Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nicoleta multa sanatate unchiului tau! cum se mai simte azi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc pentru urari, astazi a fost transportat la Buzau pentru dializa, intr-o salvare mica si veche, a fost obositor pentru el, insa el este rezistent si isi doreste sa traiasca. Asa ca se va intoarce in aceeasi panarama de salvare, la Nehoiu... Sper sa se simta bine, miercuri se va repeta procedura, sa speram ca va fi o salvare mai buna.
Nicoleta

Nu stiu cand va incepe sa manance, sper din tot sufletul sa fie bine, il iubesc atat de mult incat... Ideea este ca medicul care l-a operat spera ca va fi bine, insa nu poate spune nimic pana nu incepe tranzitul intestinal, pana nu vin analizele, dupa aceea va incepe sa faca si radioterapie...

Doamne-ajuta!

Nicoleta

Mergi la inceput

Unchiul meu este bine, a inceput tranzitul intestinal.
Of, sper sa fie cu happy end.
Doamne ajuta.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sanatate multa ! Doamne ajuta !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Cand ne bucuram ca ii merge bine, incepuse sa si manance... li se parea ca a inceput tranzitul intestinal... Au inceput si durerile. Mi-a zis o matusa care sta de luni cu el ca a avut tensiunea 7, ca i-au facut un calmant comparabil cu morfina ca putere... Ce-o mai fi si asta, nu stiu, sper totusi sa se faca bine.
El trebuie sa faca dializa asta din 3 in 3 zile, pentru asta merge cu salvarea 140 km dus-intors...
Of, vai de noi si de el.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga Nicoleta imi pare sincer rau pentru voi si mai ales pentru unchiul tau.Uite iti zic ceva dar sa nu te superi pe mine , ati incercat sa vorbiti cu cei de la Cluj?Ei au mai multa experienta , un spital mare si nu duc lipsa de medicamente.
Multa sanatate si putere de a lupta!(e o lupta crunta si lunga)

Aida - mama de pisica mica .

Mergi la inceput

Am incercat sa il convingem pe el sa mearga la Cluj, insa l-a operat un medic la Nehoiu, el fiind la pensie acum, a lucrat la Fundeni, el l-a operat prima data, si tot el a fost de acord sa il opereze a treia oara (ceilalti, la Fundeni, nu au avut acest curaj).
Am aflat ieri ca la ultima operatie i-a taiat in 2 parti intestinul (cel gros, dar si cel subtire), ca era afectate si ficatul, si rinichii, si intestinul... si plamanii. Medicul il incurajeaza cat poate, dar ce sa zica si el altceva?
Unchiul are dureri, nu are un tranzit ok deocamdata... Of,nu e bine.
Ce sa fac pentru el?
Nicoleta

Mergi la inceput

Unchiul meu vomita sange foarte des, este intr-o stare rea de tot... Of, ce sa fac??? Ajutati-ma cu idei. Nimeni nu mai stie ce sa faca.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nicoleta
imi pare rau, sanatate multa unchiului. Sf. Nectarie sa-l ajute..
Curaj, incearca sa-l spovediti si sa-l impartasiti, face bine la sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Dar ce s-a inatamplat? Ca era ok dupa operatie? Nu v-au spus de unde e sangele asta? Poate are ceva varice esofagiene ca astea fac asa. Nu e normal sangele asta, aveti grija de o eventuala hemoragie interna. Sper ca e la spital.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput