Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Scuze am vrut sa scriu ca TREBUIE sa ma duc la dr.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Criss felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Lora si Adriana sa aveti parte de o vizita la doctor fara incidente! L-am dus si eu pe Stefan odata la Petrovici cand era bolnav si l-a pus pe picioare. Cu ce nu am fost de acord din ce mi-a spus el a fost sa-i dau lapte praf pana la 2 ani, lucru pe care nu l-am facut.
S-a racit asa dintr-o data si eu sunt imbracata subtire...
Sunt foarte fericita, maine ma intalnesc cu o prietena foarte draga pe care nu am vazut-o de ceva timp!
V-am pupat, va doresc un wk placut!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ellinia, week-end placut si tie si distractie placuta cu prietena ta!
Laura, si tie week-end placut si somn usor!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

criss tu esti la servici sau acasa?i-ai spus sotului tau?

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Andreea sunt la servici. Initial am zis ca nu fac nici un test ca trebuie sa imi vina. Dar la servici m-am razgandit, ma-m dus si am luat un test si l-am facut imediat in baie la servici ca nu mai aveam rabdare. Mi-a aparut a 2-a liniuta imediat. l-am sunat pe sotul meu si i-am spus felicitari dar el era intr-o sedinta si nu prea intelegea de ce dar pana la urma s-a prins . Andradei inca nu i-am spus. Astept sa ma duc la dr si dupa aceea ii spun.

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

chiar ca ai fost nerabdatoare daca l-ai facut la servici. cred ca si andrada va fi f bucuroasa. am inteles ca avenit si sora ta aseara, dar stai linistita ca nu sspun nimic.

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Andreea stie si sora si mama mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Criss, felicitari! O sarcina usoara, fara probleme!
Chiar ca ai fost nerabdatoare - se vede ca esti fericita, daca toata lumea stie deja
Eu sunt mai secretoasa. Cu Lara am aflat la 7 sapt. ca sunt insarcinata. Iar la urm. planuiesc sa le spun celorlalti mai tarziu. Sa fie surpriza. Eu vreau ca urm. sa se nasca in aprilie-mai - asa ca mai am timp.

Lora, ce are Iustina azii?
Lara e si ea f. agitata ca s-a trezit tarziu si n-a adormit pana acum - poate adoarme in masina, daca nu s-ar putea sa faca si ea crize si sa-si dea in petec.

Laura, copilasi tai erau azi imbracati de vara. S-a conformat bona.
Sper sa reusesti sa te odihnesti cat iti doresti.

Adriana si Lara

Ellinia, un weekend cat mai frumos! Sper sa mai ai liber dim. si sa ne vedem iar in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am facut cateva mici modificari la listuta

Criss eu as zice sa nu te grabesti prea repede la dr,poate mai astepti macar 2 sapt,deoarece nu se prea vede nimic si te duci degeaba(banuiesc ca nu mai ai rabdare),Ana poate sa-ti confirme

Elinia we placut si revedere frumoasa cu prietena ta

Laura intelegem situatia,we placut si tie si sper sa apuci sa te odihnesti un pic!

Lora somn usor si tie Poate ne dai si tu vreo veste mai picanta,somnul asta nu-i a bun,ti-am mai zis eu

Dana

Mergi la inceput

Dana ai dreptate nu mai am rabdare dar am sa mai astept.
Oare e normal ca imi vine sa plang? Mi-am sunat sotul numai ca sa ii aud vocea. Am o stare cam aiurea. Imi vin in minte tot felul de ganduri si imi fac o mie de probleme....

Mergi la inceput