Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el..
Raspunsuri - Pagina 5
danielac spune:
Nicoleta, sincere condoleante!
sunt din ce in ce mai sigura ca boala asta grava, cancerul nu are sanse de supravietuire pe termen lung...
azi, e al doilea caz de care stiam si de care am aflat ca persoana bolnava s-a dus la ceruri!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
adriana spune:
Nicoleta, imi pare tare rau. Atat de repede..
Dumezeu sa-l odihneasca in pace
quote:
Originally posted by Giova
Nicoleta din pacate e cam tarziu si pt. nasul meu.
a vb. cu dr. respectiv si sperante mari nu-i da, caci medicametul asta se dadea la inceputul primei ture de citostatice. el e la a 3-a. atunci il dadea gratuit, acum l-ar costa 110 milione/luna, dar sansele sunt mici.
A incercat fel de fel de chestii naturiste....din pacate insa...cancerul nu prea iarta .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Giova, te rog da-mi si mie datele doctorului respectiv. Unde as putea sa-l gasesc, sau sa citesc ceva despre medicamentul lui?... Am un prieten cu cancer la plamani, descoperit de curand. A inceput si el citostaticele, poate nu e prea tarziu pentru el
Nicoleta spune:
L-am inmormantat pe unchiul meu ieri. A fost cumplit, el a fost profesor si au venit foarte multi oameni la inmormantare, au fost zeci de coroane... era un om bun. Inca nu-mi vine sa cred ca s-a dus. Este greu. Nu-mi inchipui ca ma voi duce la el acasa si nu ne va intampina... Tatal lui de 88 de ani, bunicul, era distrus, toata lumea era in stare de soc.
Nicoleta
Aveti grija de cei dragi si aveti grija si de voi, de sanatatea voastra.
corina costea spune:
Nicoleta sincere condoleante. Ma rog lui Dumnezeu sa va dea putere intregii familii sa treceti peste aceasta pierdere. Stiu cum este sa ai pe cineva drag sufletului tau si acum sa te simti pustiita si parasita. Dar mereu acele persoane vor veghea asupra noastra asa cum au facut si in viata.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca acolo sus in
ceruri.
Corina
Giova spune:
uite aici Adriana:
spitalul Sf. maria
bd. I. Mihalache, 37-39, sect. 1, Bucuresti.
Centrala:
021/222.35.50
021/222.35.51
021/222.35.52
021/222.35.19
Secretariat:
021/222.39.60
dr. Florin Bacanu, sectia medicina interna 1.
nasa mea nu stiu la ce nr. a sunat, a vb. cu asist. lui, si dr. a venit repede la telefon.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Nicoleta spune:
Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura... Mama mea se simte rau, este internata la Cardiologie, sper sa isi revina repede, se pare ca s-a destabilizat fiindca a donat sange pentru unchiul meu. Si fiind cardiaca nu ar fi trebuit.
Doamne-ajuta sa se sfarseasca toate problemele astea, vreau ca mama sa fie bine si sa isi revina cat mai repede.
Nicoleta
Giova spune:
of Nicoleta, pt. mama ta. sa se faca cat mai repede bine.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Crinutz spune:
Nicoleta, stai linistita va fi bine mama ta. Iti dai sema aprin cate a trecut si fiind cu inima nu i-a fost usor. Bine ca e sub observatie. Sa incerce si dansa sa se linisteasca si sa nu se streseze, stiu ca e greu in astfel de conditii, dar si sa se imbolnaveasca nu ajuta cu nimik. Stiu asta ca si eu trec prin stari de rau mai ales de cand a murit mama. dar incerc din rasputeri sa le depasesc uneori doar...Alteori pic pur si simplu. Si azi mi-a fost destul de rau. dar asta e trebuie sa facem fata.
sanatate mamei tale.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Nicoleta spune:
Da, mama ar face bine sa se linisteasca, alta sansa nu are daca vrea sa duca o viata de calitate catva timp de acum incolo, mai ales ca ar trebui sa se gandeasca si la noi, copiii ei. Eu acum nu o pot ajuta. Ca nu mai pot merge acasa, nu mai am cum. Sper sa isi revina repede.
Of, se tin lant.
Nicoleta