Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 19

LoraG76 spune:
Dana, daca nu te-oi fugari eu prin tot orasul, lasa, lasa!
N-am de gand, dom'le sa mai fac vreun bebeloi degraba. Lasa, intai sa ma bucur de-ai vostri!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
, Criss, ia vezi, ca pun parul si pe tine! Crezi ca daca esti insarcinata scapi? Nu, dom'le!!! Ce-s gandurile astea? Hm!!! Tre' sa fii vesela, fata, draga, bucura-te de astea 9 luni de liniste, ca dupa vine prapadu'...
!!! Valeu, acu' o sa ma fugariti voi pe mine!!!
Azi sunt pusa pe bataie! Hai, cine se pune cu mine?!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora ma gandeam ca poate fetele astea gravidute ti-au facut pofta de bb
Criss e normal sa fii asa de emotionata,iti dai seama ca va fi o schimbare majora in viata unei femei dar si in viata familiei,asa ca stai linistita,ai sa vezi ca va fi bine!
Dana

mira_m spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Oare e normal ca imi vine sa plang? Mi-am sunat sotul numai ca sa ii aud vocea. Am o stare cam aiurea. Imi vin in minte tot felul de ganduri si imi fac o mie de probleme....
Felicitari si o sarcina usoara ca fulgul!
In legatura cu starea ta, cred ca hormonii de sarcina isi spun cuvantul. E normal sa te gandesti la tot felul de lucruri, chiar daca esti la al doilea bb. Dar va trece si etapa asta cu siguranta!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami

AM T'EI ANI!!!!!!!!!

ana1980 spune:
Chiar, ce ati facut la dr?
Dana bantui pe aici?
Uite ca sunt si eu acasa la ora asta.
Maine trebuie sa mergem la vot....
Criss te inteleg perfect cu mersul la dr. Si eu as fi vrut sa ma duc imediat, dar ar trebui sa aiba macar o luna de la data conceptiei. Si de ce sa nu plangi? mai ales daca e de fericire?
Ana si
Casandra

ana1980 spune:
Ficamea recupereaza de noaptea trecuta....doarme deja.
Am gasit un subiect interesant despre ouale de prepelitza http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100441
Ce parere avetzi?
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ha ha ha v-ati scos!!!Poate va tine la noapte cu ochii-n tavan!!
Al meu cel mare s-a plicti de jucat asa ca am intrat eu o tira
N-am apucat sa citesc chiar tot de oualele astea,cica sunt tare sanatoase,a mea nici de gaina nu prea vrea