Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el..
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Unchiul meu este la spital, matusa mea mi-a spus ca si stomacul de fapt este afectat de cancer (metastaze), hemoragia probabil este de la stomac sau de la intestine. Vomita des sange...
Matusa mea (farmacista, de altfel, sora unchiului bolnav) a zis ca nu cred ca vor gasi suficient sange pentru a acoperi hemoragia, iar sangele pe care il primeste oricum nu face decat sa ii prelungeasca agonia...
Eu nu sunt langa unchiul meu acum, sunt chiar departe de el, ce aflu, aflu telefonic.
Medicul a spus ca el a facut tot ce se putea omeneste face in cazul lui. Am intrebat daca nu ar fi osolutie sa il deschida iarasi (operatie) si sa vada daca nu poate face ceva, insa am aflat ca nu
se poate face asta.
Nicoleta
Cristina_C spune:
Of, Nicoleta... imi pare rau de ce se intampla.
Numai ganduri bune pentru unchiul tau iar tie si familiei multa putere!
Nicoleta spune:
Vin cu vesti rele, cele mai rele. Unchiul meu a murit duminica.
Nu stiu ce sa mai spun...
Nicoleta
Crinutz spune:
Imi pare rau Nicoleta. Dzeu sa il odihneasca in pace! Cuvintele sunt de prisos acum, cu totii care am trecut prin asta stim cat e de greu. Dar tu sa fii tare si sa ii incurajezi pe cei de langa tine, sa le inspiri putere sa treaca peste aceasta pierdere. Curaj si mai scrie-ne.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
katty spune:
Condoleante, Nicoleta! Imi pare rau sa aud asta!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Sunt cu sufletul alaturi de tine! Multa putere si fii alaturi de familia lui!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Cum sa fac asta? Sa le dau putere? Ca ma simt eu insami slaba, eu inca nu imi pot inchipui sa ma duc la ai mei acasa, in Ramnic, si sa nu treaca unchiul pe la noi, imi aduc aminte de vocea lui cand ne saluta, de energia pe care o degaja, de dragul cu care iti asculta problemele si incerca sa ti le rezolve...
Imi aduc aminte (el nu avea copii) ca el mi-a explicat ce-i cu teoremele la geometrie, el ma plimba cu bicicleta, ca eram nepoata lui preferata, imi aduc aminte cat de mult isi iubea ciresii albi si rosiile din solar...
Am vrut sa plec de azi spre Ramnic, sa il iau pe Stefan si sa merg cu trenul (sotul meu este plecat, vine la noapte) si ma intrebam dar cine ne ia pe noi de la Buzau (acolo opreste rapidul, mergand spre Galati)? Si mi-am zis linistita: Lasa ca vine unchiu si ne ia ( de parca nu la inmormantarea lui mergeam...).
Cum sa trec peste incercarea asta?
Nicoleta
Giova spune:
Nicoleta imi pare rau pt. unchiul tau. Sincere condoleante!!!
Nasul meu are cancer la colon, metastaza la fica.
a apaurt azi la TVR1, un dr. Florin Bacanu de la spitalul "SF. Maria" din Buc., care cica are medicamentul pt. vindecarea cancerului si in metastaza.
Nasa mea nu a auzit toata emisinea decat la sf. si acum cautam innebuniti info despre acest dr.
Daca aveti voi ceva nr. de tel. de la acest spital, v-as fi recunoascatoare.
va multumesc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Nicoleta spune:
Imi pare rau dar nu stiu nimic despre acest medic. Daca aveti o speranta, oricat de mica, grabiti-va. Unchiul meu nu s-a grabit.
Eu vorbisem si la Favisan, imediat ce ar fi avaut tranzit, i s-ar fi recomandat un tratament naturist complex. Poate incercati si voi. Timpul este foarte pretios.
Nicoleta
alina023 spune:
Nicoleta, condoleante pentru pierderea suferita.
Acum am citit acest subiect si-mi pare tare rau pentru unchiul tau. Stiu si eu cum este sa pierzi persoane dragi. Imi pare rau caci stiu ca nimic nu te poate ajuta in astfel de momente. Singura mea incurajare pe care ti-o pot spune este ca timpul mai estompeaza durerea.
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Giova spune:
Nicoleta din pacate e cam tarziu si pt. nasul meu.
a vb. cu dr. respectiv si sperante mari nu-i da, caci medicametul asta se dadea la inceputul primei ture de citostatice. el e la a 3-a. atunci il dadea gratuit, acum l-ar costa 110 milione/luna, dar sansele sunt mici.
A incercat fel de fel de chestii naturiste....din pacate insa...cancerul nu prea iarta .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">