Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
Noi ne-am trezit mai tarziu azi, pe la 8. De catva timp , Lara doarme mai mult dim.

Criss, esti tare draguta. Eu zic sa mai astepti pana la 1 sapt. Apoi e sigur.
Si mie trebuia sa-mi vina ieri, eu sunt obisnuita cu intarzierile.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hihi..Adriana, Criss, poate va vad pe amandoua cu burtica...le urmati pe Ana si pe Iully cumva?!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Saluuut !

Ieri nu am intrat ca pe sotul meu l-a apucat 'harnicia' si a incercat alt Windows care bineinteles ca nu a fost pe masura asteptarilor. Deci nu am avut calc ieri toata ziua

Noi suntem ok, dar am vazut ca tot ati scris ceva ieri. Am fost si plecatzi de acasa prin vizite la prieteni

Si eu mai aveam probleme cu intarziatul din cand in cand, dar niciodata mai mult de 3 zile. Asta s-a intamplat de 2 ori cand am ramas insarcinata

Laura am citit ca l-a operat pe tatal tau. Ii doresc sanatate si sa-si revina cat mai repede.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana bine ai revenit,bine ca ati rezolvat problema si ca nu a fost altceva

Criss hai ca ne dai emotii,sper si eu sa fie o intarziere de 9 luni

Adriana
pai si asa iti doresti bb curand....glumesc,tu oricum ne-ai zis ca ai mai avut intarzieri Eu una as fi f stresata

Andreea ce faci,cum a fost ieri,da-ne vesti!

Laura sanatate tatalui tau si recuperare rapida!V-atui luat sandalute?

Lora ai fost sa-ti iei de incaltat,aaa sau parca ai zis ca a lucrat sotul

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Vine careva azi in parc??Ma bate gandul sa merg mai repede,pe la 10 ca sa nu se faca chiar f cald.

Dana

Mergi la inceput

Dana, am fost cu tot cu fiica-mea dupa mine si cu bona, era sa darame cateva coshmelii prin Unic, cateva tejghele din alea, cred ca deja e stressul vanzatoarelor de pe acolo...unele erau binevoitoare, i-au raspuns la fiecare intrebare a ei "tze-i asta?", altele se uitau chioras strigand: nu pune mana, nu e voie! Bineinteles ca n-am putut proba mai nimic, ca alergam dupa ea eu pe-o parte si bona pe alta...asa ca mi-am luat ce-am gasit prima data.....tare-s proasta, ca acum deja nu-mi mai plac...o pereche de saboti, eu am vrut pentru blugi, ceva mai comod si mai lat, ca stau incaltata o zi intreaga......sunt comozi, din piele, da' nu-mi plac...nici nu stiu de ce mi i-am luat...adica stiu, ca mi-e groaza sa mai caut inca o data, de aia...dar e bine ca-s comozi macar, merg pana la urma! Stiti si voi cum e cand cari plodul dupa tine...iei ce gasesti, numai sa scapi mai repede!
Andreea e bine, am vorbit aseara cu ea, dar are concediu medical si azi...cica e-n convalescenta......
Ana, bine ai revenit!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana as vrea sa vin azi in parc, dar nu voi ajunge ca fiimea a dormit super prost azi noapte si suntem totzi chiori de somn. Daca ma va inebuni cu 'pac, pac' va trebui sa ies

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna dimineata!

Adriana, cand eram in concediu dormeam pana la 10 cu fie-mea. 8 e totusi o ora matinala. Noi suntem mai somnoroase!

Laura, multa sanatate tatalui tau!

Dana, ce fain ca aveti timp de parc. Eu am un program tare aiurea si nu pot merge nini dim , nici seara! Poate in vacanta!

Lora, asa patesc si eu de cele mai multe ori!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Fetelor gata am facut testul.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Cristinaaaa!!!!!
Esti insarcinata???
waw!!
Felicitari!!!!
Bravo!
Sa fiti sanatosi!

Nu raspunzi la telefon? Te-ai dus la baut deja???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput