Unchiul meu are cancer, vreau o minune pentru el..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Unchiul meu a fost azi la Bucureti, i s-a spus ca nu-l opereaza nimeni in starea in care este, la intestinul subtire nu are probleme, doar la cel gros, s-a dus la medicul care l-a operat initial, care acum opereaza la Nehoiu (Gaureanu parca). Avand semi-ocluzie intestinala, operatia este singura lui sansa, insa nu se stie daca va supravietui acesteia, ne-a mai ramas doar sa ne rugam pentru el, vineri il opereaza.
Toti ai lui sunt ingroziti. Nu stiu ce sa mai faca...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Intr-adevar ar trebui sa va rugati pt el. Sa dea Dzeu sa faca fata macar operatiei si dupa aia mai vedeti ce mai faceti. E o boala tare parsiva din pacate si care nu iarta. Nu vreau sa te sperii dar cel mai bine e sa fi pregatit pt lucruri mai putin placute.
Putere va doresc si sanatate! sa ne spui ce s-a intamplat.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Of, el este optimist, insa ce sa zic? Asteptam. MAi ales ca trebuie cel tarziu luni sa mearga la dializa, va fi transportat de la Nehoiu la Buzau pentru asta... vreo 70 de km, greu de strabatut... plus ca dus-intors... Sper sa reziste, face insa de 3 ori pe saptamana, sper sa aiba sange pentru el, altfel eu stiu ce va mai fi? Are o grupa rara, A2 negativ.
Sper sa ii ajuta Dumnezeu sa treaca prin aceasta incercare asa cum ne dorim cu totii, cei ai lui.
Nicoleta

Mergi la inceput

Unchiul meu se opereaza astazi. Doamne-ajuta!
Nicoleta

Mergi la inceput

Mumt, mult succesc, sa dea Dzeu sa fie bine. Ii tin pumnii si sa vii cu vesti bune.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt si eu cu gandul alaturi de voi!
Ne rugam ca unchiul tau sa se faca bine si sa treaca cu bine peste operatie!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si de unchiulmeu, sper din toata inima mea sa fie bine.
Nicoleta

Mergi la inceput

Unchiul meu a iesit din operatie, operatia a fost una grea, nu a reusit medicul sa faca tot ce si-a propus (sa il ajute sa scape de dializa, sa ii faca ureterele functionale), l-a taiat in mai multe locuri, intestinul gros era intr-un loc de marimea unui stomac din cauza obstructiei... Ce sa zic, asteptam cu sufletul la gura zilele care urmeaza, trebuie sa inceapa sa manance, sa se inzdraveneasca.
Nicoleta

Mergi la inceput

Am vorbit cu unchiul meu de 2 ori ieri, parea ca se simte bine, sper sa o tina tot asa.
Inca nu a inceput sa manance, are o sonda gastrica ce-i colecteaza lichidele din stomac (asa cica s-ar vindeca mai repede intestinele - taieturile).
Doamne-ajuta sa fie bine.
Va doresc multa sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

BNicoleta, ma bucur sa aud ca e bine. In sfarsit cineva se simte bine! Sa o tina tot asa. E normal sa nu manance inca. E mai bine cu perfuzii. sa ne mai spui ce face.
sanatate multa, multa!!!

Mergi la inceput