulatie pe celalalt ovar si deaceea se bazeaza pe ideea asta. Dar astea sunt deja minuni si eu nu prea pot spera sa mi se intample. Si am observat ca eu ovulez mai mult pe celalat ovar unde trompa e obturata, asa ca nu stiu ce sa cred! I-ti multumesc pentru raspuns si incurajari iubita! Ce-ti mai face catelusul???
Liana30 stii parerea mea despre d-na Moisa, asa ca....
Kora-Pop multumesc pentru urari, niciodata nu e prea tarziu!Distractie placuta la nunta!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
rubia spune:
A sosit Ziua cea mare :maine am Cryo-ET sa vedem ce rezista
Eu momentam sunt ff calma,akum ca adineauri am avut o cadere de tensiune de nu ma mai puteam tine pe picioare.
Sper sa dorm la noapte bine si sa nu visez tot felul de chestii ciudate
Totusi parca prea "nesimtita" sunt ca parca nu fac eu Et nu prea m-am gandit la asta
Azi am facut curatenie,am pregatit totul sa nu mai fiu nevoita sa fac efort dupa.
Ioana eu stiu ca nu e posibil,hai sa-ti spun:odata cu mine la I FIV era o fata care avea ovar drept dar n-avea trompa dreapta,si n-avea ovarul stang dar avea trompa stanga(din cauza unor medici imbecili care le-au scos "din greseala")si incearca de ceva ani sa aiba un BB dar nu reusise nici atunci ,nu mai stiu nimic de ea,.sper ca sa-si implineasca visul
I s-a zis ca singura cale de a avea copii este FIV-ul
Monica-Elena spune:
gabid ce mai faci fata frumoasa? ce face mica printesa care e ditamai domnisorica acum?
(ptr cele care nu stiu gabid este mamica primul fivulet de pe acest forum)
madalina28 spune:
Rubia iti tin pumnii sa-ti reziste embrionasii si sa se lipeasca la mami lor 9 luni,nu te mai stresa ca nu face bine.Ce tratament de sustinere ai facut?
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ioanatugs spune:
Rubia multa bafta maine la ET, tin pumnii stransi! Ai dreptate e foarte putin probabil sa ramai insarcinata cand trompa e intr-o parte si ovarul in cealalta. Saraca fata, i-mi imaginez prin ce-a trecut cand a aflat ce i-au facut medicii din greseala.
Zouzounaki nu ai dat pe aici azi, am tot asteptat vesti de la tine. Cum te ami simti si cand faci testul???
Nusy cum te mai simti??
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html