Ratiunea instinctului(exista asa ceva?)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Siminaf, pun postarea ta pe seama faptului ca ai parasit Romania cu foarte mult timp in urma, cand erai copil, si nu intelegi bine limba in care a fost postat subiectul.

Ca sa raspund la singura ta intrebare care nu a fost retorica din punct de vedere al punctuatiei dar este prin continut; nu stiu despre cine vorbesti dar nu, nu ar fi corect.

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by nume

Siminaf, pun postarea ta pe seama faptului ca ai parasit Romania cu foarte mult timp in urma, cand erai copil, si nu intelegi bine limba in care a fost postat subiectul.

Ca sa raspund la singura ta intrebare care nu a fost retorica din punct de vedere al punctuatiei dar este prin continut; nu stiu despre cine vorbesti dar nu, nu ar fi corect.

nume

De bascalii sint satula din Romania pe care o stiu prea bine de acum 2 ani si jumatate. Deci nu raspund la astfel de mesaje. Punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nume,

Cre' ca Siminaf ar fi avut tot dreptul sa nu priceapa: ai exprimat pe nspe rinduri filozofice despre ratiune si instinct o simpla intrebare: "daca ati avea un copil handicapat, l-ati lua sau l-ati arunca?"

Eu cunosc bine lb. romana, da' tot n-am inteles de ce atitea subterfugii. Ca ocolim, ocolim da' tot acolo ajungem, oricit am da-o noi in discutii intelectuale.
Culmea e sa te mai si superi ca ti se raspunde la subiectul de fond, nu de forma.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Elise (ca altcuiva nu raspund), ma referisem la citeva posturi de pe pagina anterioara, in care se sugera ce criminal a fost doctorul ala nenorocit, ca nu a omorit copilul nenascut! Nu se poate asa ceva, dom'ne! Deci nu m-am adresat cuiva anume, ca nici n-am retinut cine exact a scris asta, deoarece, pentru ca si fiindca limba mea romana cam schioapata.

Mergi la inceput

stiu la ce te-ai referit...
Ma cam irita raspunsurile astea in doi peri - nu pricepem noi limba romana si perspectiva postmodernista a iluminismului european, d'aia avem alta opinie, altfel am fi la unison ca trebuia (inca mai trebuie...) scapat cit mai repede de bb ala saracul.

Chiar, o exista vreun precedent de dr. dat in judecata ca n-a omorit vreun copil?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu ar fi mai simplu sa nu ne certam?

Eu am zis ca doctorul isi merita proces daca a gresit, dar nu am zis ca trebuia sa faca avort(ceea ce oricum cred). Avortul este o optiune personala si sa nu trasformam discutia in una despre avort.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

nu inteleg, analizele care se fac la inceputul sarcinii si care determina daca sint malformatii majore se fac doar asa, ca sa stie viitorii parinti ce-i asteapta? Nu se fac ca in cazuri foarte grave sa se recomande intreruperea sarcinii?

Mergi la inceput

Pai e cu sens apropiat si discutia asta. Ca-l arunci la canal inainte de a se naste, ca-l arunci in nu-stiu-care institutie fara a-ti mai pasa de el, tot cam pe acolo e. Parerea mea de inculta.

Edit, ca a aparut si raspunsul lui miau-miau intre timp:

Eu nu as fi putut "scapa" de nici unul dintre copilasii mei, indiferent de diagnosticul dat. Si le dedic amindurora dragoste, timp si energie in mod cit se poate de egal si la fel as fi facut indiferent de existenta unui eventual sindrom genetic (ca parca despre asa ceva era vorba). Posibilitatea a existat la amindoi, deci stiu foarte bine ce vorbesc.

Mergi la inceput

personala - personala, da' cam schioapata si aia.
Hai sa n-o transformam in vreo virtute. Ca vad ca se poarta.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Parerea mea de inculta.

pai nu esti medic?

Mergi la inceput