"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
chiar daca il copiez identic ce=o fi??
stati ca am reusit cu IE:)
bluzita din aia in patrate mi-a adus sorela mea,deci sunt aceleasi hainute peste tot, merci mult, o sa fac la mami meu comanda:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
. multam fain:)
da, exact prima bluzita e si la mine in garderoba:)
da pe tipa aia sta mai misto
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
www.hotnews.ro/articol_73174-Basescu-confirmat-presedinte-cu-78-1.htm" target="_blank"> primele estimari
nenea basescu nu zice nimic de prezenta la vot, deci...
Pegasis spune:
doruletzu, ce face Alexandra? Ma gindesc numai la voi... Offf... Mi-e o mila de ea, cind spui ca nici sa mearga nu mai are putere... sufletel mic . Sfaturi n-am, ca noi n-am patit asa ceva. Va tin pumnii!
Rayu, io-s sceptica si pesimista de felul meu. Scrisei si la alt subiect, pina nu vaz negru pe alb de la CC ca Base se intoarce nu ma bucur. Da' voi nu trebuie sa va luati dupa mine.
Sabina spune:
si eu repet ce-am scris in alta parte...oare daca ar exista vreo umbra de indoiala...n-ar specula-o geoana si tariceanu and Co in discursurile lor??
Pegasis spune:
Sabinelu, eu cred ca nu pot face nici o referire la chestia asta acum. Nu da bine deloc. Dar peste 2-3 zile, cind se linisteste euforia si parlamentarii se intorc la munca, vor decide ce se va intimpla in continuare, daca CC invalideaza referendumul pe motiv de neprezentare a 50% + 1 din populatia cu drept de vot...
buli spune:
pe mine ma lamuri maman
cica de la curtea constitutionala venira indicatii sa se ia decizia cu 50% +1 din nr. votantilor
asa ca beau si eu si ma scuz pt. dezinformare
ecsz: treaba cu prezenta la urne e in coada de peste inca
mai citii pe ici pe colo. asa ca zic si eu ca si Carmen