"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)
Raspunsuri - Pagina 13
doruletz spune:
Filmul lui Cristian Mungiu a luat deja premiul criticilor si ramane (cica) marele favorit pentru "La Palme d'Or", o sa aflam diseara verdictul juriului.
P'aci se zice ca filmul e un admirabil portret al femeii dintr-o societate masculina mai degraba 'detestabila'
"Dans "Quatre mois, trois semaines et deux jours", le Roumain Cristian Mungiu dresse ainsi un admirable portrait de femme, prête à tout pour aider l'une de ses consoeurs face à une population masculine plutôt méprisable."
www.evene.fr/cinema/actualite/interview-de-cristian-mungiu-et-de-anamaria-marinca-820.php" target="_blank">Un interviu cu cristian Mungiu despre filmul care a impresionat Cannesu anul asta (4 luni 3 saptamani si 2 zile)
Filmul lui Nemescu (regizorul mort in accident de masina) 'California dreamin" a luat premiul in sectiunea "un certain regard"
Rayuela spune:
Yves Saint Laurent...Am si io doo produse ,adica una pereche ochelari de soare si un fond de ten...pina la pantofi mai am de muncit vreo douaj de ani:)))
Ma bucur ca filmele romanesti starnesc curiozitatea la Cannes,sa ne tii la curent dorule!!!
Adeluci,nu-i pericol,ca acu nu mai venim...ploua si sintem cam pleostiti...dar numa de curiozitate,so fii deschis Zoo?
Lilutz,cunosc senzatia trezitului in miez de noapte,pe motiv de rufe.Nu mai stiu daca v-am povestit faza cu dacu umblind nebun p'aci dupa rufe,dar cred ca am zis-o deja,asa ca nu ma mai repet
Si mai vroiam sa-i zic Marutzei ca piticul primit cadou si-a gasit in fine un loc de cinste in gradina noastra.A fost somer vreo doi ani,ca n-am avut gradina:))Acum am si eu piticu meu:)
Si sa nu uit:dorule,m-am facut knock out cu siteul ala,si pe mine si pe Bubu,ne batem pe maus,care sa se joace:)E bestial!!
Adela99 spune:
aici nu ploo ii numa' cenusiu. si da, ii deschis la zoo intre 10.00 si 16.00. va astept. daca tot sunteti pusi pe aventuri, de saptamana viitoare deschide si Skara Sommarland.
doruletz spune:
A castigat! La Palme d'Or i-a fost inmanata lui Cristian Mungiu de catre Jane Fonda! wowwwww, bravo!
edit ca sa pui linku
http://fr.news.yahoo.com/27052007/290/cannes-4-mois-3-semaines-et-2-jours-remporte-la.html
liris spune:
OUIIIIIIIIIIIIIIIIII, si cumnata-mea m-a sunat din Ro sa-mi spuna!
moama ce bine!!! ce frumos!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
A castigat! La Palme d'Or i-a fost inmanata lui Cristian Mungiu de catre Jane Fonda! wowwwww, bravo!
edit ca sa pui linku
http://fr.news.yahoo.com/27052007/290/cannes-4-mois-3-semaines-et-2-jours-remporte-la.html
Asaaaaa Bravoooo lui!!! Chiar aseara ma gindeam ca generatia actuala de regizori romani e cit se poate de talentata!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
wow! ce veste
io intrasem sa spui ca ma apuca nostalgia anilor cand inca il puteam duce pe fimiu cu mine la zoo, parc de distractii, concedii ...
mai urmareste cineva Brothers & Sisters cu "Ally McBeal"? stiu ca nu-i momentu' potrivit sa intreb acum, cu euforia Cannes-ului :-) da' io acum ma uit la un episod. mie imi place.
lilanda spune:
Adeluctza, io nu m-am mai uitat la TiVi de vreo saptamina...habar n-am ce seriale mai ruleaza si chiar eram intrigata sa vaz reclama, pe strada, la "Betty cea urita"...abia apoi am aflat ca nu era telenovela de se urmarea cu sufletul la gura-n Romania, ci varianta ei cea noo
Anyway...Mungiu www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2007/05/27/202053.htm?nyheder" target="_blank">e capul de lista al stirilor daneze!! (danejii nu uita sa precizeze bujetu' mic al filmului: freo 600.000 de euro :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
quote:
Originally posted by Adela99
mai urmareste cineva Brothers & Sisters cu "Ally McBeal"? stiu ca nu-i momentu' potrivit sa intreb acum, cu euforia Cannes-ului :-) da' io acum ma uit la un episod. mie imi place.
il dau si aici. e bun de ceva? ca mie mi se paruse cam telenovela.