"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

filmati-le pe ascuns! faceti sedinta cu parintii si aratati filmele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

exact ca liris ma gindeam si eu.
sau macar inregistrati-le.
plasati un mp3 in canapeaua pe care isi fac veacul.
banui ca e ilegal, dar ar merge macar la intimidare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dragelor,nu merge:(Nu avem voie:(
Eu nu stiu cum sa fac sa le pun la punct,pentru ca sint obraznice si tupeiste si sincera sa fiu mi-e sila sa intru intr-un conflict cu ele:(
Sint oameni rai ,pur si simplu,si nu stiu cum se procedeaza cu astfel de oameni.Pe mine ma blocheaza de fiecare data cind sint pusa in fata acestui tip de fiinte,pentru ca intotdeauna am fost amabila si respectuoasa cu toti cei din jur,si cind ma lovesc de asa ceva,imi paralizeaza toate reactiile:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Din pacate la aceeasi metoda m-am gandit si eu...filmatul pe ascuns...alta idee n-am, si eu sunt la fel Rayu, iar cand dau de astfel de fiinte le ignor, insa in cazul tau e cam greu...:(.
Ooooffff, saracii micuti...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, da' cit de mici sint cupiii??? Ca ma gindesc ca puteti, tu si colega ta, sa-i angajati intr-o activitate de asta "desenati-o pe duamna Mitza", sa vedeti cam cum le exprima ei pe duamne sau cam ce parere au despre ele...cred ca astea ar putea fi semnale de alarma pentru sefa si parinti!!!...asta cu filmatul, ce daca nu e voie??? Ia igzemplu de la ziaristii romani....ehhh :-)

In alta ordine de idei, sa va povestesc cum schimba danejii sistemul de dat note in invatamint. Poate unii dintre voi stiu ca pe-acilea se dadeau, pin'acu, note de la 0 la 13, din care lispeau 12 si cre'ca 3. Acu' ccc cujetara danejii adinc si le-a iesit ca, de la anul, sa aplice sistemul septimal (adica 7 note!!!), dupa cum urmeaza: -3, 0, 2, 4,7,10 si 12 ...io ma duc sa joc la 6 din 49!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu, io nu stiu care e organizarea intr-o scoala deci ma cam hazardez sa dau sfaturi.
Sigur ca filmatul e primu lucrul care vine in minte dar si aci e strict interzis sa filmezi angajatii fara stirea lor si cred ca atat iti mai lipseste sa faci tu ceva ilegal.( sau vorba lilutzei, filmeaza-le si trimite la antenele romanesti, spune-le ca-s rudele lu basescu sa vezi ce "urla presa internationala")

Io cred ca in primul rand as incerca sa anunt ierarhia in scris (directoarea si in copie pe superiorul ei, nu stiu daca e posibil) , prin mail sau prin posta, sa spun neregulile observate, abuzurile fata de copii etc. In cazuri d'astea cu scrisul obtii mult mai mare efect decat cu 'oralul', plus ca daca vreodata abuzurile lor se vor afla, tu nu vei fi responsabilizata caci ai dovada ca ai avertizat din timp.

Apoi ma gandesc ca daca directoarea nu va ia in seama pe voi, de parinti ar trebui sa tina cont deci n-ar strica niste plangeri din partea parintilor. Tu nu le poti spune, dar copiii? Aia care sunt terorizati nu zic chiar nimic acasa?

Io as mai incerca sa-i sar in aparare copilului cand as fi de fata la vreo scena pe care i-o fac cu madamele, chiar cu copilul de fata. In felul asta poate ca va spune acasa si poate isi vor da seama parintii ca ceva nu e in regula daca spune ca "doamnele s-au certat din cauza lui la scoala". Poate ca nu e prea pedagogic (aci nu ma pricep) dar e spre binele lor.

Desi inteleg faptul ca detesti atmosfera tensionata (si io prefer sa las de la mine ) in situatii din astea nu ti se apreciaza calmul si bunatatea ci esti pur si simplu luat de fraier si considerat bun de calcat in picioare. D'aia ar trebui sa reactionezi la orice magarie pe care o auzi de la ele, sa nu lasi sa treaca ne-sanctionata nici o urma de acuzatie de incompetenta, sa faci chiar tu observatii de genul asta cand le mai vezi la stand degeaba barfa, chiar daca duce la conflict. de fapt, ce pierzi, nici acum nu te duci cu placere la serviciu deci mai rau de atat nu poate sa fie.
Nu ai alta solutie decat sa pleci d'acolo sau sa te bati cu armele lor mai ales ca ai si avantajul functiei superioare.
Nu stiu ce sa mai zic, nu e o situatie prea placuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

aus', Rayu?
da' ceva forumuri in care sa se dezbata problemele astea nu aveti in suiedia? io nu inteleg limba, ca as cauta (si as gasi! )
acilea, de exemplu, exista pe site-ul unui (oricarui?) colegiu, posibilitatea sa se acorde calificative profesorilor, sa ii caracterizeze orice student. si uite asa, si in functie de asta, noii studenti isi aleg profesorii pentru quartul urmator de studiu - in cazul in care is mai multi la aceeasi specialitate.

sau fa-ti un blog, in myspace sau whatever si scrie acolo. cere adresele de mail ale parintilor si da-le link-ul. e ilegal sa iti exprimi opinia pe internet? ai putea fi trasa la raspundere pentru asta?

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lilutzo, fii pe pace, mai e putin si descopera si danezii sistemul binar...

0101

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

rayu, si io zic ca si doruletz. ia atitudine. si tu si colega. de fiecare data. vorbeste din nou cu sefa, apoi cu directoarea, daca e necesar in scris. ridica problema la o sedinta. nu numai la cea de grup ci si la cele mai mari. fara sa te enervezi, daca reusesti. nu fi suedeza :-) cu teama de conflicte.

lilutz, care-i logica in sistemul asta, sau alalalt?

arboriq, esti scumpa la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

arborique, minunata ideea cu blogul .
Rayu, io zic dezbina si cucereste... Alege un copilas dintre cei nevoiti sa sufere in fiecare zi de pe urma celor doua (vezi sa aiba si o virsta la care sa poata povesti una-alta p'acas') si incearca sa-l atragi de partea ta in ideea ca va povesti acasa. Explica-i pe intelesul lui ca se poate si altfel, ca cele doua n-au dreptate cind spun sau fac ceva... Copiii sint foarte eficienti in a-i "turna" pe adulti, mai ales cind acestia se cearta din cauza lor. Ii face sa se simta foarte importanti... Pasul cel mai greu e pina cind atragi un parinte in chestia asta, dupa aia vor veni unul cite unul pt ca e mult mai eficienta comunicarea intre parinti decit intre educatori si parinti.

Iti tin pumnii si sa ai multa rabdare.

Fetele din Bucuresti cu copii indragostiti de dinozauri -- in perioada 24 mai-24 iulie 2007, la Bucuresti Mall s-a deschis DINO PARC -- o expozitie unica in Romania, 22 de dinozauri in marime naturala.

Mergi la inceput