"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 9
mara03 spune:
quote:
in afara de Rayu mai e cineva?
nu mai e nimeni activ, ma gandeam la lena, de asta am folosit pluralul.
Sabina spune:
mai e si iileana:)
La multi ani Ileana, Rayu si lena (sper ca mai citeste )
va urezsaptamananemaipomenita, eu am intrat la liniedreapta.
ma intorc luni pe 28, si plec miercuri 23.
sa fiti cuminti!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lilanda spune:
La Multi Ani de onomastici...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
Multumesc ptr urare.
Rayu, sa traiesti! sa fii fericita alaturi de cei dragi.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Adela99 spune:
Elenelor, vazute si nevazute
io ramasei acasa - pierdui un curs de doua zile in marketing la un hotel de toata frumusutea din motiv de aceeasi gastro ca si Alexandra si fimiu de la care o luai
mara03 spune:
iileana, scuze. la multi ani si tie!
adela, insanatosire grabnica si tie si lu' baietu' frumuselu'.
Rayuela spune:
dragutilor,multumesc de urari!!Bine ca le avem cu cele sfinte prin poiana,ca eu am uitat complet ca e ziua mea!Noroc cu Dacu!Sa va zic ce mi-a dat de ziua mea?Mi-a dat voie sa fumez in masina,ca altfel nu ma lasa
Apropos de faza asta,mi-am adus aminte de tatalurayu,care intr-un acces de tandretze,i-a zis lu mama de ziua ei:
"Anishor,ce vreí sa-ti iau de ziua ta?Eu m-am gindit sa-ti iau niste lovele din posheta:))"
Sa sarbatorim!
mihaela_s spune:
Rayu, Iileana si Lena!!!!!
Bem triplu azi, da?
Adeluts, ai plans putin la film? Eu l-am vazut de vreo 3 ori si de fiecare data au baut soriceii...
Sanatate multa!
Cum va spuneam, la tara a fost fain de tot...cainele "parea inteligent", vacutele au fost "tare dragute" si plimbarea de pe dealuri a fost "ceva deosebit". Am citat din vorbele Silviei desigur :). Nu va mai spun ce urlete erau la vederea fiecarei muste, apoi era de ajuns doar sa le auda cum bazaie...
Am pus si cateva poze...enjoy!
Pup iu!
Mihaela si fetele mele