Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Catalina spune:
Desi initial am zis ca nu il mai port prin spital si asa, pana la urma cred ca voi merge sa il vada si doctora asta prietena de familie. Pt ca si tuseste, cred ca se ineaca cu muci desi aspiram des. La cat de mult a bolit taica'su in weekend, nici nu ma mira. Am purtat noi masti dar ...
Bai, un weekend ca asta nu doresc nimanui, nici macar dusmanilor. Fereasca Dumnezeu de mai rau.
gio spune:
Buna,
catalina, am intrat special sa vad ce mai faceti. Nu stiu daca iti mai amintesti, dar eu mai demult am scris ca atunci cand e o viroza digestiva apare si un discret rosu in gat; ti-am mai scris eu si acum cateva zile ca mie a asta imi suna, mai ales ca a luat si sotul si se manifesta la fel. cel mai probabil e o viroza care se manifesta si respirator si digestiv. din acest motiv si scaunele sunt dese. uite sa intrebi dr daca dupa ce termini sumetrolimul nu e cazul sa-ti dea ceva gen ecoflorina sau biotics baby pt ca sa va refaceti flora intestinala. ati incercat smecta? noi cu jumatate de pliculetz ne rezolvam imediat; e inofensiv oricum. si nu e cazul sa te gandesti la internare in spital, pls. daca bb e ok, nu vomita, mergi pe mana pediatrului. iti spune o mama obsedata de kk , in spital numai belele am facut, nu e o placere sa-l vezi pe bb cu branula si antibiotic injecatabil, mai ales ca eu imi mentin parerea ca va luptati cu o viroza si asta pana nu-si face ea de cap poti sa iei si mama antibioticului ca tot degeaba...
Pup fetele si multa sanatate!
Catalina spune:
Gio, multumesc de detalii. Voi intreba la medic. Smecta i-am dat dar uite Lili imi zice ca nu am preparat-o bine. Asistenta mi-a zis ca sa o fac cu 50 ml de apa fiarta si racita un plic si apoi sa il impart in mai multe biberoane. Dar Lili zice ca nu se pune in lapte. Biotics inca nu am luat. Azi intreb si iau daca e ok.
Iti dai seama ca nu vreau in spital nici un ruptul capului. Doar sa se regleze odata ca ... . Auzi, si daca era virus si viroza digestiva cum zici, nu era obligatoriu febra? Ca el nu a avut.
Pupici
gio spune:
Cata, nu e obligatoriu sa faca febra. nici noi nu facem de fiecare data cand avem o viroza. febra tine de sistemul imunitar, de cat de mult poate acesta sa lupte cu virusul. eu smecta o diluam in putina apa si i-o dadeam ca atare - sau in putin ceai de menta. si mai functiona si calciu carbonic, un varf de cutit pus in fiecare biberon.
loleka spune:
catre cristiana si pentru toate mamicile cu copii nascuti prematuri. In primul rind salut intreaga gasca de mamici! Am nascut pe 2 martie un baietel: Dominic Andrei, de 1400 gr, scor apgar 3. Am stat in spital 1 luna si am plecat acasa cu 1980. Acum suntem bebel mare cu 3925. Ne descurcam bine acasa dar ne suparta burtica tare ( avem colici ) si nu prea facem scaun singurei si tot asa. As vrea sa discutam despre alimentatie si multe alte subiecte despre bebeii nostri daca se poate. ylilimic a fost cea care mi-a spus de tine. Sanatate si sa cresteti mari.
loleka
Catalina spune:
aha Gio, si daca nu face febra ce inseamna, ca lupta sistemul mai bine sau mai prost?
maria72 spune:
Am intrat si eu ca sa va mai citesc. Cred ca de zeci de ori ma asez pe scaun sa citesc si ma ridic dupa 2-3 minute, fuga pe la bucatarie, la bb. Cand revin incerc sa o iau de unde am ramas si iar aceeasi poveste. Ma rog, am reusit sa va citesc cat de cat.Eu tot caut informatii despre boala mea si ma gandesc cu groaza ca tr sa ii iau tzitzi de la gura pe la 6 luni sa plec la operatie. Problema e ca de suparare si stres nu prea mai am lapte. Si mi se pare ca nu a luat bine in greutate. A luat in 3 saptamani 350 g. La nastere 3.900 si la 3 luni jumate 6 kg. Asta e un motiv in plus de stres pentru mine.
Maribell am citi ca ai avut probleme, ma bucur ca sunteti bine. Sanateta multa. M-am intrebat de multe ori daca ai rezolvat cu cererea.
Catalina sanatate si voua!
Diana si mie mi s-a intamplat sa-mi faca fata urat(dar nu asa ca a ta) daca s-a mirat cineva de ea. Eu nu cred in astea, dar daca ti se intampla mai ca-ti vine sa te gandesti si la alte alea.
Rali sanatate tatalui tau!
Messa, citesc cu nesat postarile tale, ne mai descretesti fruntile.
Lili cum reusesti fato sa fii asta de activa. Cu intepenitul spatelui si tot mai poti sa tii pasul pe aici. Vezi ca parca am citit ca iti scazuse productia de lapte, antiinflamatoarele au un efect de genul asta. Eu m-am ferit cat am putut sa nu iau, dar pana la urma tot a trebuit si am observat ca scade lactatia. Cred ca o sa trec si eu pe metoclopramid, dar daca face rau la bb?
Aelita, mor dupa fata ta, cu rochita ei rosie.
Toti bebelusii sunt frumosi sa ne triasca si sa fie sanatosi si noi ca sa putem sa-i crestem.
Mai stie cineva ceva de oana_bucur?
mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)
Ivona1977 spune:
Buna fetele
Multumim celor ce ne-au urat la multe lunite pe 12!
Va pupam pe toate
si priviti de ce m-am scandalizat eu azi:
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/romanii_au_scos_la_vinzare_bebelusi_in_centre_comerciale_143402.html
Pup la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Daconst spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi,ca avd ca sunt multi tare!sa va traiasac si sa fie sanatosi!
Lili,vad ca ti-a raspuns Mary,deja.Si mie mi se par deosebite pozele alb negru sau suntem si noi suciti.Cind nu erau poze color am fi vrut color si acum invers.Asta e,bine ca ne putem face damblaua.
Marybell,iti scriu PM cu ce am luat.
Ivona,chiar ca-ti vine sa mori cind citesti asa ceva.
Catalina,ma gindesc ca te-a mai linistit Gio,ca si ea a avut exact aceeasi problema.Te asteptam cu vesi bune de la dr.
Katy,mama ce preturi aveti la umbrelute.Aici am vazut cu 10€,dar n-am luat ca la noi se poate suci manerul la carucior si-i schimb directia de mers.
La noi e bb cam marait si nu stiu de ce.Asa ca azi o sa cam fiu dupa curul lui...nu ca in rest n-as fi.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
bai da ce nesimtite santeti.... nu poate omu' lipsi o zi ca am citit tot vrea 2 ore!!! Chiar atat sa scriti!!!! mai linistiti-va!
hai ca scriu repede ca trebuie sa iesim afara!
Mariana 1976 - intr-adevar mi-am bagat nasul in odisee dar crede-ma nu am nici un chef de bb2 ca m-a inebunit asta care o am, daca scap de belea cu ea - nu cred ca imi mai bag capul iar....
Katy - eu am 25 de grade in casa... asta noapte am deschis toate geamurile, inafara de ala de la fata dar nu a scazut temperatura decat cu 1 grad, copilul sta in bady cu maneca scurta si uneori ii pun ciorapi, dar ii da jos repede!
AElita - am eu o cunostinta aici care are copil de 2 ai, insa de la 6-7 luni... ii da vin! Am ramas proasta cand am vazut ca ba masa, ba taso ii dadeau sa bea (eram la gratar). la un moment dat imi zicea taso ca sta cu el acasa si copilul doarme toata ziua... apoi m-am prins - pai doarme , nene daca il imbatati e si normal sa doarma!!!
Daconst - eu la 56 de kile ma imbrac si in fustele vechi!!! Inainte purtam mai des (si nu prea sant iubitoare de fuste, ca nu ma simt comod in ele) acum ... le tot tin in dulap , vedem cum le purtam!
La lapte nr. 2 mi-a zis dr. sa trec la 5 luni... sau daca vad ca mananca prea des sau mareste doza brusc, sau nu doarme bine si nu e de la dinti.... asa ca eu cred ca baiatul tau vrea mancare mai consistenta.Cu toate ca poate fi doar o perioada... ca si a mea de 3 zile si-a cam dat programul peste cap, adoarme aiurea cand nu trebuie, seara nu o pot trezi la baie, dimineata se trezeste devreme... AAAA pozele sant super.....
Rali eu in sarcina cred ca am mancat tone de seminte, seara la tv mancam pana mi se intorcea, dar nici nu le dadeam de o parte ca astea sant ca raia.... acum nu mai am timp, nici chef si nici rabdare!
Mihacarm - fata mie mila s-o trezesc, vorbesc cu ea, o trag incet de maini de picioare nu reactioneaza, daca ii faceam asa ziua - era cu ochii beliti in 2 secunde....
Elenita - am vazut si eu o data gemeni care se deosebesc!!!! ca la Flavia din poze nu mai inteleg care si cum, dar ale tale sant diferite si frumoase... cum te descurci, fata cu doua?
raport..... m-a terminat eri copilul meu psihic, eram si obosita si 2 seri nu a vrut sa se trezeasca la baie si dimineata la 6 e treaza (ea imi dormea pana la 8-9)... deci eri m-a terminat... dar am trecut la educatie. Incerc sa nu sar de cate ori scartaie cand ies pe usa si o las sa se maraie in voia ei si in 3 minute uita de ce maraie si se joaca cu jucariile... ca prea ma dresasera fata mea, nu mai poti iesi pe usa!!!! AAA mancam eri banana.... ce se uita cu pofta, asa ca i-am dat si ei sa linga din ea... ce multumita a fost!!!!
eri seara am trezit-o cu forta la baie ca iar ca neoamenii a adormit la 8. Toata ziua a tras de toate in gura, cred ca se apropie dintii ca prea linge ea toate cearsafurile, noaptea am gasit-o pe burta ... a scapat suzeta si cred ca s-a intors dupa ea pana a ajuns pe burta!!! Ce sa zic, traiasca bona, ca azi am evadat sa trag si eu un gat de aer fara sa ma maraie cineva sau sa car prichindelul in brata. Nu stiu cum rezistati voi non stop...
hai ca iesim afara