"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Multi ani Elenelor !!!

v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by lilanda
tocmai ce citesc ultimul roman al Monicai Ali, "Alentejo Blue" si nu pot sa-l las din mina...are un stil super tipa; o engleza sensibila, expresiva...e cu adevarat talentata!!

Si mie imi place Monica Ali, in Ro i s-a publicat doar "Brick Lane", abia astept sa apara si cartea asta. Da te rog niste detalii despre ea, aici sau la "clubul cititoarelor".

La multi ani tuturor Elenelor si o dedicatie pentru mamarayu- cel mai frumos cantec cu www.youtube.com/watch?v=0t60Xk-agqE" target="_blank">Elena pe care il stiu. :-)

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
Cum va spuneam, la tara a fost fain de tot...cainele "parea inteligent", vacutele au fost "tare dragute" si plimbarea de pe dealuri a fost "ceva deosebit". Am citat din vorbele Silviei desigur :). Nu va mai spun ce urlete erau la vederea fiecarei muste, apoi era de ajuns doar sa le auda cum bazaie...
Am pus si cateva poze...enjoy!

asaaa ...deci nu pot vedea pozele de la tara, ca bucketul merge greu si...cum adica ccc "ciinele parea inteligent"?? (btw...noaptea trecuta o fost pe-aci un fel de furtuna. A fulgerat, a tunat, dar fara ploaie...Ilie, ca speriat de bombe, a inceput sa sara pe clanta usii de la dormitor, drept pentru care , pe la doua de noapte, l-am primit in patul conjugal, unde musiu' s-a protapit taman intre mine si Niels, si o adormit brusc. Faza e ca dupa vreo 5 minute a inceput sa sfoarie, sa plescaie, sa se-mpinga cu fundu-n mine ...asa ca atunci cind s-au oprit tunetele, l-am invitat frumos afar'.)

Rayu, generos Dacu', mai!!!...asta prin comparatie cu socru'!!! :-))
Adeluctza, halal!! Sa stai tu pe buda in loc de cursu' ala de marketing???!! Multa sanatate ... tie si cupilului frumos!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutz, de ce nu ne spui ca o convertirati pe mica sirena

... si alte www.kvp.se/nyheter/1.687050/1.687050?img=4" target="_blank">deghizari :-)

edit: poza di primul link e din 2004, asta e de www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1073949,00.html" target="_blank">ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ah, iar e chef, hai noroc, la multi ani rayu, iileana si care mai sunteti cu numele asta de "imperatrice"
iar tata lu rayu rulz

oaaa, adelucci, da' ce avusera maica cu biata sirena, de ce ii pusera cearsafu in cap?? Sanatate multa, imi pare rau ca luasi si tu boala, las ca trece in 5 zile! az a scapat si gepetuta, a mancat iar ca o purcica!

mihaela, io vazui pozele, sunt superbe!imi placura alea cu contrastul verde si roz

Lilutza, trebuia sa iesiti voi afara, de ce scoserati bietu catel cand dormea asa bine? auz, nu mai deschizi si tu YM ala?

Daaa, pegasis, uite ca n-avusei chef de lucru az si ma apucai sa fac politica damboviteana ca tot aveam antrenament de la frantzuzi Nu ma mai uitai p'acolo ca nici nu mai stiu pe unde scrisei, sunt vreo 10 subiecte pe aceeasi tema, cu aceeasi protagonisti si aceleasi "argumente", e dialogul surzilor, e fapt timp pierdut degeaba.
Acu dupa zilele astea io am ajuns si mai mult la concluzia ca in romania lipseste crunt educatia civica si politica. Din pacate nimeni n-a avut interesul s-o faca pâna acum, de ce oare? Lumea nu stie ce-i aia democratie, ce semnificatie are majoritatea, prezenta la vot, care e diferenta intre vot in alb si absenteism , ce e aia demisie etc. Io sunt de parere ca ar trebui sa se delivreze carti de alegator pe baza unui mic examen, ca la testu de carnet de sofer. examen cu intrebari simple de genul celor de mai sus, plus ce e stanga, dreapta, extremistii, ce e ala parlament, care sunt institutiile statului si care e relatia intre ele, d'astea usoare. Oricum s-ar prezenta la examen doar aia interesati si ar vota macar cu un minim de informare.
Nu stiu fratilor ce se intampla, acu 17 ani aveam scuza ca am fost tinuti in bezna de comunism si d'aia votaram cu picioarele in 90-92, acuma se pare ca ne-au spalat pe creier cu televiziunile si jurnalismul de doi bani, cu stirile de la ora 5, telerealitatile stupide, emisiunile de nivel 0 barat, basca niscai fanatism religios. Daca iri si moni isi afiseaza chilotii de zeci de mii de € la tv ni se pare ca un presedinte trebe ales dupa cravata pe care o poarta sau dupa faptul ca stie sau nu sa danseze vals.
Io zic ca romania are probleme mult mai grave decat sa ne zgâim cu totii la budigaii presedintelui, sa numaram cate suluri de hartie igienica isi cumpara si cum isi alinta nevasta in pat. Nu zic ca nu e interesant de stiutinsa nu acum, acu suntem ca babele alea care se piaptana la oglinda da' scroafa e moarta in cotet.

Cand in romania se va trai decent dintr-un salariu de muncitor, cand nu vor mai fi burdihane corupte si analfabete care se voteaza singuri in parlament, cand mogulii patricieni isi vor face afacerile cinstit, cand n-o sa mai avem cea mai mare rata de mortalitate infantila si cea mai scazuta speranta de viata din europa, cand n-o sa mai deschidem usa cu capu cand mergem la doctor atuncea sa ne ocupam si de vocabularul si de chilotii presedintelui, deocamdata altele trebuie sa fie prioritatile.
Si da, daca vad ca unul incearca sa ne scape de corupti (coruptie pe care io o consider drept cea mai mare problema a romaniei, incomparabila cu expresiile basesciene), chiar daca sunt 1% sanse sa reuseasca: io il votez!
Iar atunci cand/daca si-o termina treaba si romania o sa devina o tara cat de cat normala, o sa-l critic si o sa protestez si o sa-i cer demisia si daca se intampla sa o insulte pe nevasta-sa in patu conjugal darmite un simplu cetatean (ca ziarista nu se poate numi individa)! (Asta numai in cazu in care nu intra felix la puscarie si nu dispar antenele, ca sa mai poata argatii lui sa ma tina la curent si cu trasu' apei prezidentiale Dealtfel nici acu nu pot sa dorm de grija, oare o fi fost basescu la azi? de cate ori? gata, am plecat, ma duc sa deschid antenele sa aflu)
mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

buna ziua :-))
Gata, am reusit sa vaz si pozele de la tara si sint absolut minunate
ahhh...pai Mica Sirena e frecvent deghizata si vopsita asta daca nu i se taie capu'!!! Frumos a fost in 2004 cind purta esarfa de Miss Turcia-n UE; atunci fu salvata de niste turisti japonezi Cind sa vaza si ei Mica Sirena, ia-o de unde nu-i...nici ochii nu i se mai zareaau. Ei au dat telefon la autoritati, sa vina s-o dezbrace iar!!!
Teo, ma duc sa scriu impresii la club

Imi placu www.hotnews.ro/articol_73409-Esecul-consultantilor-politici-de-Sorin-Ionita.htm" target="_blank">opinia asta....in sensul c-acu'mi egzplic increderea sinucigasa a lui Geoana and Co.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

doruletz, ne-ntinseram ca pelteaua in galosii lu' nenea Caragiale pe la subiectele alea. Nu se-ntelege om cu persoana p'acolo. Cea mai draguta a fost o membra a forumului care pe la pagina 17 asa intreaba "da' ce-i aia vot uninominal si ce presupune el?" Asa c-am deschis subiect, da' parca vad c-o sa-l umple de respect si p'asta...

Ileana, chiar daca-i cu intirziere, La Multi Ani! , sa fii sanatoasa si tu si familionul. (pe cuvint ca nu m-am gindit ca Ilenele se serbeaza... )

mihaela, e o scumpa Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hihih carmen, asa e, unii nu pot sa se impace cu realitatea:)
vazui prin ziare ca argatii voiculestilor, vanturilor si care mai sunt p'acolo sunt hotarati sa continue scandalul, cica sa-l boicoteze presa pe Base, muhahahahaha, pai si ei ce mai mananca? base le face 90% din audienta, il hatuiesc ca pe caini si cica n-o sa mai scrie nimic despre el, fratilor astia chiar ne iau drept tampiti.
Io chiar as vrea sa-l suspende, cu mare placere as mai vota odata NU, ba chiar cred ca de data asta ar face 100%. acu chiar sunt convinsa ca le le e lor frica tare de ceva daca s-a ridicat toata haita

gata, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ce liniste in poiana!Ia sa va dau eu un subiect de forfecat,ca sint plina de draci.
Problema mea e la servici.La servici,am 3 colege.Una de vreo 50 de ani,tare draguta si buna profesionista,cu bun simt si amabila.Celelalte doo,acolo e buba.Sint tinerele,una e "barnskötare" adica un fel de ingrijitor de copii,cealalta e in bucatarie si mai da si cu matura,din cind in cind,desi ar trebui zilnic.Dar nu asta e problema.Problema e ca cele doo,care sint foarte bune prietene,fac legea ,taie si spinzura.Eu si colega mai in virsta avem,ca sa zic asa ,mai multa "putere" ,adica noi ar trebui sa planificam,sa organizam,etc,dar nu sintem lasate de aceste doo...pi...(ma scuzati de limbaj,hai ca zic in suedeza,cele doua "fittor":)
Si nici macar asta nu m-ar deranja,dar ma irita teribil faptul ca birfesc copii,le birfesc hainele,se uita la eticheta si daca unul are tricou de 500 de coroane,e lugulugu,pupat in fund,daca unul e mai amarit,il trateaza oribil.Unii copii sint pur si simplu terorizati psihic de fiintele astea oribile.
Am avut o discutie cu sefa noastra(eu si colega mai in virsta)i-am povestit,am incercat si cu ele sa avem o discutie,dar e imposibil,sint genul de oameni care au intotdeauna dreptate.Si rele nene...sint rele ,negre la suflet!Vorba colegei mele,sint oameni care "gottar sig i andras olycka",adica oameni care se tavalesc de placere cind il vad pe altul la pamint!
Si de mine s-au luat de citeva ori,dar atunci eram angajata temporar si m-am gindit ca mai bine imi tin gura,dar acum sint angajata definitiv,deci as putea sa le pleznesc un pic:)Problema e ca sint prea bine crescuta si urasc scandalurile,urasc senzatia aia sa ma duc la munca si sa-mi vina sa vomit ca o sa le vad mutrele acre:(
Nu stiu ce sa fac!Sefa noastra a inteles problema ,dar ne tot baga la discutii si sedinte si invirtit in juru cozii,ca sa fim ,vezi doamne,"politically corect".
Daca as avea copilu la gradinita asta unde lucrez eu,cred ca as turba de neliniste.Ma gindesc si la amaritii astia de parinti,ca nu au habar unde isi lasa copii:((Singurul lucru cu care ma lupt zilnic este sa-i protejez pe copii care sint in vizorul acestor bestii!
Nu e vorba de bataie,evident,ci de o tortura psihica...nu stiu cum sa va explic...of!!
Ce sa fac,cum sa fac??
Parintilor nu le pot spune,m-am gindit!Colega mea mai in virsta gindeste ca mine,insa este lasa si nu ar putea face fata unui conflict de proportii.Sefa o scalda si spera ca o rezolvam noi.Parintii nu stiu nimic,dimpotriva,au impresia ca astea sint ingerasi,ca isi deseneaza un zimbet lat cind apar sa-si ia copii.
Am inceput sa si visez noaptea ,ma enerveaza teribil situatia!
Ca sa nu mai zic ca nu pierd nici un prilej sa ne arate(si mie si colegei) ,finutz,ca sintem incompetente.Nu in fata,dar destul de sugestiv ca sa ne prindem!
Si sa nu uit:marea majoritate a timpului,zac amindoua in canapea si barfesc,fie copii,fie chestii private.Cind apare sefa noastra in vizita,sint harnice nevoie mare.E imposibil de demonstrat ca sint infecte!
Solutii?Sfaturi?
Pliz!
OF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

salutari de la extrema din madrid

http://picasaweb.google.ch/ana.maria.popa/PUBLIC/photo#5068132203253070850

Mergi la inceput