"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
Yeeees!
Noi acu' ne-am intors de la tara, va pove maine cum s-a manifestat Silvia, si ea crescuta in varf de bloc...
Dorulets, pupam Gepetutza bolnavioara, sa se faca repede bine...
Fetele ti-au dat sfaturi bune, nu mai stiu ce sa adaug. Silvia a avut o singura data diaree 3 zile si s-a deshidratat, dar fara voma, atunci am "bagat" si eu cu forta lichid de rehidratare de la farmacie, dar mai mult de 2 guri n-am reusit si am continuat cu apa minerala si si-a revenit. Apa minerala a fost singura ce a acceptat-o.
Sabina, bafta multa si drum bun!
Pup iu!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonsoir Iaca aparui si io de pe tarimuri hanseatice. Fusei la Hamburg cu inca doi romani si votaram, fara coada, doar cu vreo 4 nume inscrise inainte pe lista de votare. Cind iesii de-acolo, insa, erau cel putin vreo 30 de persoane, la coada.. !! Si a propos de ce zicea Rayu: imi adusei aminte iar de figura-ntepat-superioara a oficilialilor romani. Va dati seama, functionari publici si consulari onorifici, pe deasupra.....
Am citit si io declaratiile geoano-voiciste de pe hotnews si ...zau ca n-am comentarii!! Alminteri is curioasa cum o merge treaba de-acu' incolo!!
doru si teo, merita sa comand cartea aia, ori nu?? Ca din poze vaz si io ca-s doar povesti () si ma tem ca n-o sa gust genul!!!
Va pup!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Bonsoir
wow 78%, asta da scor. Citii si io razant spumele invinsilor, cel mai cretin mi se paru (ca de obicei) tot Voiculescu, zisa ca basescu nu mai indrazneasca sa se numeasca prsedintele 'romanilor' ca il votara doar 30%
Comunistu tot comunist, ce sa priceapa el ca aia de nu se prezentara sunt egali cu zero la faza asta, daca nu venira inseamna ca nu-i intereseaza politica si ca lasara pe altii sa decida in locul lor, asta e democratia ca ii place lui felix sau nu.
Pai fratilor, aia de la goteborg si hamburg or fi fost securisti d'ai lui Iliescu, auzii ca acilea alora cu pasaportu expirat le facura pe loc o hartie d'aia de calatorie ca sa poata vota.
Hai sa ma laud un pic cu www.mediafaxfoto.ro/photo_preview.php?photoId=2370978" target="_blank">autorul pozei. bine, recunosc, avuseram pile
teodora, merci de mesaj, raspunsei tot asa.
Maruca are o reputatie proasta printre toti cei ce l-au cunoscut sau s-au interesat despre viata lui Enescu, de curand a aparut o carte in franceza despre www.amazon.fr/Georges-Enesco-Alain-Cophignon/dp/221362321X" target="_blank">viata lui enescu si acolo autorul avanseaza niste afirmatii naucitoare (insa are surse), cum ca, ajunsi la paris fara bani, Maruca ii vindea partiturile ca sa-si poata asigura cele trebuitoare rangului ei de "printesa" , ba chiar i-ar fi vandut una din viori autoritatilor din romania comunista. Enescu, bolnav, era obligat sa continue concertele si lectiile de vioara desi ar fi vrut doar sa compuna, tot pentru a-i satisaface capriciile de sange albastru...Toate astea pentru ca in final ea sa il lase pe Pynx al ei sa moara singur iar azi fata lui bazu sa traiasca din drepturile de autor, ce nedreapta e viata uneori.
haha, m-a amuzat chestia cu frazele intortocheate si propozitiile fara predicat, pai asta nu e de la traducere, e de la ideile din capu marucai, si in franceza unele fraze sunt la fel de aiuristice. Cum iti spusei, pot sa-ti trimit ordinea capitolelor in original si un scurt rezumat la fiecare, in total manuscrisu face cam 800 de pagini insa dactilografiate (ca in anii 50) la 2 randuri.
Iar prefata e scrisa de contele Saint Aulaire, fost ambasador al frantei in ro.
Lilutza, ce sa zic, e interesant de aflat cum se petrec lucrurile in capu unei cocoane d'astea de crede ca e buricul pamantului si ca toti trebe sa-i fie recunoscatori doar pentru ca, vez doamne "s-a nascut" da' sa nu te astepti la marea literatura postbelica, daca n-ar fi fost vorba de 'lautar' nu ar fi publicat nimeni amintirile printesei megalomane
merci la toti de va gandirati la piticanie, dupamasa asta a mai vomitat doar odata si atuncea cred ca noi fuseram de vina ca am fortat-o saraca sa inghita hidratantu ala:(
Insa apa a baut si a mancat jumate de borcanas de morcovi cu cartof (ea a a vrut, s-a dus si l-a luat singura din dulap asa ca nu am inraznit sa o refuz de bucurie ca mananca ceva) iar seara a ciugulit niste tagliatelle albe, fara nimic. ah, basca niste covrigei si chipsuri, cred ca se lua dupa Sofia!:) In rest, nimic din ce-i preparai (supe, budinci, gris cu morcov) nu avu succes.
gata, mai viu io
Adela99 spune:
'neatza!
mahmuri?
io ma uit la tv la Sweet November cu Keanu - care in hawaina inseamna "cool breeze over the mountains"
doruletz spune:
io-s p'aci da ma pun la curent cu actualitatile pana nu se trezeste piticania si incepe iar munca de lamurire sa inghita ceva ...
vazurati pe goriloiu Bokito care facu o plimbare prin amsterdam? muhahahah, cica se duse si la restaurant, cum o fi sa te trezesti un astfel de invitat la masa ??
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by lilanda
doru si teo, merita sa comand cartea aia, ori nu?? Ca din poze vaz si io ca-s doar povesti () si ma tem ca n-o sa gust genul!!!
eu nu regret ca am luat-o. e interesant si modul in care oglindeste epoca respectiva, si cel in care gandeste (pentru care ar fi necesare repetate avertismente, daca ar scrie pe DC).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lilanda spune:
Bonsoir...
Io fusei iar cu gradina ...si, evident, tot n-o terminaram :-)) In momente de-astea imi doresc doar un balcon, parol!
doru, imi pare bine sa aud vesti bune despre Alexandra. Sper ca-i Ok acum ...si-mi placu poza de la Ambasada :-))
Hai ca aproape ma convinserati sa comand povestea... (btw...tocmai ce citesc ultimul roman al Monicai Ali, "Alentejo Blue" si nu pot sa-l las din mina...are un stil super tipa; o engleza sensibila, expresiva...e cu adevarat talentata!! )
Acu' ma uitam pe noutatile de la Cannes, si cica www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2007/05/20/173853.htm" target="_blank">Polanski, tocmai ce s-a enervat pe ziaristi ca nu gindesc, drept pentru care a parasit o conferinta de presa de pe-acolo...is curioasa acu' sa vaz ce gindesc ziaristii...despre el, evident :-)
Noh...si miine incepe iar o saptamina...io deja astept weekendul viitor, ca iar e lung (lunea viitoare is Rusaliile si e liber ) Va pup.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
Adela, ce m-a impresionat filmul ala...
Rayu, sa ne traiesti! Sa bem iar...
doruletz, ce bine le zici tu citeodata.. Asta apropo de ce scrisesi la un subiect de pe la generale Tin pumnii Alexandrei sa se refaca repede!