FIV 119

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daca trecusi in pat nu o mai scot..ai de grija ca stii ca io vaz tot

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ZOUZOU!!! LA MULTI ANI!! SA PRIMESTI CADOUL CEL MAI FRUMOS PESTE CATEVA ZILE!! SI LA ANUL SA SARBATORESTI SCHIMBAND SCUTECE!!! Scuze pt. intarziere...

anto, nusytin pumnii sa fie cu ochisoriiiiiiii

noi suntem rau de tot...ca urmare nu ma simt bine...daca slabesc ceva luni ma interneaza pt. perfuziii! Asa ca bag cu forta sa le ramana si la Titi Mici ceva!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Iubitele, la mine nici de data asta n-a fost sa fie....... bhcg 1, 50.... Asta e, anul asta m-am lecuit de incercari...In primavara poate voi face in alta parte, dar pana la primavara mai e mult...... Incerc sa ma detasez de asta si sa gandesc numai si numai pozitiv. Va doresc numai vise implinite si burtici mari, dragele mele dragi, fara de care toate incercarile ar fi fost mai grele. Am sa urmaresc rezultatele voastre in continuare cu pumnii stransi si din cand in cand voi intra sa va salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Venera h...imi pare tare rau ...

Mergi la inceput

venera capuu sus..te pupppp..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Venera_h i-mi pare rau!
Pussi inceaca sa mananci ce-ti place mai mult!
Nusy asa ma gandeam si eu, sa vad luni cum stau si atunci sa iau o hotarare! Aveti grija de voi 4!
Liana30 am mai auzit pareri de genul asta, ca ar fi posibil ca trompa cealalta sa preia ovulul de pe ovarul celalalt, dar eu nu prea cred!! Prea multi medici sustin contrariul, asa ca nu ma bazez pe asta. Eu tot sper sa ovulez si pe stangul. Mi s-a mai intamplat sa ovuleze pe rand ambele ovare, pentru ca eu mereu am mai multi foliculi. Daca nu ar fi ovulat si celalat ovar atunci as fi plina de chisturi, iar eu nu am nici unul. Asa ca tot sunt in ceata pina luni, nu stiu ce sa fac!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Ioana ascultati inima..si fai ce'ti spune..multa baftaa..
apropoo e politica lui Moisa io de la ea stiu

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by Marush

Buna fetelor.
Nusty te felicit si iti tin pummnii mai departe.
Am si eu nelamuriri legate de perioada pregatirilor pentru FIV/ICSI. Eu am un loc de munca foarte solicitatnt si care imi ocupa f mult timp.
Fetelor care ati facut procedurile de fertilizare cum ati rezolvat cu serviciul in perioada tratamentului??Cam cat dureaza totul?
Pupici

In timpul tratamentului nu ai nevoie de concediu.Mergi si faci injectiile si atat.Organismul lucreaza singur in interior.Eu am luat concediu dupa FIV , 2 saptamani pana la Bhcg - periaoda in care am stat in pat cat am putut de mult.
Pentru mine cel mai greu a fost cu drumurile intre Bacau si Bucuresti...e atat de bine pt cele care sunt langa casa!

Va pup si va doresc sa reusiti toate!

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zouzou, Ioanatugs LA MULTI ANI fetelor si scuze pt intarziere!Va doresc din suflet sa deveniti mamici cat mai curand!DD sa va ajute!
Nusy mult succes,ai mari sanse sa reusesti,fii optimista ,eu iti tin pumnii!
Sunt alaturi de fetele in asteptare,dar si de cele care au esuat si va tin pumnii tuturor ca mai devreme sau mai tarziu fericirea de a fi mama sa o cunoasteti fiecare!
Am fost cu al meu sot la mare cateva zile si acum ma pregatesc sa ma duc sa votez si apoi la coafor,manichiura,pedichiura deoarece deseara mergem la o nunta,sunt relaxata si binedispusa ,iar saptamana viitoare ma voi duce la prima eco dupa FIV-ul esuat si abia astept sa vorbesc cu dr. T despre noul tratament pt urmatorul FIV.Cam atat despre mine...
Va pup pe toate si sper ca la urmatoarea intalnire sa fiu prezenta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput