Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
kateryna spune:
Marybell, pai au crescut dintisorii si a invatat sa si muste. Mai ales cand incerc sa-i masez gingia sa vezi ce capseaza.. Ai reusit sa-ti dai seama din poza aia cum e cu gingia inflamata ?
Am reusit sa deschid linkul cu umbrela. Mai nene ce pret au la umbrele. Cu banii aia mai iau un carut sport.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
ylilimic spune:
Seara buna, fetelor! Din umbra am monitorizat si eu situatia pe forum azi, ca iar am fost o "doamna teapana"...cum zicea si Adela - o zi obisnuita!
catalina - ma bucur ca Matei e mai bine, sa nu te mai aud cu autocritici NEVER EVER! Ti-ai ascultat instinctul si iata ca nu a dat gres! BRAVO!
elenita - bine ai revenit! Frumoase foc, si diferite cred io? sau nu mai vad bine?
anis - daca Breaza ar fi mai aproape as veni si eu!
dana - hais a intreb si eu: cum ai facut poza alb-negru?
adela - chiar imi place cum iti sta! Iar Alexia ramane o dulceata de fata, chiar si mozolita...
pt cine se ocupa de prima pagina, am gasit ceva util pt cat ne-a mai ramas din perioada alaptatului : totul despre alaptare poate ar fi bine sa o puneti la vedere...zic si io...adika, doar link-urile sunt utile...
mai vb si maine ca acum am ceva treaba si nani...Noapte buna!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
anis spune:
Cu gingia Iarinei, e jale, e inflamata rau..si saracutza singua alinare o gaseste in paturica sau hainuta ei..adica isi freca gingia cu ele.Dintele care intepase gingia, a ramas in acelasi stadiu..deci e clar o sa o chinuie mai mult...off
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
kateryna..eu am luat o umbreluta de soare cu 600mii de la miniblu..c la mothercare e 1mil 5sute
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
kateryna spune:
Anis, vezi poate reusesti sa faci tu o poza la gingia IArinei ca sa vada si fetele cu e. Din poza mea nu stiu cat se poate intelege. Tu poate reusesti sa-i faci mai usor ca la Iarina e in fata. La noi e inflamat la canini si e mai greu sa prind.
kateryna spune:
quote:
Originally posted by anis
kateryna..eu am luat o umbreluta de soare cu 600mii de la miniblu..c la mothercare e 1mil 5sute
pai aia de la miniblu e ok fata de 1.200.000 lei vechi cat e la bebelusul dot ro
monykk spune:
ce ma bucur ca numai aveti motorase la scris ca poate mai tin si eu pasul cu voi
noi stam mai mult pe afara , ne-am cantarit la controlul de 3 luni si avem 6500g si 65 cm,
eu sunt multumita de el , dar acum de cand cu caldura numai mananca asa de bine , mai stau un pic
sa-l observ si incep sa-i dau suc de mere intre mese , dupa de morcov si tot asa la recomandarea
medicului bineinteles, sa vedem cum se comporta
fetele azi a fost super cald , dar in parc la umbra era tare bine ,mult mai bine ca in casa , noi stam
la ultimul etaj si e mult mai cald ca afara , stati sa va povestesc ca eu m-am ingrozit , erau o gramada
prichindei pe afara binenteles si va vine sa credeti sau nu Denis era singurul cu craci goi si maneca
scurta a innebunit lumea am vazut pana si cu bluzite de mohair si caciuli groase, saraci copii erau inbujorati la
fata si ele nu vroiau sa ii lase in capul gol ca racesc auzi.......le-am zis de cateva ori dar nu am insistat
ca nu vroiam sa inteleaga gresit pana la urma fiecare isi creste copilul cum crede de cuvinta , dar eu eram
disperata cand ii vedeam
noi cred ca ne mutam pe perioada veri la curte la mama care sta la 5 min de noi , ca nu-l pot tine pe
Denis in caldura asta
la multe lunite sarbatoritilor de azi
am vazut mylte poze cu stelutele noastre , frumosi foc toti
catalina am citit despre voi , sanatate multa va doresc si fi tare , Matei merita orice si tu stii ce-i
mai bine pentru el
va pup si sper sa am timp maine sa pun niste poze sa vedeti ce mari suntem
marybell spune:
katy am vazut poza, cred ca am inteles cam cum ar tebui sa arate o gingie inflamata. daca e asa... atunci la Erik inca nu se vede nimic. de umbrela ce sa zic? e scumpa intr-adevar dar e si buna, in orice caz gasesti sigur si mai ieftine, timp sa ai sa umbli sa cauti...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Lily Dana cred ca a facut pozele sepia si alb/negru din aparatul foto, din cate imi aduc eu aminte ca vorbea la un moment dat aici pe forum. sper sa nu gresesc si sa nu se supere Danutza, ca m-am grabit sa raspund in locul ei.
dar tu daca nu ai functia asta pe aparatul tau, poti sa le prelucrezi si din programelul cu care deschizi pozele pe calculatorul tau acasa, si iata ca eu la ora asta daca nu am somn ce surpriza ti-am facut...pai ce? numai tu cu surprizele?...
puii mami
dovlecel
o familie implinita
iubire de frate
si iti spun si cum sa faci, daca vrei
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
ylilimic spune:
mary- in ce priveste ora tarzie...te-am luat!
Am terminat de spalat pe jos, mi-am spalat si pantofii sport (ca m-a mancat in cur..tea suprema sa imi iau din piele intoarsa si s-au facut ca naiba de la blugi), am strans deranjul din bucatarie si sufragerie, iar acum merg sa intind rufe Daca am noroc si nu se cere Matei la pipi, ii dau sa papae la pitic si apoi nani.
Imi plac pozele, dar si mai mult primele 2 (cu puii mamei si dovlecelul). Cred ca am vazut si la sot prelucrand asa niste poze...o sa fac o intrebare. Mercic mult!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007