Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilimicule, eu am recordul la postari in creierii noptii!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Si eu postez la ore miiiiiici .

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina,cum se mai simte Matei?
catalina,nu te mai gandi la internari.orice ar fi,si de orice ai avea nevoie,iti poate aduce tati imediat,ca doar nu plecati din oras.
eu cred ca in asemenea cazuri de descurcam peloc,nu pot sa ma gandesc la internari.mai ales ca depinde f mult la ce spital vei merge,nu in toate e aceeasi politica.
zic si eu ca se va face bine ,ca si daconst,pt ca nici aici nu se dau antibiotice niciodata daca nu a facut febra,asa ca dac tie ti-au dat ,un motiv in plus sa crezi ca se va vindeca de orice ar avea-bacterii,indigestie,etc...cu spectrul ala larg de care zici...
in primul rand trebuie sa gandesti pozitiv,ca mergea totul atat de bine cand erai mai vesela.acum se tin toate lant si tu te gandesti cand ce fac daca raceste,cand ce iau la spital,mai bine aduna-ti fortele pt el,sa te simta linistita pt ca asta conteaza foarte mult.

daconst

quote:
Na,ca a cistigat femeia barbat Eurovisionul.
Melodia imi place,daca nu-i vad fata.
si mie imi place daca,pe langa ca nu ii va dfatza,dau si sonorul incet.pe mute,adica,nici macar in soapta.

kateryna
,dezamagire cu eurovisionul,da.trebyuie sa schimbe sistemul asta de votare ca e jalnic.
lilimic
,femeia barbat cum zic fetele era din serbia,parca.
adela,iti sta foarte bine!
elenita nu s epoate sa fi fost pe lista si sa nu mai fii,pt ca noi nu stergem pe nimeni!! probabil nu ai fost trecuta niciodata,ai lasat datele?
la mine nu se vad pozele
cred ca e de la mine,ca nu pot sa vad nici filmuletul pus de rali.
o sa incerc maine .
anis cred ca sunt tare dragute fetele ,cum se inteleg ele doua pe limba lor!
monykk
cand aud de copii grosimbracat in caldura...imbujorati ! pai daca transpira,normal ca la prima pala de vant sunt cazuti. macar poate le convinge cineva sa le ia temperatura inclipele alea sa vada cat de ridicata e! dar cine stie,atunci i.or da medicamente sa scada febra,asa ca din rau in mai rau...
bai,nu ai ce le face! sper sa se caleasca bine copiii .
ma uit la astia pe aici,toti in cracii goi de mult,caciuli nu pun aici nici iarna(eui-am pus ceva subtirel,dar ei nu pun deloc).
pe mine ma ameteste frica asta de racit din romania,de parca e OMU NEGRU.
messa
quote:
lilimicule, eu am recordul la postari in creierii noptii!

deh si RB

SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARI !:

Teodor Ioan (alinuk)
Amon Mateus (bits)-pe unde esti?
Eva Sofia (laura ionescu)
Andriana Maria (gabriela_s)
Iarina Elisa (anis)
Ella Marie Ivonna
Matei (kachi)
Iana Alessia (cora hope)
Alexia Maria (Adela)
Eliza Ioana (miciurin)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multa sanatate bebeilor cu probleme si sa se rezolve problemele fara spitale si alte complicatii.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, va multumesc inca o data din tot sufletul pentru ca imi sunteti alaturi. Sa stiti ca conteaza f mult.
Deci de aseara de la 7 Matei nu a mai facut kk pana acum de dimineata cand a facut putin si legat. Sper din tot sufletul sa nu o luam de la capat cu multe scaune, vom vedea.
Partea buna este ca io am dormit bustean de aseara de la 10 pana acum ceea ce la mine (si cred ca la oricine) conteaza f mult.
Ai dreptate Aelita, gandirea pozitiva face toata diferenta. Sper sa nu mai pic asa ca in noaptea trecuta, eram si f obosita, si singura ... ce sa mai, ma luase amocul.
Azi mergem cred doar la pediatra ca daca nu mai e rau nu as vrea sa il duc prin spital sa il vada prietena noastra doctora. Mai mult pt acel discret rosu in gat pe care l-a vazut asistenta de pe salvare. Chestia e ca el si chiraie mult si tare tot timpul din gat si ma gandesc ca s-o fi si iritat.
Marybell, multumesc mult pt detalii, Lili multumesc pt telefon si tuturor fetelor ca imi sunteti aproape. Mai mult decat imi sunt unele rude (soacra de ex) care se intrec sa descopere ce i-am facut eu lui Matei de a ajuns asa "ca n-avea copilu nimica". Si va mai intrebati de unde atatea reprosuri ... . Dar hai sa nu barfesc.

Diana, ce iti face fetita?

Anis mama, ce bine suna Breaza aia a ta ... mie imi e groaza de caldurile alea. Mama imi zicea ieri ca bebelusii pot face diaree si de la caldura mare asa ca ia vedeti voi.

Marina, te pupam si noi

(sper ca n-am uitat pe nimeni, ca scriu din memoria mea rebegita)

Va pup si sa aveti o zi buna si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

catalina ce bine ca ne-ai intampinat de dimineata cu vesti bune! sa dea DD sa se fi reglat mateiashu.

kate e un dulce ane! costumatia de birou e mortala, o sa faca furiri printre gagici!

anis ma bucur ca sunteti bine!

emmi s-a trezit de pe la 5.30 dar nu de foame, pt ca nu a plans, ci cred ca din cauza soarelui. azi sun la velox ca sa dau comanda de rolete si la ea in camera.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelito, RB m-a luat. Clar!

Cata, un kk bun dimineata face aproape cat un somn de 9 ore dpdv al senzatiei de relaxare materna Ce bine ca e spre bine Matei!

marina, super tare faza! A mea doarme butuc daca e soare!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

va pup! multumesc de urarile de sanatate si va doresc si oua numai bine, sanatate la bebelusi si bucurii multe de tot!

thea pana ieri a facut febra, ii scadea , apoi iar facea. sambata am fost la un pediatru la particular si ne-a zis sa ne linistim ca isi va face efectul antibioticul in 2 zile si isi revine. e raceala din asta de trece prin aer fara sa iti dai seama de la copii... si eu tot ies cu ea peste tot, si la leagane unde sunt multi copii, asa ca a luat ceva de pe afara. doctorul asta a zis ca nu e infectie urinara , cum m-a speriat nebuna aia de vineri... aia a zis si ea asa ca sa dea o explicatie la ce nu se vede... si cand am intrebat eu de analize mi-a zis... eeee pai lasa da-i tratamentul ca trece orice ar fi, mai stai acum 5 zile pana ies analizele???
cum naiba 5 zile cand acum pui pipi pe bat si se vad toate alea... in fine. nu mai comentez ca daca ne apucam sa despicam firul in 4 cu doctorii... ne apuca nebuneala. oricum thea e ok, o sa fie bine, se face mai puternica dupa asta ce pot sa spun altceva... doamne ajuta sa nu mai avem experiente din astea pe viitor...

azi de dimineata ma duc cu ea la cumparaturi ca nu am nimic de imbracat pentru ea. i-am cumparat tricouri si pantalonasi scuri, de varsta 3-6 luni (scrie pe ei pana la 8 kile) ca am zis ca are 4 luni jumate dar...inoata in ele... :) Thea are 5.700 si de acum ia cate 500 de g pe luna deci pana ajunge ea la 8 kile... ehe , mai are de mancat . si ma duc sa i le schimb sa ii iau marimea ei.
in ultima luna chiar fix 500 g a luat in greutate, e inalta si slabuta iubitzica mea .

joi , in ziua dinainte sa se imbolnaveasca thea ne-am intalnit cu o femeie cu care am lucrat eu la hotel si care are o fata nascuta la o saptamana dupa THEA... si o cheama LEA . e o femeie foarte invidioasa si se compara cu toata lumea . v-am povestit eu de ea ca era cam nebuna, mi-a cotrobait prin lucrurile mele si mi-a citit lista de cumparaturi !! apoi s-a dus prin hotel sa zica ca eu nu imi iubesc copilul ca a vazut ea ca aveam in lista de cumparaturi blue cheese ( asta cand eram insarcinata ) Acum toti fac misto de ea ca a copial numele de la Thea , ca a ei e Lea. Si s-a mirat asta de ea in ultimul hal... ia uite ca Lea in coa si in colo... si va zic ca noaptea cand a facut febra thea si nu stiam ce are ne-am speriat amandoi in ultimul hal. a si vomitat saraca... si in disperarea mea acolo m-am gandit ca a deochiat-o nebuna aia... am adus lumanarea de la botez si aprins-o si i-a zis sotul tatal nostru si s-a linistit imediat fata. eu nu prea cred in astea ca nu m-am deochiat la viata mea asa rau... dar uite ca in cazuri din astea cand nu stii ce sa faci te mai apuca nebunia si dai si in d'astea. va spun, cand am vazut-o ca a tacut imediat, apoi a reusit sa adoarma , am luat si explicatia asta...
cand o mai vad pe aia o sa arunc cu un pampers de al lui thea in ea , sa faca pipi pe deoachele ei

va pup fetelor si o zi minunata tuturor! o sa citesc ce ati mai facut mai atrziu. acum tre sa plecam in juma de ora.

diana si thea
www.dropshots.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Diana ... sa fie sanatoasa Thea. Sa stii ca nici eu nu cred in faza cu deochiul dar cateodata ... .

Bai, eu nici nu mai stiu ce sa cred, pe cuvant. Dupa ce v-am scris, Matei a mai murdarit doi pampersi. Unul mult, s-a facut pana la gat iar unul putin. Nu stiu, poate il prind io prea devreme si il schimb inainte sa termine si apoi murdarerile alea de diametrul unei prune asa le socotesc tot scaune ... n-o fi bine.
In orice caz ... am pastrat toti pampersii si am scris pe ei ora si ma duc cu plasa de kkt la pediatra. Sa ma rezolve ca o iau razna.
Bine ca s-a dus sotul la serviciu ca cred ca era o fabrica de virusi ambulanta. Stiu ca suna naspa dar chiar nu am avut puterea sa ma ocup de el deloc.

Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

catalina - ma bucur ca Matei promite maimulte si bune azi!
diana - si Thea da semne de insanatosire,a sa ca nu am decat motive de bucurie la adresa voastra.

Cu orele tarzii...azi-noapte m-am culcat la 2, dar am crezut ca nu mai e nimeni pe aci...bine ca sunt ok dimineata, ca mie imi ajung si putin eore de somn, spre deosebire de altii...

Am ceva de alergat azi asa ca nu stiu pe cand voi mai avea timp de voi, prin urmare: la multi ani sarbatoritilor zilei!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput