"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Naziua!

ionu' a fost obsedat ieri de filmul lui mungiu. cauta aseara disperat un post de televiziue unde sa poata vedea stiri de la cannes si intr-un final am vazut pe realitatea ca a castigaaaaat!!!!!!!!

si daca tot am intrat, va dau, cu intarziere ce-i drept, o sampanie mica , ca doar am schimbat prefixul si un asa evenimet merita sarbatorit si virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mara, la multi ani!

mie mi-au scris cunoscutii din Franta sa ma felicite
frumooooos
iesean de-al nostru, cica tatal e o figura de 100 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

La Muuulti Ani , mara!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa va mutati cit mai curind in casuta voastra!!

buli, il stii pe Cristian Mungiu??? Ca dupa Opinia Studenteasca a lucrat la Monitorul si Radio Nord Est :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

nu il stiu. in ce perioada a lucrat pe aici?
nu ratam eu ocazia sa ma laud daca il stiam :D
e fratele Alinei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by buli
e fratele Alinei, nu?

Da...asa stiu :-) A lucrat putin, cam un an, pina in '94, cind a plecat la ATF la Bucuresti...avea o emisiune de noapte.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

hehehe ... in 94 nici nu stiam pe ce planeta sint :))
de parca acu as sti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani Maraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

multi multi pupiloi.

lume, lume, salutari din Praga!!!
sunt in aeroport pt 3 ore si ma plicitisesc ceva de groaza, asa ca beau o berica fara alcool, ca-i ceheasca totusi, si butonez de zor!!!

Am plans cand am citit de premiile romanilor.E absolut fantastic, ma simt tare tare bine:)

mai ales ca nici eu nu pot spune ca m-am facut de ras p-acolo:))))
la conferinte a fost f bine, mediu intim si placut, ceea ce pt cariera m,ea e f bine, ce m-as fi facut cu 200 de persoane in sala??? Asa, mai stiu si eu cu ce se mananca.
Au cazut pe spate la muzica romaneasca, si oricum vor avea mult mkaterial de studiu, am lasat totul la Acdemia lor.

Concertul cu piesa mea a fost f bine, efectiv liniste mormant si emotie, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Vilnius e un oras foarte frumos, in partea lui veche. Are o cetate de unde poti vedea totul de sus(am facut poze, zilele urmatoare am sa le pun in flickr), are strazi mici si ascunse, are portiune pietonala, are un loc nebun rau de tot care se numeste republica libera, unde traiesc artisti fara sa plateasca nici un fel de taxa, in case pictate de ei, cu sculturi, ff boem si frumos.
Bineinteles, exista si realitateav "sovietica", insa am decis sa fac abstractie de ea.
M-a impresionat tare mult calmul si linistea care domneste in oras, oamenii fiind foarte calziinsa!! Nu e asa trafic nebun, nu e agitatie....

Nordul e ceva cu totul special, m-am convins.

In drum spre Druskinkai, unde era festivalul, am vazut niste paduri de vis, pini care au scoarta rosie amestecati cu mesteceni.de vis, nu alta.

va mai scriu, stati sa mai si citesc una alta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara , sa traiesti fericita muuulti ani alaturi de Ionu si de Majestate!!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

www.hotnews.ro/articol_74007-Cristian-Mungiu-acuzat-de-plagiat.htm" target="_blank">iaca pocnetul sampaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

mara, sa ne traiesti ani multi si fericiti!!!

Ce prefix schimbasi? P'ala cu 2, nu?

Mergi la inceput