Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 17

andreutza23 spune:
Ouaaaaaaaa
criss e insarcinata! acum mi-a zis lora pe net!
ce ma bucur pentru tine!
trebuie sa dai de baut!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

LoraG76 spune:
Deja avem 3 gravidutzeeee......se mareste "familia"! Adriana, de vineri pana azi...nu ti se pare cam mult?!
Edit: Aaaaa...scuze, Adriana, eu citisem initial vineri in loc de ieri...da' mai asteptam!
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Fetelor gata am facut testul.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
Felicitari!

Sa fie totul super bine 40 de saptamani!

Laura

Votati-i pe Rares si Bianca!

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

andreutza23 spune:
Imi pare rau ca nu am intrat ieri pe net dar nu prea am avut timp.
operatia noastra a fost super usoara, nu am vazut asa ceva. la 9. 15 am intrat in cllinica, la 9. 45 plecam, operati amandoi.
am stat ca la stoamtolog si nu am simtit decat intepaturile anesteziei locale. sotului meu i-a fost frica, eu chiar nu am avut nici o treaba.
ne-a costat cam 100 de euro de fiecare dar a meritat.
acum am un plasture mic si rotund si sotul meu la fel. pe care azi trebuie sa mi-l dau jos dar nu prea ma simt in stare. poate mai tarziu. oricum a fost fara sange, fara nimic. n-ati vazut asa ceva.
acum mai am emotii pana obtin rezultatul biopsiei, ceea ce va fi peste vreo 2 saptamani. dar avand in vedere ca arata f bine alunita mea sper sa fie bine.
azi stau acasa asa cum v-a spus si lora pentru ca am 2 zile de concediu si profit.am dormit pana la 11(sa nu dati cu pietre)
ma duc sa mananc!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

crissandrada spune:
Multumesc fetelor. Inca nu imi vine sa cred... Trebuia sa ma duc la doctor sa imi confirme.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Laura25 spune:
Dana le-am luat sandale si palarii. Nu am vrut sa le iau la fel, acelasi model, dar numai asa am gasit marimi sa le vina bine pe picor. Asa ca au amandoi acelasi tip de sandale, cum altfel decat pe roz si pe bleo .
Multumesc mult de urari. Tata e bine. Azi se da jos din pat, noaptea nu a fost asa de grea cum se asteapta, in sensul ca nu a avut dureri mari. A si mancat ... deci, e bine.
La noi la servici mereu se fac aluzii si comentarii de catre sef legat de utilizarea internetului, asa ca nu ma intind cu vorba. Imi cer scuze ca transmit numai mesje asa telegrafice si nu raspund la toata lumea.
De acasa nu ma lasa vizigotii, ca trec printr-o perioada tare uracioasa. Plang, tipa si au crize de nervi din orice. Sunt super obosita fizic si psihic. Nu stiu ce facem in we, dar eu vreau sa dorm si sa scap de grija copiilor macar pt 2-3 ore. Negociez cu socrela cand ajung acasa, poate iese ceva.
Nu stiu cand mai reusesc sa scriu, asa ca we placut!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

lunna27 spune:
Criss sa fie intr-un ceas bun,ma bucur f mult pt tine ca stiu cat ti-ai dorit acest lucru
Ana am stat azi in parc ca niciodata de pe la 10 si 20 pana pe la 12 si 15 min,noroc cu Adriana ca altfel nu puteam sa o scot de acolo Dar ce a avut Casandra de a dormit asa de rau?De cum am ajuns in parc,prima data de Casandra a intrebat
Andreutza bine ca s-a terminat cu bine,odihna placuta acasa Ati fost la clinica aia din centru cu albastru(nu mai stiu cum se num...)??
Mira ai sa recuperezi si tu la urmatorul bb Ai sa te saturi de parc,asta daca vei sta acasa
Ma duc sa o hranesc pe Ana si mai revin,azi trebuie sa bem
Dana

LoraG76 spune:
Eu nu mai pot de somn!!! Asa as pleca acasa!!!
Adriana, te anunt de pe acum ca a mea o sa faca teatru la doctor, asa ca e mai bine sa o lasam pe Lara prima...ca dupa Iustina nu cred ca isi mai doreste vreun copil sa intre in cabinet...
Si sa nu uit, vezi ca Petrovici le mai da la unii copii cate ceva dulce la sfarsit si stiu ca tu nu ii dai Larei. Depinde de zile, ca in altele le da cate o jucarioara sau carte, depinde ce are pe la cabilet.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Multumesc fetelor. Inca nu imi vine sa cred... Trebuia sa ma duc la doctor sa imi confirme.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
Cum adica deja te-ai dus la dr?Ai facut eco?Ca de obicei nu se vede nimic asa de repede

Dana