"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 6
buli spune:
subtire prezenta la referendum fratilor
Rayu, normal ca nu v-au lasat, doar e convenabil pt. ei sa voteze sub 50% pt. ca asa, chiar daca e in favoarea lui Base nu va fi valabil :(
poate se mobilizeaza lumea mai spre seara, insa putina lume stie smecheria cu prezenta la vot. da, ai dreptate sabina, pusesem si eu un link chiar aici
buli spune:
opa....
o veste buna azi: am vazut va vikinga si-a redeschis contul
welcome!!!
ma tem ca vor invinge ei. pe motiv de neprezentare 50%. desi io ma tot uit pe geam si spre deosebire de dimineata, lumea se tot duce la votat. (am vedere directa spre o scoala unde sint 4 sectii de votare)
Sabina spune:
ancuta buliniuta, sotu meu zice ca e doar o speculatie a presei, ca legea nu zice asa ceva.Legea zice doar caDEMTEREa se poateacum valida si cu orice prezente.Cuvantul demitere, zice sotu meu, e prezent acolo doar pt ca despre asta e vb in referndum, nu ca ar descrie numai o anumita situatie.
in chimb, la noi intara numa incidente.
o cabina de vod a cazut peste o tanti de 94 de ani , unu saracu s-a trezit cu r stampile pe buletin inaine sa apuce sa voteze(nu era pe lista), la alta sectie un politist era vesel bine si a inceput sa bata populatia :)))
Sofia mea a facut deliciul comisiei de votare (si m-a bagat pe mine in pamant de rusine).Dupa ce au laudat-o ca ce frumusica e, in loc sa spuna si ea multumesc, s-a intors spre mine si-a zis: vezi mami, ti-am zis io c-o sa le placa de mine
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
buli spune:
http://www.evz.ro/article.php?artid=303914
uite colea, sabina.
din cite stiu eu, omul asta nu bate cimpii.
edit ca sa zic ca si Matei mi-a facut-o. i-am scapat stampila si a trintit un ditamai votat pe liste . nenea din comisie era sa cada de pe scaun
acu s-a dus cu tat-su. astept sa vaz ce isprava a mai facut
Sabina spune:
, cool Matei.
totusi, asta e doar o interpretare, nu scrie nicaieri asa ceva....inteleg logica ce-a condus la asaceva, dar...tot nu-s prea sigura ;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
rayuuu, sunt batuta in cap, nu resuesc deloc sa vad colectia, imi da numa alea de la kylie si gata
Sabina spune:
si tot io: stiti ca la bucuresti e mare raliu mare.
dar in orasul nostru, cainii comunitari faclegea.
unu saracutu a intrat sa se plimbe si el pe pista si au intreript aia cursa de cal;ificare ca sa-l scoata d-acolo
probabil vor vui siturile maine, azi se zice la teveu.
Sabina spune:
mooooooooooooooooooooor
deci orice link imi dati voi, pe mine ma redirectioneaza la asta:
http://www.hm.com/gb/#kylie2007startpage